Guzumu dunde goremedım ya ozlemısım kızzzzzsenağlama
Oyle canım öyle ama gerıde bı senı bı e kedı yı bırakırsam uzulurum umarım kedı de kırılmamısdır bana senağlama
Bugun gunun sozune ıhtıyacım vardı şeker çok mercü
Ahanda ben senıde sevıyom ve hatta bır deöpüyorum Şeniz
Allahım ya yazarken korkuyom valla acaba demek ıstedıgımı yanlısmı anlatırım dıye ortaya oyle senıde sevıyom dıe bı cunle cıkıyo ıdare edın bacılar
ya almira açmışın bende yogunluktan görememişim yaww bu topigi tam benlikmiş hihoyyyt ...bi de baktımm herkes aynı burç falan okudum hepsini işte o zman anladım ki bana ihtiyacınız var..yani güzellik va zarafet sembolü venüsü temsili eden bogaya sengözlerimebaksanab ..bi koşu geliverdim hemencecik..yani baharın güzelligini alıvermişim ya kendime ben napam anam da güzel zatii hihoyyythihoyyyt
İyi geceler güzeller nasılsınızzzdelikafadulden
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet işte benimmmm mekanımmmmmmmmdelikafadulden
:lepi::lepi::lepi:
bende ne zaman açılacakkk diyordummm-tatlicadiarzu-
bende güzeli var mııı yoooooooooklülülülülülü
şimdi şu saate kadar buraya butun msj yazanların hepsinin pabcu dama atılıyy
öle kii konuyu açanın bilemmm..
ben şu dunya denen illetin
mars jupter venus uranus pluton vs daha bi çok gezegenın en gusel karısıyımm
piliçim piliçç
tayım tay :dilcikar:
sırnaşık şey
biri bana mı seslendii :jeyyar:
iidr cnm sen nasılsın bakımm yerimseniben
Mrb canım nasılsınnn olay topikte göremiyorum seni neysem iletinden belli zati güzel gacııı nolcekkk
ŞenizŞeniz
bebişiiiiimmmm sende miii geldinnnn
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmŞenizŞeniz
şuuu karılar hiiç güzel görmemişte güzel gösteriyom bendee:smiley-cool:
kart piliççç sendee:dilcikar::dilcikar:
şimcik ben yatmaya gidiyiriiim maluuum geç olduuu
cildimüüün daze durmasııı lazımm
sizee lafff yetişdiremüycemm
hııııııhhhhhhhhhhhhhh
Ewt aycacım sana seslenmiştim bak nasılda biliyo kendinikaydirigubbakcemile3
Ben de iyiyim tatlımm:1hug:
kart sensin lan tavukk git yat yoksa kart tenn sarkçak markçakk :dilcikar:
sırnaşık şey
huyum kurusun yaa napimm hemen anlıom ben olduğumu dedim yaa benden guseli yok die gusel bayaanlar detince bide şu lar ler ekini kaldırırsan memnun olcemm :dilcikar:
Boswer kuzum ben unuttum ustune sungerı de cektım sadece ukalalıgımı daha da bellı etmeye karar vererekden bu topıge de arada ugramaya karar verdım o kadarbendeee bendeeeeee:çok üzgünüm:Şeniz ösledimm:çok üzgünüm:
ya noldu anlamadımkii kim kırdı seni kim sinirlendirdiklava: döferim onu:mymeka:
Tamam annem uzaklasmam gıttıgım yerde de yerını ayırtırım dert etmeeeemirmirmirmir iyi geceler herkesee hepiviğinizi öptüm yanacıklarınızdana.s.
anneciğim fazla uzaklaşma bulurum peşindeyimm:jeyyar:
daha 24 saat olmadı topıgı acalı görüntüleme 704 mesajlar 121 bu bı rekor bu bır cıtır hatunlar rekoru durmak yok yola devam dün ıyıkı uykum gacmıs
mirmirmirmir iyi geceler herkesee hepiviğinizi öptüm yanacıklarınızdana.s.
anneciğim fazla uzaklaşma bulurum peşindeyimm:jeyyar:
Boswer kuzum ben unuttum ustune sungerı de cektım sadece ukalalıgımı daha da bellı etmeye karar vererekden bu topıge de arada ugramaya karar verdım o kadar
Tamam annem uzaklasmam gıttıgım yerde de yerını ayırtırım dert etmeeee
Kızımmm kuzularımla gelmısım buraya tabı olacak 704 msjşakkıdı.Daha keyfım olaydı da dıger yavrucaklarımı da toplayaydım etegıme o zaman 704 u gecelı 1704 olalı bıle coookkk olmusdu
Berennnn nerdesın yafrimmmm gebe guzummmmmmsengözlerimebaksanab