Kendimi resmen böcek gibi hissediyorum artık.

Anlattıklarına gerçekten üzüldüm ama eski sevgilin adam değilmiş. Keske daha onceden bitseymis ilişkiniz. En azindan daha az zarar gorurdun. Icine işlediği için kimse seni beğenmez gibi düşünüyorsun, yasadigin herseyi unutmaya çalış. O ne kaybettiğini görsün, kendine güven. Kimse için değil kendin için yaşa, emin ol sen kendinden emin oldugunda insanlarında dikkatini cekiceksin. Oda uzaktan izler. Psikolojik destek kesinlikle almalısın, Psikolojik kitaplarda oku bence. Ben suan okuyorum cok iyi geliyor
Bir sürü kitap video önerisi gelmiş en kısa zamanda hepsine bakacağım. Evet kendimi iyi hissettiğim zamanlarda aradaki farkı ben de çok net görüyorum her şey çok daha iyi ve yaşanabilir geliyor bana. Ama döküp bakınca bazı şeyleri hazmedemiyorum pişmanlık var içimde çok fazla.

Dünyanin en güzel kiyafetlerini al icindeki mutsuzlugu cözmedigin sürece hic bir ise yaramayacak.. parana yazik etme.. terapi almalisin once.. kendine deger vermeyi sevmeyi öğrenmelisin..
Sonra devami gelir zaten..
Ayrica eski sevgilin tam bir odunmus.. ben olsam onun soyledikleri icin kendimi üzmem.. onun derdi guzellik degil edebileceği birini bulmus.. ezmeye calismis.. asagilik kompleksi var büyük ihtimal
Ağzı inanılmaz iyi laf yapan, dışarıdaki insanların fikirlerini aşırı önemseyen biri. Ben de o kibar efendi hallerine aldandım ama boş teneke çok ses çıkarıyormuş gerçekten. Evet herkes hemfikir terapi konusunda. Yavaş yavaş alışverişi de azaltıyorum hatta kıyafet dolabımı düzenleyip ihtiyacı olanlara vermeyi düşündüm bir kısmını, belki bir işe yararlarsa kendimi daha iyi hissederim

Herkese merhaba. Estetik cerrah sayfalarından, alışveriş sitelerinden, makyaj malzemeleri nasıl kullanılır videolarından zar zor çıkıp bir kendime ne yapıyorsun diyebildim günler sonra.
Aşırı şişman, sürekli önünden yemek alınan, daha ilkokulda seni kimse almayacak böyle giderse denen bir evde resmen yemeğe sarılarak büyüdüm sürekli dalga geçildi, hala daha bir iki arkadaşım vardır hala yeni tanıştığım insanlarla çok rahat iletişim kuramam. Sonra biraz spor ve rejimle kendime geldim toparladım. Bu sırada yeni bir işe başladım ve hayatımın içine eden adamla tanıştım. İlk başlarda her şey olması gerekn gibi geliyordu ama sonraları başladı milletin saçını başını kıyaslamaya. Ben zaten kendimi hep eksik hissettim bu konuda sesimi çıkaramadım hiç. Sürekli yüz yüze baktığımız kızları övdükçe övdü sen kendine kadın mı diyorsun diye. Ben aç kaldım 36 bedene kadar düştüm bu sefer de yüzün kurbağaya benzedi senin, aşırı zayıfladın hastasın diye dalga geçmeye başladı. Zayıflayıp biraz özgüvenim yerine gelince millet için mi zayıfladın sen adamlara da bakarsın diye ruh hastası bir kıskançlık başladı. Arkadaşlarıyla tanıştırmadı 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyerek. Kavga ettik ortamdaki kızları övdü, onlar nasıl konuşuyor sen konuşamıyorsun fıstık gibiler sen haline bak, işte millet överdi o bana kıyafetlerine bak bilmem neler gibi giyiniyorsun derdi. Birlikte olduk ve ilk birlikteliğimdi çekingendim biraz, eski sevgilisini örnek vererek öff her şeyi ben yapıyorum kadın dediğin kıvrak olur dedi, vücudumda dalga geçmediği tek bir nokta yok sanırım. İnanılmaz kötü hissediyorum o zamanları hatırladıkça. Eski sevgilimi özledim öff ben o zaman seviyormuşum sana saygı duymuyorum dedi açık açık zaman geçirmiş. Aylardır ayrıyız ama ben bazı şeyleri aşıp devam edemiyorum. Burnumu yaptırdım zayıfladım ama benim sorunum dış görünüşüm değil farkındayım. Hala sürekli kıyafet alıyorum, onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gibi dert ediyorum her şeyi. Biriyle tanışırsam o da beğenmez diye düşünüyorum, zaten konuşamıyorum diye oysa o hariç birinden duymadım rahat olduğum ortamda hiç susmam. Evlensem vücudum kötü diyorum o beğenmedi diye.
İşin kötü tarafı her gün karşı karşıyayım ve övüp durduğu kadınların içine düşüyor aşırı mutlu, hiç olmadığı kadar rahat gözümün önünde ve ben kendimi kötü yetersiz hissediyorum. Ne yaptığının farkındayım ama çözüm bulamıyorum kendime.
Vay öküz pislik karaktersiz ya.
Sen değerlisin o dedi diye neden kendini kötü hissediyorsun.
Giyin kuşan süslen git işe onu sallama bile.

