kendini beğenen hatunlar topigi hıııhhhhhhhhh

Güzel hatunlar nerdesinizzzzzzz
Huuu huuuuudelikafadulden

ya almira açmışın bende yogunluktan görememişim yaww bu topigi tam benlikmiş hihoyyyt ...bi de baktımm herkes aynı burç falan okudum hepsini işte o zman anladım ki bana ihtiyacınız var..yani güzellik va zarafet sembolü venüsü temsili eden bogaya sengözlerimebaksanab ..bi koşu geliverdim hemencecik :eek: ..yani baharın güzelligini alıvermişim ya kendime ben napam anam da güzel zatii hihoyyythihoyyyt

Yanlıslıgı severım sengözlerimebaksanab

Yoh gıı zarar gelmez bılıon karsıdakıne zarar vermeden gerı cekılı kendı kendımı yerım :nazar:(Bun gece ıle sabıt malun ki :nazar: )

He ya gelırız ama kelin ilacı olsa kendıne hesabııı bizde de şakkıdı

Yaşasın akrep gardaşlııııı alkisalkisalkis

bosver bacum takma.ne olursa olsun.erken mı kırısmak ıstıyosun yoksa.aman ha gercı guzellerden bırı sekteye ugrar ama delikafadulden nıye ole soyluyosun kı bı el atsanız nolcak yane ee ask olsun bugun bana yarın sıze dolasırdık bırer gun.hepıcımızın evı de pırıl pıırıl olurdu ohhhhhh :lepi:

Annesının guzusuuuuuuu burdayım ama tesadufen bakıyım dedımdıı :nazar:
Annem anahtarı paspasın altına bırakmısdım gormedın mı :1shok:

Annnneeeedelikafadulden
Hayır görmedimmmm :çok üzgünüm: mesaj kaygısız muhabbette kimsecikler yokk nolmuşş yaa:çok üzgünüm: seni göremeyince çok korktum beni bırakıp kaçtın diyesenağlama

noliy bakim burdaa :jeyyar:
durun mızıkçılık yapacim içimden geldi :jeyyar:
ben kendini beğenmiş burnu yukarlarda
küçük dağları ben yarattım edasında gezinen insanlara hakaten sinir oluyorum
güzellik bir başkasının takdirini kazanınca güzeldir
ben güzelim harikayım diye bunu milletin gözüne soka soka kabul ettirmeye çalışıyosan
hakaten dünya güzelide olsa boş bence
önce beynini doldurması lazım sonra görselliği konuşuruz :jeyyar:

ama siz kendinizi beğenmeye devam edin pasif kalıp bi köşeyede çekilmek gerekmiyor tabiki
bi şekilde bende varım diyebilmeyiz bu hayatta
küçük bir farkla ölçüyü kaçırmadan yalnız
usul usul sevin usul usul beğenin kendinizi oldu mu yafriler
hepiniz süpersiniz zaten ŞenizŞenizŞeniz

ben güzelim harikayım diye bunu milletin gözüne soka soka kabul ettirmeye çalışıyosan

ama siz kendinizi beğenmeye devam edin pasif kalıp bi köşeyede çekilmek gerekmiyor tabiki

Beenn süperr bir gariyemmm-tatlicadiarzu-

hehehhe aynen öyle kuşummm:1hug:a.s.

Annnneeeedelikafadulden
Hayır görmedimmmm :çok üzgünüm: mesaj kaygısız muhabbette kimsecikler yokk nolmuşş yaa:çok üzgünüm: seni göremeyince çok korktum beni bırakıp kaçtın diyesenağlama
Annesının kuzusuuuu orada gıtmedı muhabbett bende takılmıyorum senağlama
Ukala olunca ınsan :1no2: sıgamıyo bıyerlere anca bole egosunu konusturacak baslık bulunca sıçrıyoooşakkıdı

kendı adıma soyleyem ben senı kosemde ızlerım ahanda benden gözeli geldüüü die sengözlerimebaksanabSenın adın yeter be şutarafagitti

Annesının guzusuuuuuuu burdayım ama tesadufen bakıyım dedımdıı :nazar:
Annem anahtarı paspasın altına bırakmısdım gormedın mı :1shok:

Annnneeeedelikafadulden

aman Allahım ne guzel bı goruntudur ne hos bı tablodur bole.gozlem yasardı bee senağlama hos geldın yesıl bacuuuu a.s.

Annesının kuzusuuuu orada gıtmedı muhabbett bende takılmıyorum senağlama
Ukala olunca ınsan :1no2: sıgamıyo bıyerlere anca bole egosunu konusturacak baslık bulunca sıçrıyoooşakkıdı

kendı adıma soyleyem ben senı kosemde ızlerım ahanda benden gözeli geldüüü die sengözlerimebaksanabSenın adın yeter be şutarafagitti
Neyse bize heryerr geyik gırgırrr yer mekan farketmez kk da:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3:1hug:
aman Allahım ne guzel bı goruntudur ne hos bı tablodur bole.gozlem yasardı bee senağlama hos geldın yesıl bacuuuu a.s.

Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinn:1hug:

kedim benimmm ŞenizŞenizŞeniz
güzellik bakmasını bilen gözlerde saklıdır

mecuna sormuşlar ya bu leyla için ölüp bitiyorsunda leylada o kadar afeti devran değil
neden bu kadar aşıksın demişler
mecnunda demiş ki siz onu hiç benim gördüğüm gözle gördünüz mü
bakmasını bilirsen çirkin diye bir şey yoktur :nazar:

Son düzenleme:
Neyse bize heryerr geyik gırgırrr yer mekan farketmez kk da:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3:1hug:

Hoşbulduk tatlım sende hoşgeldinn:1hug:

sag ol canım. :1hug:

mecuna sormuşlar ya bu leyla için ölüp bitiyorsunda leylada o kadar afeti devran değil

aynen oyle valla... :1hug:

Guzumu dunde goremedım ya ozlemısım kızzzzzsenağlama

Oyle canım öyle ama gerıde bı senı bı e kedı yı bırakırsam uzulurum umarım kedı de kırılmamısdır bana senağlama

Bugun gunun sozune ıhtıyacım vardı şeker çok mercü:nazar:
Ahanda ben senıde sevıyom ve hatta bır deöpüyorum Şeniz

Allahım ya yazarken korkuyom valla acaba demek ıstedıgımı yanlısmı anlatırım dıye ortaya oyle senıde sevıyom dıe bı cunle cıkıyo ıdare edın bacılar :eek:

X