kendini beğenen hatunlar topigi hıııhhhhhhhhh

selam kızlar kk çok yavaş bugün ama ona ragmen oft de topiğinizi gördüm atladım hemen delikafadulden
bu başlığı çok begendim topik sahibi arkadaşım kutlarımvereliniortakalkisalkisalkis
kendine güvenen insanları severim herzaman umarım güzel paylaşım larımız olur sizlerle:eek:
kabulse bende varıma.s.yerimseniben

selam kızlar kk çok yavaş bugün ama ona ragmen oft de topiğinizi gördüm atladım hemen delikafadulden
bu başlığı çok begendim topik sahibi arkadaşım kutlarımvereliniortakalkisalkisalkis
kendine güvenen insanları severim herzaman umarım güzel paylaşım larımız olur sizlerle:eek:
kabulse bende varıma.s.yerimseniben

ne demek yavrum bütün fıstıklara acık burası buyur gel anam cık cık gel

selam kızlar yokmu güzelim,alımlıyım cazibeliyim hoşkadınım diyen nerde bu millet hadi canlansın topik:dance:
almiracım sık sık ugrayacagımyerimseniben

selam kızlar yokmu güzelim,alımlıyım cazibeliyim hoşkadınım diyen nerde bu millet hadi canlansın topik:dance:
almiracım sık sık ugrayacagımyerimseniben

beklerım canımcım panık yapma güzzel bayanlar güzellıklerıne düskündür ve uykusuz kalamazlar oyüzden arkıdıslerım erken uyur

beklerım canımcım panık yapma güzzel bayanlar güzellıklerıne düskündür ve uykusuz kalamazlar oyüzden arkıdıslerım erken uyur

kaydirigubbakcemile3 geldim gittim yine fazla gelen yok hadi kızlar kaydirigubbakcemile
almiracım sıhhatler olsun bu aradayerimseniben

bu topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk tam benliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk:)))))))))))
kendimi beğencem tabikide kendimi beğenmicemde kimi beğencem ayollllllllllllllllllllllllll:)))))))

X