Herkese merhaba.
Estetik cerrah sayfalarından, alışveriş sitelerinden, makyaj malzemeleri nasıl kullanılır videolarından zar zor çıkıp bir kendime ne yapıyorsun diyebildim günler sonra.
Aşırı şişman, sürekli önünden yemek alınan, daha ilkokulda seni kimse almayacak böyle giderse denen bir evde resmen yemeğe sarılarak büyüdüm sürekli dalga geçildi, hala daha bir iki arkadaşım vardır hala yeni tanıştığım insanlarla çok rahat iletişim kuramam. Sonra biraz spor ve rejimle kendime geldim toparladım. Bu sırada yeni bir işe başladım ve hayatımın içine eden adamla tanıştım. İlk başlarda her şey olması gerekn gibi geliyordu ama sonraları başladı milletin saçını başını kıyaslamaya. Ben zaten kendimi hep eksik hissettim bu konuda sesimi çıkaramadım hiç. Sürekli yüz yüze baktığımız kızları övdükçe övdü sen kendine kadın mı diyorsun diye. Ben aç kaldım 36 bedene kadar düştüm bu sefer de yüzün kurbağaya benzedi senin, aşırı zayıfladın hastasın diye dalga geçmeye başladı. Zayıflayıp biraz özgüvenim yerine gelince millet için mi zayıfladın sen adamlara da bakarsın diye ruh hastası bir kıskançlık başladı. Arkadaşlarıyla tanıştırmadı 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyerek. Kavga ettik ortamdaki kızları övdü, onlar nasıl konuşuyor sen konuşamıyorsun fıstık gibiler sen haline bak, işte millet överdi o bana kıyafetlerine bak bilmem neler gibi giyiniyorsun derdi. Birlikte olduk ve ilk birlikteliğimdi çekingendim biraz, eski sevgilisini örnek vererek öff her şeyi ben yapıyorum kadın dediğin kıvrak olur dedi, vücudumda dalga geçmediği tek bir nokta yok sanırım. İnanılmaz kötü hissediyorum o zamanları hatırladıkça. Eski sevgilimi özledim öff ben o zaman seviyormuşum sana saygı duymuyorum dedi açık açık zaman geçirmiş. Aylardır ayrıyız ama ben bazı şeyleri aşıp devam edemiyorum. Burnumu yaptırdım zayıfladım ama benim sorunum dış görünüşüm değil farkındayım. Hala sürekli kıyafet alıyorum, onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gibi dert ediyorum her şeyi. Biriyle tanışırsam o da beğenmez diye düşünüyorum, zaten konuşamıyorum diye oysa o hariç birinden duymadım rahat olduğum ortamda hiç susmam. Evlensem vücudum kötü diyorum o beğenmedi diye.
İşin kötü tarafı her gün karşı karşıyayım ve övüp durduğu kadınların içine düşüyor aşırı mutlu, hiç olmadığı kadar rahat gözümün önünde ve ben kendimi kötü yetersiz hissediyorum. Ne yaptığının farkındayım ama çözüm bulamıyorum kendime.