Bile bile lades demek bu yani.adam size zerre değer vermemiş ve birlikte olmak neden ?sizi ezdikçe ezmiş,paramparça etmiş.ve hala aynı iş yerinde adamı izliyorsunuz.kendinizi cezalandırma yönteminiz yanlış!gidin bi psikoloğa dökün içinizi.Bırakında toparlasın sizi.
Adamı izlemiyorum maalesef dip dibeyiz saatlerce ister istemez görmesem sesini duyuyorum. İzin aldım bir süre o zaman daha iyiydim ama kendimi iyi hissetmiyorum iş yerinde gördüğümde. Umarım toparlarım kısa zamanda

Hayatım boyunca gerçek bi aileye sahip olmadığımdan kimseden gerekli ve yeterli desteği göremedim hatta bi ara travmalar havada uçuşuyordu ama Yinede sizin kendinize ettirdiğiniz hakaret yarısını bile ettirmem kimseye güçlü durun yahu biraz güçlü evet adamın ne olduğu ortada ama ona bu fırsatı veren sizdiniz gerçekten iyileşip kendi değerinizin farkına varmadan kimseyi almayın hayatınıza
O konuda çok hatalıyım biliyorum, ilk başladığı sırada haddini bildirip defetmeliydim ama yapmadım. Asıl bu sebepten yardım almak istedim neden başkalarının kıyameti koparacağı şeylere susuyorum diye ama onu da aptallık edip bıraktım işte. Umarım kısa zamanda toparlayacağım

Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarmış, sizi en iyi ben anlarım. İri bir çocuktum ailemizin kadınları iridir onlara çekmişim ve babamın fiziğimle alay etmesi, ayı demesi, yediklerime müdahele etmesi (bunu halen eşimin yanında bile cürret edip yapıyordu) gibi problemlerle aşırı özgüvensiz yetiştim. Lisede falan hiç sevgilim olmadı, üniversitede ilk erkek arkadaşımla da evlendim. Sürekli kilo aldım verdim, diyet yaptım kendimi hiç sevmedim. O kremi alırsam, o elbiseye girersem herşey mükemmel olacak zannettim inanın bir ev parası kozmetiğe, giyime dökmüşümdür hatta fazlasını…

Ex eş de beni çok aşağıladı, aldattı ayrıldım. Şimdiki eşimle tanıştığımda bu halimden 25 kg zayıftım ama kendimi beğenmiyordum, boydan fotom o kadar az ki onunla. Sonra tip1 diyabet vs derken 100 kg oldum, boy 1.75 şu an kendimi kilom hariç beğeniyorum. Ama halen deli gibi alışveriş tutkum var ve bırakmaya çalışıyorum çünkü güzelleştirmemiz gereken yer içimiz; bizse dışımıza o kadar takılıyoruz ki içimizi ihmal ediyoruz.

