canım valla sorma milletin ağzı durmaz işte boş boş konuşur dururlar..sen takma..benim oğlumun göz kapağında doğum lekesi var..sen artık düşün halimi..her gören ne yaptınız bunun gözüne demez mi..(vurduk şişirdik töbe allahım ya sadist anne babayız ya)..zaten bu konuda yeteri kadar stresliyim bir de bu sekilde yaklaşmazlar mı..bir de kucaklarına alır almaz çocukla ilgili herşeyi şıppp diye çözerler...
-bunun karnı açç...
-şimdi emzirdim
-yok aç bu ..sütün mü yetmiyor yoksa.
ya da ;
-gazı var..vahhh yavrum annen hiç çıkartmıyor mu gazını..(oysa ki bebeğim hiç gaz problemi yaşamadı)bunu söyleyip hemen gaz çıkartma hareketlerine başlanır akabinde :))))
yani bu sıkıntıyı yaşayan tek sen değilsin..insanlar illaki bir kulp buluyorlar..kilolu olsa amannn ne bu yerinden kalkmıyor derlerdii.
canım üzülme benim kardeşimde çok zayıftı. annem derdi utanıyorum bu çocukla gezmeye , kesin anası yemiş çocuğuna kalmamış derler diyordu :1rolleyes:
ama sağlığı yerindeydi hala da zayıftır ama bünyesi kuvvetlidir. boşver madem bebeğinin sağlığı yerinde hiç takma kafayı. millet birşey derse de benim kızım manken olacak yediklerini dikkat ediyor dersin sırnaşık şey
hehe kıskanan çatlasın boşver tatlım..evet arkadaşım katılıyorum sana, zaten bu yorumların sahipleri genelde obez yapıda olanlar:jeyyar: insan kendinden misal gösterirde böyle olmasın der dimi, yok illa toplu çocuk makbul böylelerinde...
biz minnoşumla gayet mutlusüprizzzzz ve sağlıklıyız:dilcikar:, kıskanıyolar bizi biliyorum ben zemuszemusopuyorumnanaktan
hehe kıskanan çatlasın boşver tatlım..
bnm kzıımda 6 ay sdece anne sütü aldı maşallah
2bçk aylık dönmeye 5bçk aylık emeklemeye 8 aylıktı sıralamaya 11 aylık yürümeye şimdi düz duvara tırmanmaya başladı =)
sositososito
sevmiyorum hımbıl çocuk kızımda dipçik gibi kaydirigubbakcemile3
zaten onun yaptığı haraketleri gün boyu ben yapsam ondan daha zayıf olurum
yine bin maşallah
elemtere fişşş kem gözlere şişşş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sinir olmakta haklısın arkadaşım
haddini bilmez insanlar soyluyorlardir sana oyle,hic takma kafana
Amin canım amin.Valla istanbulda olsan ben gelir anlatırdım akrabalarına:)
hic sorma canim benimkilerde zbana normal geliyor ama baskasi görüyor a buna annen bakmiyor mu
yada yemiyorlami cok zayif diyorlar artik bende cpk üzüloyrum iyi anne degilmiyim diye
ama benim oglum masallah cok güzel yer boya gidiyor doktora her gittigimde soruyorum suan 6 yasinda ve 7 yasinda olanlarin boyundan önde gidiyor. kizimda zorlaniyorum ama kizima yeme konusunda baski etmezsem kendi gayet güzel yer.beyimde bende bünyemiz zayif yapipi ondan coocuklarda böyle diye düsünüyorum.
tabi kilolu coocuklara bakinca birde anne babaya bakiyorum tam baskül ailesi.
sükür coocuklarimda saglik problemleri yok.diger tombul coocuklari görünce sükür ediyorum cünki kilolu olmak da iyi degil
aynı sorunu bende yaşıyorum.kızım 16 aylık 9,5kg80 cm.doğduğunda 3600gr.dı sonra kilo alımı yavaş yavaş oldu.fotoğraflarda hep daha tombik görenler aynı şeyi söylüyor her zaman aaa ufaacıkmış biz daha şişman zannetmiştik.ya da aa ne kadar zayıf hiç yemiyormu?arkadaşlarımın çocukları daha kilolu hatta 6 aylık olanlar 8 kilo-9 kilo.arada bende üzüldüm acaba iyi besliyemiyormuyum dedim.ama gayet sağlıklı ve inanılmaz hareketli.sevdiği şeyi yiyor ama miktarı az.sık hasta olmaz.doktorumuzda endişe etme minyon yapılı size benziyor dedi.(babamız oldukça iridirde)
özellikle dışarıda sinir oluyorum bebekli birileri soruyor ne kadar diye söyleyince şaşırıp tekrar süzüyorlar eh olsun oda büyür diyorlar.insanları susturmak mümkün değil bunu anladım.o yüzden artık takmıyorum.evet öyledir yada minyon benim kızım diyorum.önemli olan kilolu hatta obez olması değilki sağlıklı olması.genetik bir durum bu aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?