Kendini kiyaslayan kardes. Yildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzda yazmışsınız eşinizin abisi ilkokul mezunuymuş, siz de hukuk bitirmişsiniz. Eee eğitiminiz, kariyeriniz aynı değil neden bu anlamsız yarıştırmanın içindesiniz?Bir farkınız olmalı değil mi, bu farkı pek yaratamamışsınız sanki..

Çok sinir oluyorsan kayinbiraderin eski sevgilisinden neden ayrıldığını ve neden onunla evlendiğini ağzından kaçır

Oha oha diyerek okudum konunuzu. Gerçekten çok sinir bozucu. Ben sizi haksız bulanlara çok da katılamıyorum maalesef. Abisinin nişanı konusunda bozulmak değil de herkes şaşırır. Siz iki ay öncesinden hazırlık yaparken abisinin gününüzü bile bile ertesi güne nişan yapması saçma. Saçma yani. Bir haftada ne hazırlığı yapacaksın hiç mi aileni düşünmüyosun ki düşünmüyo. Ha ama eltinizin hamileliği tabi ki sizi ilgilendirmez. Kim ne zaman ne yapıyosa yapsın, bu konuda özellikle eşinize ben demiştim bak hamile kaldı diye ispat yapmaya çalışmayın. Sizin ahlak normunuza uymuyodur ama onlar için sıkıntı yokmuş demek ki, boşverin. Minder konusunda da yoeum yapmıycam ben olsam derim ki suda doğum yapıcam hamile kalınca:) belli ki en güzeli, en iyisi abinizde olsun istiyo abiniz, bi çekememezlik var ama bunub sizinle ilgili değil eşinizle ilgili olduğunu düşündüm niyeyse. Eşinizin öğrenim durumu nedir? Her alanda bi tık iyiye sahip olan eşinizse bu durum normaldir. Bence siz bunları takmayın ve aranıza mesafe koyun. Eşiniz de yanıızdaymış nasıl olsa. Her şeyi de bilmeyiversinler. Onlaeın hayatıyla ne kadar az ilgili olursanız ve kendi hayatınızla ilgili ne kadar az ayrıntı konuşursanız o kadar iyi.

Fenalık geldi..Uzak durun uzak bilemedim nasıl yapacaginizi uzak durun..

O abinin sosyal medyasını,telefonlarını engelleyin..
Yüz vermeyin terbiyesize..

Bir nedeni de çocuk istememdi. Biz hiç korunmadik. Ama şimdi yapamam. Kıyaslar çocuğumu kendisininkiyle, bir sürü saçma şey yapar ki yapmasa bile. Buz oldum ben. Bebekten evlilikten...

Bu yazdığını dönüp okur musun bir?
Elin 2 tane şaşkın terbiyesizi seni sinir etti diye dahasi cocuk kıyaslayacak diye cocuk yapmaktan vazgecmissen zaten o dilegini cokta istemiyormussun demekki. Kusura bakma yani ,ama diger soylediklerinde haklı gibisin.
Gorusmemeyi denesen olmazmi?

Sana tavsiyem mecbur kalmadıkça görüşme bu kişilerle, eşin abisiyle dışarda istediği kadar görüşebilir onum abisi sonuçta ama bu insanlar sana iyi gelmiyor bir süre görüşme eve de davet etme eşine de ki biraz süre geçsin ben davet edicem yemeğe de sorarsa gelsinler mi gidelim mi vs. derse. Bebek doğduğu zaman hediyeli görmeye gidersiniz çok durmadan dönersiniz, rahatsız etmeyelim falan diye uydur kocana da.

Evlendikten 3 hafta sonra 3 haftalık hamilelik haberi vermişler ama.

Konu sahibi 3 haftalık hamile olmak için birkaç gün önce sevişmiş olmak gerekiyor yalnız.
Onu da geçeyim dipnot olarak.
Heee hahahaha orayi kaçırmışım tam anlamamisim. Konuda o kadar detay var ki,hala olayina takılmıştım ilk,hani hala degil yenge oluyor çünkü sonra alt acma minderine kadar birsuru sey...

Benim esimin kardesi ve esi bundan halliceydi. Esim evlilik teklif etti kb yuzuge bakip sevgilisiydi o zamn eltime ben sana daha iyisini alicam dedi. Ev dosedik her esyama laf ettiler. Dugunde eltim (o zaman adaydi) pudra pembe giydi uzaktan beyaz gorunuyir basinda inciden tac. Evlendigimizin ertesi gunu facebookta resmen bana hakaret etti isim vermeden ama herkes anladi cevirdi de cevirdi sonra. Ev aldik ev aldilar, cocuk yaptik kedi kopek aldilar (espri degil kediyle kopekle cocuklarimi kiyasladilar.) Ben guluyorum hem de cok guluyorum. Hastalar psikolojik olarak hastalar. Cok taktim zamaninda ama hayatimi mahvetmeyecegim bu hastalar icin. En son 3 hafta once benim okudigum bolumle ilgili bir soru icin aradi turkce kitap ismi istedi verdim onun bolumuyle alakali degil ki kendisi 10 senedir unv bitiremedi. Hasta cok ama cok hasta bu adam oyle bak. Tadini cikar evliliginin. Yok gibi davran. Her anlattigina aaa harika cok begendim de. Bozuldugunu belli etme. Destek ol bak nasil da cildiracaklar... Dertleri seni uzmek ve basariyorlar.

Insan ne yaparsa kendine yapiyor gercekten. Vesvese takinti kuruntu bunlarin hepsi insanin kendi işi ..Suncacik ömürde nelere takılıyoruz. Ben kendime takıntılı derdim ama degilmisim..

Bir de suradan pay bic 3 haftalik hamilelik belli olmaz oyle pat diye daha 3 haftalik kan pihtisina alt acma minderi almak ne sacma... Sakinles cildirma... Sallama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…