Bu arada bu eşimin asla bir iması vs yok görünüşümle, kilomla ilgili ama ben mutsuzum yani 100 kg bir insan nasıl mutlu olabilir ki? Salona, reformer pilatese başlıyorum ve elbette diyete. Açıkçası ameliyatı da düşündüm ama içimi iyi etmedikçe o da bana iyi gelmeyecek ki. 80’ken neden 50 değilim diyordum diye diye 100 oldum. Kendimi sevmeye sevmeye 43 oldum yazık. Oysa yüzüm, gözlerim, saçlarım çok da güzel.

Siz de lütfen kendinizi sevin. O adama sakın dönmeyin dünyadaki en kötü ve zararlı ilişki narsist biriyle olan inanın. Sizi çok iyi anlıyorum ama elinize 1 milyon TL geçse ve estetikle kendinizi baştan yaratsanız da mutlu olmayacaksınız o nedenle iyi bir doktor bulup terapiyi asla aksatmayın.

Dış güzelliğin önemli olmadığını anlaman için hayatına sana bunları anlaman için gönderilen insanları çekiyorsun. Bunu öğrenene kadar da devam edecek.
Genç ve dinamik olarak kendinin ve başkalarının hayatlarına dokunman için tahmini 20/25 yılın var. Yatakta kendin ve başkaları için yüzde ellisi gerçek olmayan düşünceler için pineklemeye mi geldin bu dünyaya?
Haklısınız benim de öğrenmem gereken şeyler vardır mutlaka ama keşke daha kısa zaman içinde fark edip kurtulsaydım. Şu an geldiğim noktada dönüp bakınca asla değmiyor hem de hiçbir şey için. Zor öğreniyorum sanırım

Bir sürü kitap video önerisi gelmiş en kısa zamanda hepsine bakacağım. Evet kendimi iyi hissettiğim zamanlarda aradaki farkı ben de çok net görüyorum her şey çok daha iyi ve yaşanabilir geliyor bana. Ama döküp bakınca bazı şeyleri hazmedemiyorum pişmanlık var içimde çok fazla.
Gerçekten once kendini affet, geçmişine pişmanlıklarına cok takılma.

Baskalarinin problemini sorununu kendi sorununuz yapmayi biraktiginizda aslinda kafaniz rahatlayacak sanki.
Exiniz bir piskopatmis, karaktersiz ahlaksiz bir mahlukmus. Yani problemleri ve sorunlari olan bi kisiymis. Sizi etkilemis bu sorun ve problemleriyle. Su anda hayatinizda olmadigina gore, kendi problemli kisiliginide almis yok olmus hayatinizdan.

Neden hala onun piskopatca davranislari hala hayatinizda bukadar yer ediyor? Birakin yaa, ne hali varsa gorsun. Kurtulmussunuz, sayesinde kiloda vermissiniz oooh mis. Koy cebe bunu. Bide burun yaptirmissiniz eminim guzel olmustur, koy onuda cebe. Ustune bekarsiniz, oooh oldu mu sana cepte uc. Daha eminim bircok pozitif karakterozellikleriniz, hayatinizda saglikli olan aile fertleriniz, arkadasliklariniz vardir eminim.
Bunlara odaklanmaktansa, nedir bi gidenin ardinda bukadar harabe kalmak?

Mutlu olmanizi dilerim insallah!
Çok teşekkür ederim, evet eskiye nazaran daha güzel olduğumu düşünüyorum ama içime işledi sanki adam. Benden başkası sana bakmaz, bir ben ilgilendim seninle, bir ben baktım sana falan diye diye gerçekten öyle miyim diye başladım. Ben susup oturdukça herkesten uzaklaşınca zaten daha kötü oldum, resmen adam hiç müdahale etmeden sadece konuşarak dediği hale getiriyordu. Ben de hasta olduğunu düşünüyorum kendisinin, etrafına da sıçrıyor

