canım valla sorma milletin ağzı durmaz işte boş boş konuşur dururlar..sen takma..benim oğlumun göz kapağında doğum lekesi var..sen artık düşün halimi..her gören ne yaptınız bunun gözüne demez mi..(vurduk şişirdik töbe allahım ya sadist anne babayız ya)..zaten bu konuda yeteri kadar stresliyim bir de bu sekilde yaklaşmazlar mı..bir de kucaklarına alır almaz çocukla ilgili herşeyi şıppp diye çözerler...
-bunun karnı açç...
-şimdi emzirdim
-yok aç bu ..sütün mü yetmiyor yoksa.
ya da ;
-gazı var..vahhh yavrum annen hiç çıkartmıyor mu gazını..(oysa ki bebeğim hiç gaz problemi yaşamadı)bunu söyleyip hemen gaz çıkartma hareketlerine başlanır akabinde :))))
yani bu sıkıntıyı yaşayan tek sen değilsin..insanlar illaki bir kulp buluyorlar..kilolu olsa amannn ne bu yerinden kalkmıyor derlerdii.
hah işte bu diyalogların aynısını bende yaşadım, seni çok iyi anlıyorum canım. insan ister istemez sinir oluyo dimi
canım üzülme benim kardeşimde çok zayıftı. annem derdi utanıyorum bu çocukla gezmeye , kesin anası yemiş çocuğuna kalmamış derler diyordu :1rolleyes:
ama sağlığı yerindeydi hala da zayıftır ama bünyesi kuvvetlidir. boşver madem bebeğinin sağlığı yerinde hiç takma kafayı. millet birşey derse de benim kızım manken olacak yediklerini dikkat ediyor dersin sırnaşık şey
valla bende öyle diyorum canım "kızım manken ölçülerini koruyo" diyorum, tabi içimden geçenleri söylemiyorum:jeyyar: