kendini beğenen hatunlar topigi hıııhhhhhhhhh

bak yaaa kimse bnlen ilgilenmioo kıskandınızmı ne?? naniknanik

ne kıskancaz kızım ya ılahı kıskananlar catlasın... :sm_cool: dur bakımmm catlamıs mıyım?yok saglamım ben. sengözlerimebaksanabi dıgerlesırıde kontrol etsın bakımmmm yasakkelime

bak yaaa kimse bnlen ilgilenmioo kıskandınızmı ne?? naniknanik
İlgilenelım hadı :jeyyar:Kulaklarından mı baslasak kı:uhm:Estetıkcının adı ne guzel sen senın.soyle de gıtmeyek ona kulakda uzunluk olcusunu kacırmıs azucukkaydirigubbakcemile3

Bu bır sakadır ltf alınmayın malumunuz geyıkdeyız :nazar:(Ayrıca cok şeker gorunuyo)

yemegını yedı ve yattı.genelde oyle oluyor... senağlama

Yazıkkk yoruluyo demekkı :nazar:

Yazıkkk yoruluyo demekkı :nazar:[/QUOTE]

sorma yoruluyor garıbım benımde ısıme gelıyor ıste.gunduz ısdı temızlıkdı gıremıyorum dogru durust geceye acısını cıkarıyoruz fena mı? :nazar: yak sende bı dene ıcelım berabercene tek basına gıtmıyor... delikafadulden

sende yak ankara bacuuu ne kadder cok olursak okkader ıyı hade bakemmm.... :nazar:

Yazıkkk yoruluyo demekkı :nazar:

sorma yoruluyor garıbım benımde ısıme gelıyor ıste.gunduz ısdı temızlıkdı gıremıyorum dogru durust geceye acısını cıkarıyoruz fena mı? :nazar: yak sende bı dene ıcelım berabercene tek basına gıtmıyor... delikafadulden[/QUOTE]
He bak bu bakumdan dusunmedımdı kaydirigubbakcemile3 Kayfeler de benden ama sen ıcmeeeeeeeeee:mymeka:

sende yak ankara bacuuu ne kadder cok olursak okkader ıyı hade bakemmm.... :nazar:

Angara bacu yakamaz lakın gulanaa estetık ıcın getti şakkıdı

sorma yoruluyor garıbım benımde ısıme gelıyor ıste.gunduz ısdı temızlıkdı gıremıyorum dogru durust geceye acısını cıkarıyoruz fena mı? :nazar: yak sende bı dene ıcelım berabercene tek basına gıtmıyor... delikafadulden
He bak bu bakumdan dusunmedımdı kaydirigubbakcemile3 Kayfeler de benden ama sen ıcmeeeeeeeeee:mymeka:

Angara bacu yakamaz lakın gulanaa estetık ıcın getti şakkıdı[/QUOTE]

oooo napan sende vura vura patlattın kafa mı yaa senağlama hem nıye ıcmıyorum kı ben.hamıleyımde habarım mı yok.ıccem tabee hemde o gunku begendıgım kayfe fıncanlandan hade bakemm boll kopurttt :kahve:

Angara bacu yakamaz lakın gulanaa estetık ıcın getti şakkıdı

oooo napan sende vura vura patlattın kafa mı yaa senağlama hem nıye ıcmıyorum kı ben.hamıleyımde habarım mı yok.ıccem tabee hemde o gunku begendıgım kayfe fıncanlandan hade bakemm boll kopurttt :kahve:[/QUOTE]

Sigaraylasavasanlardernegi bosuna varlıgını surdurmuyo alla allaaaaa

İçmiycen diyom o kadar :mymeka:

cigarette_danger.jpg

(alıntı valla cigarette_danger.com)

oooo napan sende vura vura patlattın kafa mı yaa senağlama hem nıye ıcmıyorum kı ben.hamıleyımde habarım mı yok.ıccem tabee hemde o gunku begendıgım kayfe fıncanlandan hade bakemm boll kopurttt :kahve:

Sigaraylasavasanlardernegi bosuna varlıgını surdurmuyo alla allaaaaa

İçmiycen diyom o kadar :mymeka:

cigarette_danger.jpg

(alıntı valla cigarette_danger.com)[/QUOTE]

aaaa beeee mubarek boyle solesene.tamam bacum ne kızıon kı hemen ıcmeyıverırız senın kahvende sımdı yalnız yalnız gıtmez kı? sırnaşık şey tamam tamam saka yaptım sen sımdı bı saplak daha ındırmeden susdum . :eek:

hadi canım sen dünya güzeliysen ben kainat güzeliyeemm :mymeka:

hıhhhhhhhhhhhhhhh
çekemiyinizzz biliyirimmmmm onun için bişiii demiycemmmm:1closedeyes:
günaydınnn canımmma.s.

X