bu yüzden terapiye ihtiyacın var işte deli olduğunu göstermiyor ki bu. bu yorumu yapanın zekasızlığını seni bu düşüncelere sevk eden çevrendekilerin duyarsızlığını gösteriyor. benim de çocukluğum kolay geçmedi insan kendini suçluyor devamlı. ama bir noktada başlarım diyip kendin için yaşamaya kulaklarını tıkamaya başlayınca düzeleceğini görüyorsun. en başta biraz fazla yardıma ihtiyacın oluyor sadece bu noktada da terapi ve spor devreye girmeli bence. sporu özellikle öneriyorum pandemi başından beri evde oturduğum için çokça formdan düştüm 3 aydır düzenli spor yapmaya başladım tekrar insan kendi vücudunun neler yapabildiğini görünce mutlu hissediyor kendini sıkılaştığını daha dinç uyandığını fark edince mutlu oluyorsun. kendine güvenin yerine geliyor. arkandan sıkı popona bakarak ağlasın o davar da önce kendini düşünmen lazım.
Pilates için konuştum gitmeye başlayacağım sürekli arkadaşlarımla olmaya boş durmamaya çalışıyorum, yeni insanlarla tanışmaya çalışıyorum zor da olsa benim için. İş yeri dışında çok daha iyiyim oyalanıyorum ama orda görmek aklıma getiriyor bazı şeyleri demek ki geçmemiş kendini kandırıyorsun diyorum. Kendimi tam ifade edemiyorum sanırım ya da ne düşündüğümü tam bilmiyorum ben de

Övüp durduğu kadınlar o sümüklünün içine düşüyor mu önemli olan o? Bi psikologa git, o elbiseler estetikler senin çözümün değil, Adriana Lima da olsan sen yine böyle hissedeceksin, tedaviye ihtiyacın var.
İnsanlar dışarıdan inanılmaz ince düşünceli, kibar efendi kadına çok değer veren el üstünde tutan biri olarak biliyor, ben de öyle biliyordum. Çok iyi ilişkileri herkesle çünkü onu tanımıyorlar, içim içimi yiyor tam o konuşurken gidip bakın bu adam böyle biri diyip bas bas bağırasım var

Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarmış, sizi en iyi ben anlarım. İri bir çocuktum ailemizin kadınları iridir onlara çekmişim ve babamın fiziğimle alay etmesi, ayı demesi, yediklerime müdahele etmesi (bunu halen eşimin yanında bile cürret edip yapıyordu) gibi problemlerle aşırı özgüvensiz yetiştim. Lisede falan hiç sevgilim olmadı, üniversitede ilk erkek arkadaşımla da evlendim. Sürekli kilo aldım verdim, diyet yaptım kendimi hiç sevmedim. O kremi alırsam, o elbiseye girersem herşey mükemmel olacak zannettim inanın bir ev parası kozmetiğe, giyime dökmüşümdür hatta fazlasını…

Ex eş de beni çok aşağıladı, aldattı ayrıldım. Şimdiki eşimle tanıştığımda bu halimden 25 kg zayıftım ama kendimi beğenmiyordum, boydan fotom o kadar az ki onunla. Sonra tip1 diyabet vs derken 100 kg oldum, boy 1.75 şu an kendimi kilom hariç beğeniyorum. Ama halen deli gibi alışveriş tutkum var ve bırakmaya çalışıyorum çünkü güzelleştirmemiz gereken yer içimiz; bizse dışımıza o kadar takılıyoruz ki içimizi ihmal ediyoruz.

Bu arada bu eşimin asla bir iması vs yok görünüşümle, kilomla ilgili ama ben mutsuzum yani 100 kg bir insan nasıl mutlu olabilir ki? Salona, reformer pilatese başlıyorum ve elbette diyete. Açıkçası ameliyatı da düşündüm ama içimi iyi etmedikçe o da bana iyi gelmeyecek ki. 80’ken neden 50 değilim diyordum diye diye 100 oldum. Kendimi sevmeye sevmeye 43 oldum yazık. Oysa yüzüm, gözlerim, saçlarım çok da güzel.

