Kendimi resmen böcek gibi hissediyorum artık.

Herkese merhaba. Estetik cerrah sayfalarından, alışveriş sitelerinden, makyaj malzemeleri nasıl kullanılır videolarından zar zor çıkıp bir kendime ne yapıyorsun diyebildim günler sonra.
Aşırı şişman, sürekli önünden yemek alınan, daha ilkokulda seni kimse almayacak böyle giderse denen bir evde resmen yemeğe sarılarak büyüdüm sürekli dalga geçildi, hala daha bir iki arkadaşım vardır hala yeni tanıştığım insanlarla çok rahat iletişim kuramam. Sonra biraz spor ve rejimle kendime geldim toparladım. Bu sırada yeni bir işe başladım ve hayatımın içine eden adamla tanıştım. İlk başlarda her şey olması gerekn gibi geliyordu ama sonraları başladı milletin saçını başını kıyaslamaya. Ben zaten kendimi hep eksik hissettim bu konuda sesimi çıkaramadım hiç. Sürekli yüz yüze baktığımız kızları övdükçe övdü sen kendine kadın mı diyorsun diye. Ben aç kaldım 36 bedene kadar düştüm bu sefer de yüzün kurbağaya benzedi senin, aşırı zayıfladın hastasın diye dalga geçmeye başladı. Zayıflayıp biraz özgüvenim yerine gelince millet için mi zayıfladın sen adamlara da bakarsın diye ruh hastası bir kıskançlık başladı. Arkadaşlarıyla tanıştırmadı 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyerek. Kavga ettik ortamdaki kızları övdü, onlar nasıl konuşuyor sen konuşamıyorsun fıstık gibiler sen haline bak, işte millet överdi o bana kıyafetlerine bak bilmem neler gibi giyiniyorsun derdi. Birlikte olduk ve ilk birlikteliğimdi çekingendim biraz, eski sevgilisini örnek vererek öff her şeyi ben yapıyorum kadın dediğin kıvrak olur dedi, vücudumda dalga geçmediği tek bir nokta yok sanırım. İnanılmaz kötü hissediyorum o zamanları hatırladıkça. Eski sevgilimi özledim öff ben o zaman seviyormuşum sana saygı duymuyorum dedi açık açık zaman geçirmiş. Aylardır ayrıyız ama ben bazı şeyleri aşıp devam edemiyorum. Burnumu yaptırdım zayıfladım ama benim sorunum dış görünüşüm değil farkındayım. Hala sürekli kıyafet alıyorum, onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gibi dert ediyorum her şeyi. Biriyle tanışırsam o da beğenmez diye düşünüyorum, zaten konuşamıyorum diye oysa o hariç birinden duymadım rahat olduğum ortamda hiç susmam. Evlensem vücudum kötü diyorum o beğenmedi diye.
İşin kötü tarafı her gün karşı karşıyayım ve övüp durduğu kadınların içine düşüyor aşırı mutlu, hiç olmadığı kadar rahat gözümün önünde ve ben kendimi kötü yetersiz hissediyorum. Ne yaptığının farkındayım ama çözüm bulamıyorum kendime.
Tam manasıyla ayının tekiymis..koca göbeğine kel kafasına bakmadan kadınları aşşalayan aldatan erkekler tam manasıyla pislik olduklarından kadınların yetersiz olduğu için değil yani..ama sizi anlıyorum bu durumu öncelikle içselleştirmeyin ve yeni hobiler edinin hayatınızda sizi siz yapan değerinize değer katan uğraş bulun birşeyleri başarma duygusu yeni birşeyler öğrenme insana çok iyi geliyor..siz çok değerlisiniz eminim güzel de bir bayansınız kalbinizi değer bilene emanet edin deyyuslara değil..sevmek ve sevilmek çok güzel duygular

Gittiğiniz kişinin doktor/psikolog olduğuna emin misiniz:KK57:Ben doktor değilim ama beden imajıyla ilgili probleminiz olduğu açık, küçükken ailenizin aşağılamaları sonucunda kafanızda yer etmiş. 36 bedenim diyorsunuz artık tombiş de değilsiniz. Okuyanlar yanlış anlamasın tombiş kızlar ezik, güvensiz olsun asla demiyorum. Konu sahibesinin ailesi berbat insanlar çocuklarının özgüvenini baltalamışlar konu kilo olmasaydı başka bir şey de bulurlardı eminim. Çevresi de berbat, tombişsin tombiş diyorlar zayıflıyorsun çok zayıfladın diyorlar manyamıilar resmen.

