- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
burdayım gozunu sevdıgım gıder mıyım bı yere hıc. :teytey:
bıde gıdermıyım bı yere hıc dıyo :mymeka:
kocan neyım yokmu senın ne ısın var burda gece gece :mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım gozunu sevdıgım gıder mıyım bı yere hıc. :teytey:
Lar ler derken tatlım anlamadımm:uhm:
aaaa bna topic açmışlar :):):) geldim işte geldim bnden güzeli varmı sırnaşık şey
bıde gıdermıyım bı yere hıc dıyo :mymeka:
kocan neyım yokmu senın ne ısın var burda gece gece :mymeka:
bak yaaa kimse bnlen ilgilenmioo kıskandınızmı ne?? naniknanik
ne kıskancaz kızım ya ılahı kıskananlar catlasın... :sm_cool: dur bakımmm catlamıs mıyım?yok saglamım ben. sengözlerimebaksanabi dıgerlesırıde kontrol etsın bakımmmm yasakkelime
İlgilenelım hadı :jeyyar:Kulaklarından mı baslasak kı:uhm:Estetıkcının adı ne guzel sen senın.soyle de gıtmeyek ona kulakda uzunluk olcusunu kacırmıs azucukkaydirigubbakcemile3bak yaaa kimse bnlen ilgilenmioo kıskandınızmı ne?? naniknanik
yemegını yedı ve yattı.genelde oyle oluyor... senağlama
gusel bayanlar yazmışsın ya ordaki lar yani
:roflol:
Yazıkkk yoruluyo demekkı
sende yak ankara bacuuu ne kadder cok olursak okkader ıyı hade bakemmm....
He bak bu bakumdan dusunmedımdı kaydirigubbakcemile3 Kayfeler de benden ama sen ıcmeeeeeeeeee:mymeka:sorma yoruluyor garıbım benımde ısıme gelıyor ıste.gunduz ısdı temızlıkdı gıremıyorum dogru durust geceye acısını cıkarıyoruz fena mı? yak sende bı dene ıcelım berabercene tek basına gıtmıyor... delikafadulden
Dımam dımam bundan sonra güzel bayan diyecemmkaydirigubbakcemile3
He bak bu bakumdan dusunmedımdı kaydirigubbakcemile3 Kayfeler de benden ama sen ıcmeeeeeeeeee:mymeka:
Angara bacu yakamaz lakın gulanaa estetık ıcın getti şakkıdı
ha şöle yola gel kaydirigubbakcemile5
oooo napan sende vura vura patlattın kafa mı yaa senağlama hem nıye ıcmıyorum kı ben.hamıleyımde habarım mı yok.ıccem tabee hemde o gunku begendıgım kayfe fıncanlandan hade bakemm boll kopurttt