kendini beğenen hatunlar topigi hıııhhhhhhhhh

Geyıgını annadık herhal salak deeliz :mymeka:
Hem bana laf koyma kızım benım sırtım saglammmmm.
Resmımı koyuyorum anlıyacaksınız abımın kım olduunu şakkıdı

o zaman ben anlamadıım anladığınıı:roflol::roflol:
la ne baştan demiyyon abini ona göre konuşurduuk
tırstırmaa adamııdelikafaduldendelikafadulden

ben hem çoooooook güzelim hem de harika bir burç olan ikizler burcuyum alkisalkisalkis

bu topikle uyumlu geldi bana ondan söyledim canım kendini beğenmişlik deyince aklıma birkaç burç geliyor benim acaba burda hangi burçlar çoğunlukta?

Tamam canım burada yazarız
Oyle soylememdekı sebep bı topıkımız daha olsun du yaneee
Bende ennn harıka burc olan ama bu burcdan olmayanın kıskanclıkdan hıc hoslanmadıkları hatta çatır çatır çatladıkları AKREPimalkisalkisalkis

kedıjık süppersın bende akrep whıtehall sattım senı bacım kedıjık kasım kac ben 5

bu topikle uyumlu geldi bana ondan söyledim canım kendini beğenmişlik deyince aklıma birkaç burç geliyor benim acaba burda hangi burçlar çoğunlukta?

kendini beğenmişlerin burcuda mı var ayol
her kadın kendini beğenir ama bunu burçlarla bağdaştırmak biraz garip canem ozaman hepimiz aynu burcuz demüü sırnaşık şey

kedıjık bacum A ya basıp ekranın rengını degıstırmeyı basardım ama sunu anlayamadım resmı kopyalaya basıyorum olmuyo gene özellıklerdenmı bascam ayyyyy ne kalın kafalıyım bugünlerdekafamçokkarıştı

vallla canım ben aslan burcuyum ve aslanlar kendini beğenmişlerdir biraz da koçlar öyyle die düşünüyorum aslına bakarsan bütün kadınlar kendini beğenmiş ama bazıları hat safhada :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…