• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi zaman zaman kötü bir anneymişim gibi hissediyorum...

canım valla sorma milletin ağzı durmaz işte boş boş konuşur dururlar..sen takma..benim oğlumun göz kapağında doğum lekesi var..sen artık düşün halimi..her gören ne yaptınız bunun gözüne demez mi..(vurduk şişirdik töbe allahım ya sadist anne babayız ya)..zaten bu konuda yeteri kadar stresliyim bir de bu sekilde yaklaşmazlar mı..bir de kucaklarına alır almaz çocukla ilgili herşeyi şıppp diye çözerler...
-bunun karnı açç...
-şimdi emzirdim
-yok aç bu ..sütün mü yetmiyor yoksa.
ya da ;
-gazı var..vahhh yavrum annen hiç çıkartmıyor mu gazını..(oysa ki bebeğim hiç gaz problemi yaşamadı)bunu söyleyip hemen gaz çıkartma hareketlerine başlanır akabinde :))))
yani bu sıkıntıyı yaşayan tek sen değilsin..insanlar illaki bir kulp buluyorlar..kilolu olsa amannn ne bu yerinden kalkmıyor derlerdii.

hah işte bu diyalogların aynısını bende yaşadım, seni çok iyi anlıyorum canım. insan ister istemez sinir oluyo dimi:kızgın:

canım üzülme benim kardeşimde çok zayıftı. annem derdi utanıyorum bu çocukla gezmeye , kesin anası yemiş çocuğuna kalmamış derler diyordu :1rolleyes:

ama sağlığı yerindeydi hala da zayıftır ama bünyesi kuvvetlidir. boşver madem bebeğinin sağlığı yerinde hiç takma kafayı. millet birşey derse de benim kızım manken olacak yediklerini dikkat ediyor dersin sırnaşık şey

valla bende öyle diyorum canım "kızım manken ölçülerini koruyo" diyorum, tabi içimden geçenleri söylemiyorum:jeyyar:

evet arkadaşım katılıyorum sana, zaten bu yorumların sahipleri genelde obez yapıda olanlar:jeyyar: insan kendinden misal gösterirde böyle olmasın der dimi, yok illa toplu çocuk makbul böylelerinde...
biz minnoşumla gayet mutlusüprizzzzz ve sağlıklıyız:dilcikar:, kıskanıyolar bizi biliyorum ben zemuszemusopuyorumnanaktan:nazar:
hehe kıskanan çatlasın boşver tatlım..
bnm kzıımda 6 ay sdece anne sütü aldı maşallah
2bçk aylık dönmeye 5bçk aylık emeklemeye 8 aylıktı sıralamaya 11 aylık yürümeye şimdi düz duvara tırmanmaya başladı =)
sositososito
sevmiyorum hımbıl çocuk kızımda dipçik gibi kaydirigubbakcemile3
zaten onun yaptığı haraketleri gün boyu ben yapsam ondan daha zayıf olurum
yine bin maşallah :nazar:
elemtere fişşş kem gözlere şişşş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hehe kıskanan çatlasın boşver tatlım..
bnm kzıımda 6 ay sdece anne sütü aldı maşallah
2bçk aylık dönmeye 5bçk aylık emeklemeye 8 aylıktı sıralamaya 11 aylık yürümeye şimdi düz duvara tırmanmaya başladı =)
sositososito
sevmiyorum hımbıl çocuk kızımda dipçik gibi kaydirigubbakcemile3
zaten onun yaptığı haraketleri gün boyu ben yapsam ondan daha zayıf olurum
yine bin maşallah :nazar:
elemtere fişşş kem gözlere şişşş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

maşallah canım, Allah bağışlasın yavrukuşunu:nazar:opuyorumnanaktan
hakkaten nasılda hareketli oluyolar dimi, zaten minicik bir mideleri var yedikleri iki lokma onuda o hareketle yakıyolar haliyle, yine iyiler bencede. maşşallah minnoşlarımıza :nazar: yiyip yiyip de ergenlikçağında bunalımlara gireceklerine (helede kız çocuklarında!!) zayıf ama sağlıklı olsunlar daha iyi.bencede çatlasınlar şekerim:lepi:kaydirigubbakcemile3sositososito

paylaşımları için tüm arkadaşlarıma teşekkürler:)
konumun kapanmasını rica ederim:)

paylaşımları için tüm arkadaşlarıma teşekkürler:)
konumun kapanmasını rica ediyorum, teşekkür ederim:)

