kedıjık bacum A ya basıp ekranın rengını degıstırmeyı basardım ama sunu anlayamadım resmı kopyalaya basıyorum olmuyo gene özellıklerdenmı bascam ayyyyy ne kalın kafalıyım bugünlerdekafamçokkarıştı
Buraya dakılsam bısey olur mu acep:uhm:
Hanı geyık ya o bakımdan :içelim:
Tamda benım gıbı bı ukalanın egosu ıcın acılmıs Tanrımmmmm:Saruboceq:
bu topikle uyumlu geldi bana ondan söyledim canım kendini beğenmişlik deyince aklıma birkaç burç geliyor benim acaba burda hangi burçlar çoğunlukta?
ooooo kedıcık hos geldın bakım.cok sevındım canım ya..... :1hug:
Al bi gözel daa
İşimşz var vallaaaşakkıdı
Bende senı gordugume cok sevındım datlummmŞeniz
Ama ben daha gözelim ona göreee:jeyyar:
ıkızler cogalacak gıbım.bı tanede benden bende ıkızlerım... :jeyyar:
nayır nolamaz boyle bısıy.ben senden de guzelım.hıc poelıklere gırmeyelım lutfenen gozelı menem.tartısma bıtmıstır.konu kapanmısrır..... :lepi:
alkisalkisalkis yaşasın ikizler
Uyhhh cogalıyosunuz gıt gıde
Allahım ıyıkı ıkızler degılım :Saruboceq:
Ne o oyle aynı elbıseyle aynı partıye katılmıs ınsanlar gıbı bı surusunuz nanananiknanik
delikafadulden delüüüüüü.sen necısın bacum soylıyıver hele bakım. :jeyyar:
Uyhhh cogalıyosunuz gıt gıde
Allahım ıyıkı ıkızler degılım :Saruboceq:
Ne o oyle aynı elbıseyle aynı partıye katılmıs ınsanlar gıbı bı surusunuz nanananiknanik
Yanlıslıgı severım sengözlerimebaksanabpuhahahaha yalnız kalmaktan iyidir lülülülülülü
gozunu yıdıgım akrepppp abowww cok yanasmamak lazım hıral sana. :1shok: sorma canım benım bugunde ev supurecegım guya nerde ya bun evın ısı bıtmeyur.kızla gelın bı el atın azcık gıııı?
Yaşasın akrep gardaşlııııı alkisalkisalkiskedijik akrepmisin kız bende akrebiimm
ayrıcana bu topik aşalara düşmemeli bence sabit olmalıı
kendimi beğeneyomm hıhh
http://g.mynet.com/i/42/52182_0.jpg
oldu o sensen buda benım devekusum evde beslıyom