Konu sahibesi bence o hödükle siz konuçmayın asla hayvanın teki saygısız şerefsiz. Çevreniz de beş para etmez, memur olsam tayin ister giderdim herhalde toptan çevre değiştirir hayata yeniden başlardım bir de terapiyi ihmal emeyin tabi.
Gittiğim psikolog değil, hayatımdaki kişinin söyledikleri sebebi ile bıraktım terapiyi. Özgüvensizsin, iki kelimeyi zaten bir araya getiremiyorsun diye diye zaten aklıma yer etmişti sonra iyice işledi adam sen zaten normal değildin ben anlamıştım diye kendime yediremedim bıraktım ben de. En büyük hatam da o oldu bu süreçte. Şu an için yer değişimi mümkün değil ve inanır mısınız bir Allahın kuluna anlatsam inanmaz öyle bir imajı var dışarıya. Midem bulanıyor her gün o kibarlığı o aşırı düşünceli hallerini görünce dışarıya karşı. Bir de herkese mi o gözle bakabilir bir insan. İletişim yok hiç aramızda uzun süredir ama ben neden yaşadım diye sürekli geri dönüyorum o zamanlara unutup önüme bakamıyorum, yardımsız da olmayacak sanırım.

Asıl sorunlu olan o. Manipülatif çakal. Siz terapiye devam edin, bunda hiçbir tuhaflık yok. Nasıl kolunuz bacağınız ağrıyınca doktora gidiyorsunuz, şimdiki probleminiz için de terapiye gideceksiniz bu kadar.
İnanılmaz bir manipüle etme yeteneği var ben daha herhangi bir konuda haksız olduğunu hatırlamıyorum hep ben özür diledim. Kendimi kötü hissedip terapiye başlamamla bile dalga geçti o yüzden bıraktım ve en büyük hatam o oldu. Keşke bu kadar beklemeseydim ama inanın işin içindeyken ayırt edemedim bazı şeyleri

Tam manasıyla ayının tekiymis..koca göbeğine kel kafasına bakmadan kadınları aşşalayan aldatan erkekler tam manasıyla pislik olduklarından kadınların yetersiz olduğu için değil yani..ama sizi anlıyorum bu durumu öncelikle içselleştirmeyin ve yeni hobiler edinin hayatınızda sizi siz yapan değerinize değer katan uğraş bulun birşeyleri başarma duygusu yeni birşeyler öğrenme insana çok iyi geliyor..siz çok değerlisiniz eminim güzel de bir bayansınız kalbinizi değer bilene emanet edin deyyuslara değil..sevmek ve sevilmek çok güzel duygular
Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için, her şeye rağmen şimdi bile daha iyiyim o zamana göre. Ama etkileri geçmiyor tam anlamıyla. Çok güzel zaman geçiriyorum, mutlu oluyorum, tam diyorum unutur gibi oluyorum bi bakıyorum 2 ay rica ettiğim ama yapmadığı şeyi gözüme soka soka başka bir kız için yapıyor yüzünde güller. İletişim kurmuyorum ama iç içeyim sesi geliyor kahkası kulağımda kız için söyledikleri geliyor aklıma bir de bana dedikleri