Canım ne üzüyorsun kendini valla hiç deymez istediklerini söylesinler.Çok fazla dinleme çevreni bence söyleyenleride sustur.Allahım ya ben anlamıyorum bu insanları çok bilmişliklerini çocuğun sağlıklı olsun bundan güzeli varmı? Benim oğlum daha şişesi bitmeden başka hastalığa yakalanıyor.Valla bri yaşına girdi bir ayımızı doktorsuz ilaçsız geçirdiğimizi hatırlamıyorum.Üstelik şişman bebek bile değil.Banada sürekli hasta oluyo diyip duruyorlar bende siz geliyorsunuz geçiriyorsunuz diye cevabı yapıştırıyorum.Valla benim yeğenimde küçükken çok zayıftı bir yaşındayken 8 kilo geliyodu.Şimdi dört yaşında valla önünden alıyoruz yemesin fazla diye.Sana şimdi o lafları söyleyeneler kendi çocukları ileride obez olunca ne dicekler çok merak ediyorum.

dilekcim canım geçmiş olsun kuzucuğuna, Allah şifalar versin:))ayrıca cevabı güzel yapıştırmışsın tebrik ederim, darısı bana:))
söylerdiklerine aynen katılıyorum canım şimdi bayrama gitcez, özellikle eşimin tarafı çok yapıyo bunu artık dinle dur, daha geçen akşam eşimin babaannesi telefonda demezmi: biraz büyütte getir çocuğu emi diye...gelde sinir olma!!sanki ben çocuğumu aç bırakıyorum, kendilerini bi görsen herbiri daha çocuk yaşta obezler!!marifetmiş gibi...
desteğine teşekkür ederim arkadaşım...çok sağol, ayrıca bende senin gibi yapıp cevabı yapıştırmayı düşünüyorum bu sefer:))bakarsın çenelerini kaparlar...

Al sizin gibi obez olacağına zayıf kalsın daha iyi dersin.Ya kuzum konuyu kapatmak istemişsin geç gördüm ama eşin ne diyor bu duruma.Bende önceleri senin gibi birşey demiyordum aaa baktım üstüme geliyorlar yetti dedim valla.Üstelik kızın hiçde zayıf durmuyo.Ver ağzının payını bir iki tepki alırsın sonra alışırlar.Söle canım ya bu bir ömür çekilmezki eşinde sana destek olsun.

dilekcim yorum gelmeyince kapatmayı düşünmüştüm, cevabına çok sevindim:)
eşim bişey demiyo sağlıklı ya boşver diyip geçiyo, gerçi benim kadar şahit olmuyo onların laflarına.ama bende bu sefer dayanamam cevap veririm artık çünkü dayanamıyorum artık onlarla bir araya gelince bu muhabbeti yapmaktan! hastalıklıymış gibi davranmalarını istemiyorum kızıma, bu zihniyeti değiştiremem artık ama en azından dediğin gibi tepkimi verir rahatlarım:))seni dinliycem emin ol:)))

Tamam canım.Yoksa senden ses çıkmadıkça bu tür şeylere hep maruz kalırsın.Ayrıca resimden gördüğüm kadarıyla hiçde zayıf değil kızın.Sen hergün üzeleceğine bırakbirgün onlar üzülsün ileride unutulur gider.Unutmayanında canı sağolsun kızının piskolojisinden değerli değil.Şimdi anlamıyor olabilir ama ileirde bu konuşmalar piskolojisini bozar yavrucuğun.Mayıs doğumlumu kızın

şubat 2008 li dilekcim, 2 yaşımıza yaklaştık hayırlısıyla. sağlığı yerinde ya gerisi boş, tabi bunu gelde başkalarına anlat...

Son düzenleme:
şubat 2008 li dilekcim, 2 yaşımıza yaklaştık hayırlısıyla. sağlığı yerinde ya gerisi boş, tabi bunu gelde başkalarına anlat...

hic sorma canim benimkilerde zbana normal geliyor ama baskasi görüyor a buna annen bakmiyor mu
yada yemiyorlami cok zayif diyorlar artik bende cpk üzüloyrum iyi anne degilmiyim diye
ama benim oglum masallah cok güzel yer boya gidiyor doktora her gittigimde soruyorum suan 6 yasinda ve 7 yasinda olanlarin boyundan önde gidiyor. kizimda zorlaniyorum ama kizima yeme konusunda baski etmezsem kendi gayet güzel yer.beyimde bende bünyemiz zayif yapipi ondan coocuklarda böyle diye düsünüyorum.
tabi kilolu coocuklara bakinca birde anne babaya bakiyorum tam baskül ailesi.
sükür coocuklarimda saglik problemleri yok.diger tombul coocuklari görünce sükür ediyorum cünki kilolu olmak da iyi degil