Siz de lütfen kendinizi sevin. O adama sakın dönmeyin dünyadaki en kötü ve zararlı ilişki narsist biriyle olan inanın. Sizi çok iyi anlıyorum ama elinize 1 milyon TL geçse ve estetikle kendinizi baştan yaratsanız da mutlu olmayacaksınız o nedenle iyi bir doktor bulup terapiyi asla aksatmayın.
Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, aklıma halamın herkesin içinde biraz daha yemek alabilir miyim dediğim için bu ayıya yemek mi yetişir diye ağlatması geldi bayram günü. Hala insanların yanında çok yemek yiyemem açsam bile. Asla tabağımı bitiremem dışarıda hepsini mi yedin, çok yiyorsun demesinler diye. Hala da halamdan nefret ediyorum.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum bazı şeyleri insanlar neler neler yaşıyor sen şükret haline diyorum sonra en ufak bir imanın bile beni ne hale getirebildiği geliyor aklıma.
Asla dönmeyeceğim, güven yok sevgi yok saygı yok ben o adamın bir daha ne elini tutabilirim ne dıaşırda millete yan gözle bakmadığına güvenebilirim. Hepimiz beğeniyoruz yakışıklı/güzel görünce ama salyalarımız akmıyor. Ben yarın öbür gün hastalanırsam bırakır, hamile kalsam kilo alsam gözü kayar yaşlanırsam beğenmez diye diye deliririm, şimdiden bu hale geldim çünkü. Aslında yardım alması gereken o ama maalesef zayıf bir insanmışım ki çok uzun süre iliklerime kadar sömürdü sesim çıkmadı şimdi ben yardım istiyorum.
Sizin adınıza da her şey çok ama çok güzel olur umarım 🍀

M*ny*ğın tekine denk gelip kendinizde nasıl sorun arıyorsunuz anlamıyorum. :KK70:

Ben de eskiden böyle hissettiriliyordum çok şükür bunu bana hissettirenden de bu hislerden de kurtuldum. :KK39:

Bu arada ortalık böyleleriyle dolu kimseyi kendiniz gibi düşünmeyin böyle tipler karşılarındaki insanda asla ama asla değer vermezler. İnsan yerine koymazlar. Sizin de kendinize göre sorumluluklarınız, yükümlülükleriniz, hayalleriniz, amaçlarınız, arzularınız ve ihtiyaç olduklarıni düşünmezler sizin dünyaya geliş amacınız onu mutlu etmek ve oyalamaktır. Düşünunce gerçekten çok şaşırtıcı bir insan başka bir insan hakkında nasıl böyle düşünebilir diye ama gerçekler acı ve böyle milyon tane erkek olduğuna eminim yoksa bdv'ye bu kadar konu niye açılıyor ki. Psikolojimizi bozuyor bu m*ny*kl*r. :KK70:

O çok güzel, donanimli kızlar kendisine bakacak olsa bir dakika yaninizda durmazdi bu kişi. Demek ki kendisi de o begendigi kizlarla birlikte olabilecek tipte ve donanimda değil iki lafta siz etseydiniz keşke agzina tıksaydiniz ama kesin gozunuze yakisikli geldiginden kusur bulamiyorsunuzdur. 🙄🙄 İnsan nasıl devamli susar ve ustune sevişmeye calişir bilemedim.
Sevişme konusu kendime yaptığım en büyük kötülüklerden biri ama ilişkinin başlarında bu adamdan eser yoktu. Sözde dünya güzelleriyle çıkmış da enerjisi tutmamış, benim gibi bir insana dönüp bakmamış ilk defa şişman birine teklif etmiş. Ben hariç herkesin övülecek bir tarafını buldu sağ olsun. Ben hayatımda kimseye fiziksel olarak bir şey diyemedim kendim çok çektiğim için ama dönüp bakınca asla kendimi ondan aşağı görmüyorum ben. Öyle kusursuz falan da değildi ama aptallık bu ya ben hiç lafını etmedim kusurların

