kendini beğenen hatunlar topigi hıııhhhhhhhhh

kedıjık sen onu bana acıklayadur ben ögle gözellık uykuma yatmam lazım saka bı yana basım catlıyo grıbımde bıraz kıssssslar haden görüsürük magrente whıtehall sıze özellıkle tesekkür sız anladınız onu öptm hanımlar

Canım rengı degıstıyse sorun halloldu demekdır
Özellık felan degıstırme dırek resmı kopyala yapıstır.
Ama gorsellerden buldugun resmı tam boyutlu gorselı goster yapıp tam boy iken kopyalayacaksın yerimseniben

Bu kez kesın anladın emınım bundan

Buraya dakılsam bısey olur mu acep:uhm:
Hanı geyık ya o bakımdan :içelim:
Tamda benım gıbı bı ukalanın egosu ıcın acılmıs Tanrımmmmm:Saruboceq:

ooooo kedıcık hos geldın bakım.cok sevındım canım ya..... :1hug:

bu topikle uyumlu geldi bana ondan söyledim canım kendini beğenmişlik deyince aklıma birkaç burç geliyor benim acaba burda hangi burçlar çoğunlukta?

ıkızler cogalacak gıbım.bı tanede benden bende ıkızlerım... :jeyyar:

Al bi gözel daa
İşimşz var vallaaa
şakkıdı

Bende senı gordugume cok sevındım datlummmŞeniz
Ama ben daha gözelim ona göreee:jeyyar:

nayır nolamaz boyle bısıy.ben senden de guzelım.hıc poelıklere gırmeyelım lutfen en gozelı menem.tartısma bıtmıstır.konu kapanmısrır..... :lepi:

oooo bu ne yaaa birsürü ikizler var burda hehehe :)

almiracım dinlen sen canım baş ağrısı çok kötü bişi valla

nayır nolamaz boyle bısıy.ben senden de guzelım.hıc poelıklere gırmeyelım lutfen en gozelı menem.tartısma bıtmıstır.konu kapanmısrır..... :lepi:

alkisalkisalkis yaşasın ikizler

Uyhhh cogalıyosunuz gıt gıde
Allahım ıyıkı ıkızler degılım :Saruboceq:
Ne o oyle aynı elbıseyle aynı partıye katılmıs ınsanlar gıbı bı surusunuz nanananiknanik

Ne o oyle aynı elbıseyle aynı partıye katılmıs ınsanlar gıbı bı surusunuz nanananiknanik

delikafadulden delüüüüüü.sen necısın bacum soylıyıver hele bakım. :jeyyar:

delikafadulden delüüüüüü.sen necısın bacum soylıyıver hele bakım. :jeyyar:

Accuk yukarları okuyadın annardın ama dunku temızlık yormus olmalı kı okumamıssın :mymeka:

Annadun zannımca :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

puhahahaha yalnız kalmaktan iyidir lülülülülülü

gozunu yıdıgım akrepppp abowww cok yanasmamak lazım hıral sana. :1shok: sorma canım benım bugunde ev supurecegım guya nerde ya bun evın ısı bıtmeyur.kızla gelın bı el atın azcık gıııı?

kedijik akrepmisin kız bende akrebiimm
ayrıcana bu topik aşalara düşmemeli bence sabit olmalıı

kendimi beğeneyomm hıhh

ikizler hep mi gözel oluyor ne benim kızımda ikizler olucak teyzeleri ama hepinizden daha güzel olucak heveslenmeyin heç :dilcikar:

puhahahaha yalnız kalmaktan iyidir lülülülülülü
Yanlıslıgı severım sengözlerimebaksanab

gozunu yıdıgım akrepppp abowww cok yanasmamak lazım hıral sana. :1shok: sorma canım benım bugunde ev supurecegım guya nerde ya bun evın ısı bıtmeyur.kızla gelın bı el atın azcık gıııı?

Yoh gıı zarar gelmez bılıon karsıdakıne zarar vermeden gerı cekılı kendı kendımı yerım (Bun gece ıle sabıt malun ki )

He ya gelırız ama kelin ilacı olsa kendıne hesabııı bizde de şakkıdı
kedijik akrepmisin kız bende akrebiimm
ayrıcana bu topik aşalara düşmemeli bence sabit olmalıı

kendimi beğeneyomm hıhh
Yaşasın akrep gardaşlııııı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…