aynı sorunu bende yaşıyorum.kızım 16 aylık 9,5kg80 cm.doğduğunda 3600gr.dı sonra kilo alımı yavaş yavaş oldu.fotoğraflarda hep daha tombik görenler aynı şeyi söylüyor her zaman aaa ufaacıkmış biz daha şişman zannetmiştik.ya da aa ne kadar zayıf hiç yemiyormu?arkadaşlarımın çocukları daha kilolu hatta 6 aylık olanlar 8 kilo-9 kilo.arada bende üzüldüm acaba iyi besliyemiyormuyum dedim.ama gayet sağlıklı ve inanılmaz hareketli.sevdiği şeyi yiyor ama miktarı az.sık hasta olmaz.doktorumuzda endişe etme minyon yapılı size benziyor dedi.(babamız oldukça iridirde)
özellikle dışarıda sinir oluyorum bebekli birileri soruyor ne kadar diye söyleyince şaşırıp tekrar süzüyorlar eh olsun oda büyür diyorlar.insanları susturmak mümkün değil bunu anladım.o yüzden artık takmıyorum.evet öyledir yada minyon benim kızım diyorum.önemli olan kilolu hatta obez olması değilki sağlıklı olması.genetik bir durum bu aynı zamanda

Amin canım amin.Valla istanbulda olsan ben gelir anlatırdım akrabalarına:)

a.s valla süper olurdu dilekcimsırnaşık şey

hic sorma canim benimkilerde zbana normal geliyor ama baskasi görüyor a buna annen bakmiyor mu
yada yemiyorlami cok zayif diyorlar artik bende cpk üzüloyrum iyi anne degilmiyim diye
ama benim oglum masallah cok güzel yer boya gidiyor doktora her gittigimde soruyorum suan 6 yasinda ve 7 yasinda olanlarin boyundan önde gidiyor. kizimda zorlaniyorum ama kizima yeme konusunda baski etmezsem kendi gayet güzel yer.beyimde bende bünyemiz zayif yapipi ondan coocuklarda böyle diye düsünüyorum.
tabi kilolu coocuklara bakinca birde anne babaya bakiyorum tam baskül ailesi.
sükür coocuklarimda saglik problemleri yok.diger tombul coocuklari görünce sükür ediyorum cünki kilolu olmak da iyi degil

hah işte beni sinir edenlerde baskül ailesi cinsinden olanlar kafamçokkarıştı ya insan bi haline bakar iyi bişeymi kilolu olmak pes yani :bbo:

aynı sorunu bende yaşıyorum.kızım 16 aylık 9,5kg80 cm.doğduğunda 3600gr.dı sonra kilo alımı yavaş yavaş oldu.fotoğraflarda hep daha tombik görenler aynı şeyi söylüyor her zaman aaa ufaacıkmış biz daha şişman zannetmiştik.ya da aa ne kadar zayıf hiç yemiyormu?arkadaşlarımın çocukları daha kilolu hatta 6 aylık olanlar 8 kilo-9 kilo.arada bende üzüldüm acaba iyi besliyemiyormuyum dedim.ama gayet sağlıklı ve inanılmaz hareketli.sevdiği şeyi yiyor ama miktarı az.sık hasta olmaz.doktorumuzda endişe etme minyon yapılı size benziyor dedi.(babamız oldukça iridirde)
özellikle dışarıda sinir oluyorum bebekli birileri soruyor ne kadar diye söyleyince şaşırıp tekrar süzüyorlar eh olsun oda büyür diyorlar.insanları susturmak mümkün değil bunu anladım.o yüzden artık takmıyorum.evet öyledir yada minyon benim kızım diyorum.önemli olan kilolu hatta obez olması değilki sağlıklı olması.genetik bir durum bu aynı zamanda

canım tıpatıp aynı şeyler yaşadıklarım ne kadar takmayım desende sinir oluyosun Çok üzgünüm çoook ayrıca dediğin gibi anne-babanın boy ortalaması 1.65 se çocuğu 1.90 beklemenin anlamı yok vereliniortak bu durumda genetik giriyo işin içine:)

iyi akşamlar, nihayet benimle aynı derdi olan birileri karşıma çıktı...
benim kızım da 3370 doğdu şuanda 19 ay bitti ama kilo 8300gr. kendi derdimiz bize yetiyorken bir de milletin abuk subuk konuşmaları canımdan bezdirdi. ve ben hayatımın enbüyük hatalarından birini yapıp hırslanıp hırsımı yavruma zorla yemek yedirmeye çalışarak çıkarıyordum bağırmalar, ağlamalar hepsi yavrum iki kaşık bir şey yesin de kilo alsın da milletin çenesi sussun.
şimdi yemesi gayet iyi, hemen herşeyi yiyor ama kilo alımı halen çok yavaş. etrafıma baktığımda bazı bebeklerin helinin yarısı kadar yemediğini fakat tokmak gibiolduğunu görüyorum ama olsun lamba cini gibi maşallah. gayet sağlıklı neşeli enerjik ve inanılmaz çevik bir kız :))
doğru olan etrafa kulak tıkamamız elimizden geldiğince tabii :)))

Back