Allah'ın uyuzlari kendisi çok mu mukemmelmis .eliniz sgalam ayağınız sağlam rabbim herkesi ayrı güzel yaratmis gerçekten seven güzel düşünür güzel görür güzel gözle gorur . Kendine baksın o dengesiz

Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, aklıma halamın herkesin içinde biraz daha yemek alabilir miyim dediğim için bu ayıya yemek mi yetişir diye ağlatması geldi bayram günü. Hala insanların yanında çok yemek yiyemem açsam bile. Asla tabağımı bitiremem dışarıda hepsini mi yedin, çok yiyorsun demesinler diye. Hala da halamdan nefret ediyorum.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum bazı şeyleri insanlar neler neler yaşıyor sen şükret haline diyorum sonra en ufak bir imanın bile beni ne hale getirebildiği geliyor aklıma.
Asla dönmeyeceğim, güven yok sevgi yok saygı yok ben o adamın bir daha ne elini tutabilirim ne dıaşırda millete yan gözle bakmadığına güvenebilirim. Hepimiz beğeniyoruz yakışıklı/güzel görünce ama salyalarımız akmıyor. Ben yarın öbür gün hastalanırsam bırakır, hamile kalsam kilo alsam gözü kayar yaşlanırsam beğenmez diye diye deliririm, şimdiden bu hale geldim çünkü. Aslında yardım alması gereken o ama maalesef zayıf bir insanmışım ki çok uzun süre iliklerime kadar sömürdü sesim çıkmadı şimdi ben yardım istiyorum.
Ne biçim insanlar var ya ne ayıp ordan iki kişi çıkıp sen ne biçim konuşuyorsun demedi mi halanıza

İnanılmaz bir manipüle etme yeteneği var ben daha herhangi bir konuda haksız olduğunu hatırlamıyorum hep ben özür diledim. Kendimi kötü hissedip terapiye başlamamla bile dalga geçti o yüzden bıraktım ve en büyük hatam o oldu. Keşke bu kadar beklemeseydim ama inanın işin içindeyken ayırt edemedim bazı şeyleri
Yanlış anlamayın lütfen ben laf sokmak için söylemedim. Mesajınızdan çok net anlaşılıyor durum. Karşınızdaki herife çok sinirlendim. Kendinizi kötü hissetmeyin. Sizi kötü zamanlarınızda yakalamış ve doğru düzgün bir insan olmadığı için de durum böyle ilerlemiş. Gördüğünüz duygusal şiddeti terapide ilerledikçe çok daha iyi anlarsınız, onu da bırakın kendi kötülüğünde debelensin.

Ben de yazarken kötü oldum inanın ama sağlıksız, ruh sağlığı bozuk ve ağzının ayarı olmayan insanlar ailemizden de olsa canımızı yakabiliyorlar işte. Bakın daha pandemiden az bir zaman önceydi, söylemesi ayıp annem tandır yapmış çok severim yemeyeli de on sene olmuştur. Babam eşimin yanında “napıyosun kızım yavaş” dedi, bu yaz da börek aldım diye dedi. Ve ben de babamdan nefret ediyorum affedemiyorum.

Kendinizi sevin, çok değerlisiniz asla unutmayın bunu.

Bakın bu da benim konum:

Pilates için konuştum gitmeye başlayacağım sürekli arkadaşlarımla olmaya boş durmamaya çalışıyorum, yeni insanlarla tanışmaya çalışıyorum zor da olsa benim için. İş yeri dışında çok daha iyiyim oyalanıyorum ama orda görmek aklıma getiriyor bazı şeyleri demek ki geçmemiş kendini kandırıyorsun diyorum. Kendimi tam ifade edemiyorum sanırım ya da ne düşündüğümü tam bilmiyorum ben de
Tabii ki geçmemiştir çünkü gayet planlı ve sistematik bir duygusal şiddet uygulamış size. Hassas olduğunuz için de kendinizi oradan çabuk çekip çıkaramamışsınız. Bir an önce terapiye başlayın, bu sayede önünüze daha rahat bakarsınız.

X