Bayıldım konuna bende 3 gündür bu kurala uyuyorum ve karşıma çıkmasına çok sevindimNe zamandır isteyip hayatıma yansitamadigim bir görüş
Az ye
Az konuş
Az uyu
Bu ayrılmaz 3 lünün acaba hikayesi nedir ?
Bunun bize Hz.Muhammed tarafından tavsiye edildiği çoğumuz tarafından bilinmekte.
Peki bu Az olan 3 şeyin sağlığımız üzerine faydaları neler onları konuşalım mı?
- çok yemek cok konuşmak ve çok uyumak nasıl ki kalbi bile öldürecek kadar psikolijimize zarar veren bir husussa eğer tam zıttı olan
Az dan kasıt ne olabilir.
Az uyuyan daha zinde olur
Az konuşan ve yerinde konuşanın fikirleri onemsenir ve çok zeki kategorisine girer.
Az yiyen kişinin midesi çok dolmadiğı için kendini daha hafif ve huzurlu hisseder hem manen hem madden.
Aslında daha onlarca fayda sayılabilir .
Ama bunu yaşarken kendimiz farkedip buraya yazalım isterim.
Hayatımız biraz bu konular üzerinde belki biraz değişecek ve bizi zorlayacak.
Alışkanlıkları bırakmak zor.
Ama imkansız değil.
Kendimi seviyorum çünkü kendime faydalı olacak tercihleri önemsiyorum.
Hem vücuduma hem beyin sağlığıma hem kalbime iyilik yapmak istiyorum.
40 günlük bir kamp .
Bu süreçte benim yanımda olan arkadaşlarım ve bu düşünceyi önemseyen arkadaşlarımla sohbet etmek görüş almak da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sünnete davet var.
30 Mayıs Pazartesi
Başlayıp
10 temmuz da son bulacak bir kamp başlatacağım.
Bakalım hayatımız ne kadar güzelleşecek
Daha zinde hissediyorsun değil mi ?erken kalktikca daha erken uyanmaya basladim
Ya çok sevindim.Bayıldım konuna bende 3 gündür bu kurala uyuyorum ve karşıma çıkmasına çok sevindimtakipteyim canım
hemde nasil daha cok is yapiyorim evdeDaha zinde hissediyorsun değil mi ?
Ya çok sevindim.
❤
Benim çocukların hastalığından dolayı tam düzenim oturamasa da çok uyumaz oldum eskisi gibi.hemde nasil daha cok is yapiyorim evde
Daha iyi hizmet olsunlar inşallah bu iş bize yarayacak benceBenim çocukların hastalığından dolayı tam düzenim oturamasa da çok uyumaz oldum eskisi gibi.
Enerjimin bile yükseldiğini düşünüyorum.
Yemeklerim de porsiyon olarak küçüldü.
Tıka basa yemek hem mideyi doldurup hazimsizliga sebep olurken hem ruhen kötü hissetmemize hem Enerjimizin düşmesine
Kalp karaligina sebep oluyor.
3 gündür bunlardan arınmış olmak bile bana huzur verdiyse 40 günün sonunda ümidim daha fazla.
Çocuklarımın hasta olması beni aşırı etkilerdi. Kolum bacağım tutmaz olurdu ama şimdi enerjim yüksek şekilde onlarla ilgilenip iyileşmelerini izliyorum.
Minik nasıl çözeceğiz bizAz uyumaya başladım hatta alarm kurmayı unutma rağmen bugün uyanmak gereken saatten bir saat önce kalktım
Hala çok yiyorum
Hala çok konuşuyorum
can bogazdan gelir
2 si başarılı 1 i de olur diye inanıyorum.az uyumak;
neredeyse dün 10 da yatıp sabah 4:45 te uyandim
7 saate yakın uyudum.. yeterli diye düşünüyorum... şu an bile iyi hissediyorum ama şu ki 15 dk şekerleme yapsam pek iyi olacak ona vaktim yok...
az Yemek;
Yemek işini çözmüş degilim bilemiyorum fazla mi yiyorum az mi .. mide doyumsuzluğu nedeniyle kilo aliyorum... bunu kendimi iyi biliyorum...
az konuşmak;
genellikle kendi kendime çok konuşurum
bilmiyorum biriyle havadan sudan konuşamiyorumalışmışım buna... çözüm var mıı bunun...
dinlemeyi konuşmaktan daha çok seviyorum.
bi yemek işini beceremedim
❤Daha iyi hizmet olsunlar inşallah bu iş bize yarayacak bence
Çok yeme canım olmadı yemek az pişir olmayınca da yenmez. Ben öyle çözümü buldum. Aciktigimi hissettikce de su içtim. Güzel oluyor.Az uyumaya başladım hatta alarm kurmayı unutma rağmen bugün uyanmak gereken saatten bir saat önce kalktım
Hala çok yiyorum
Hala çok konuşuyorum
Harikasın ❤Sabah alarmsız kalkmayı başarmaya başladım ama Yinede kuruyorum
Sabah kahvaltısı sadece domates,salatalık,peynir,zeytin ,ekmek yok
O kadar yoğun çalışıyorum ki istemsizce kimseyle konuşamıyorum
Sayınıyorum başarıyorum
Benim az uyumak la sorunum var kuzu ona ne yapsak toplasan 5 saat uykum yokWilma11
Lna16
Kahve __Kokusu
Tenceresiz kaldim anne
Otrera
Bonus
M MaviMabellee
cevizli tarcinli kek
ASSOSyal
Meybuz
Minnosprenses
P Papatya016
Cuel
Eki Görüntüle 3077259
Günaydın.
Günümüz verimli geçsin.
Bazi şeyleri azaltalim ki ömrümüz çoğalsın. Bereketlensin.
Gün içinde aşırı uykunuz geldiyse 15 dakika gözünüzü kapatın uyanmaya odaklandiginiz vakit o 15 dakika bile yetecektir.
Nasıl olacak demeyin.
Tecrübe ile sabittir.
Hemen deniyorumWilma11
Lna16
Kahve __Kokusu
Tenceresiz kaldim anne
Otrera
Bonus
M MaviMabellee
cevizli tarcinli kek
ASSOSyal
Meybuz
Minnosprenses
P Papatya016
Cuel
Eki Görüntüle 3077259
Günaydın.
Günümüz verimli geçsin.
Bazi şeyleri azaltalim ki ömrümüz çoğalsın. Bereketlensin.
Gün içinde aşırı uykunuz geldiyse 15 dakika gözünüzü kapatın uyanmaya odaklandiginiz vakit o 15 dakika bile yetecektir.
Nasıl olacak demeyin.
Tecrübe ile sabittir.