Herkese merhaba. Estetik cerrah sayfalarından, alışveriş sitelerinden, makyaj malzemeleri nasıl kullanılır videolarından zar zor çıkıp bir kendime ne yapıyorsun diyebildim günler sonra.
Aşırı şişman, sürekli önünden yemek alınan, daha ilkokulda seni kimse almayacak böyle giderse denen bir evde resmen yemeğe sarılarak büyüdüm sürekli dalga geçildi, hala daha bir iki arkadaşım vardır hala yeni tanıştığım insanlarla çok rahat iletişim kuramam. Sonra biraz spor ve rejimle kendime geldim toparladım. Bu sırada yeni bir işe başladım ve hayatımın içine eden adamla tanıştım. İlk başlarda her şey olması gerekn gibi geliyordu ama sonraları başladı milletin saçını başını kıyaslamaya. Ben zaten kendimi hep eksik hissettim bu konuda sesimi çıkaramadım hiç. Sürekli yüz yüze baktığımız kızları övdükçe övdü sen kendine kadın mı diyorsun diye. Ben aç kaldım 36 bedene kadar düştüm bu sefer de yüzün kurbağaya benzedi senin, aşırı zayıfladın hastasın diye dalga geçmeye başladı. Zayıflayıp biraz özgüvenim yerine gelince millet için mi zayıfladın sen adamlara da bakarsın diye ruh hastası bir kıskançlık başladı. Arkadaşlarıyla tanıştırmadı 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun diyerek. Kavga ettik ortamdaki kızları övdü, onlar nasıl konuşuyor sen konuşamıyorsun fıstık gibiler sen haline bak, işte millet överdi o bana kıyafetlerine bak bilmem neler gibi giyiniyorsun derdi. Birlikte olduk ve ilk birlikteliğimdi çekingendim biraz, eski sevgilisini örnek vererek öff her şeyi ben yapıyorum kadın dediğin kıvrak olur dedi, vücudumda dalga geçmediği tek bir nokta yok sanırım. İnanılmaz kötü hissediyorum o zamanları hatırladıkça. Eski sevgilimi özledim öff ben o zaman seviyormuşum sana saygı duymuyorum dedi açık açık zaman geçirmiş. Aylardır ayrıyız ama ben bazı şeyleri aşıp devam edemiyorum. Burnumu yaptırdım zayıfladım ama benim sorunum dış görünüşüm değil farkındayım. Hala sürekli kıyafet alıyorum, onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gibi dert ediyorum her şeyi. Biriyle tanışırsam o da beğenmez diye düşünüyorum, zaten konuşamıyorum diye oysa o hariç birinden duymadım rahat olduğum ortamda hiç susmam. Evlensem vücudum kötü diyorum o beğenmedi diye.
İşin kötü tarafı her gün karşı karşıyayım ve övüp durduğu kadınların içine düşüyor aşırı mutlu, hiç olmadığı kadar rahat gözümün önünde ve ben kendimi kötü yetersiz hissediyorum. Ne yaptığının farkındayım ama çözüm bulamıyorum kendime.
Övüp durduğu kadınlar o sümüklünün içine düşüyor mu önemli olan o? Bi psikologa git, o elbiseler estetikler senin çözümün değil, Adriana Lima da olsan sen yine böyle hissedeceksin, tedaviye ihtiyacın var.

İnanılmaz bir manipüle etme yeteneği var ben daha herhangi bir konuda haksız olduğunu hatırlamıyorum hep ben özür diledim. Kendimi kötü hissedip terapiye başlamamla bile dalga geçti o yüzden bıraktım ve en büyük hatam o oldu. Keşke bu kadar beklemeseydim ama inanın işin içindeyken ayırt edemedim bazı şeyleri
Korkmuş düzelmenden. Bu pısırık halinden memnun.

Geçmiş geçmişte kaldı, ileriye odaklanmak gerek. Eski sevgiliniz beş para etmez tiyniyetsizin tekiymiş. İnsan düşmanına böyle davranmaz. Böyleleri hangi bataklıkta yetişiyor anlamıyorum. Ama inanın sorun sizde değil. Hayatınız boyunca kötü insanlara denk gelmişsiniz. Yapacağınız en sağlıklı şey psikolojik destek alıp bir süre duygusal ilişkilerden uzak kalmak, yapabiliyorsaniz iş değiştirip sosyal ortamınızı değiştirmek. Hayata yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Kolay olmayacak, insanın kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşmesi çok zor ama büyük değişimler zorlukları aşarak gerçeklesir. Tıpkı kozasindan çıkan kelebek gibi.
Evet maalesef ailem de bana nasıl davranması gerektiğini bilemedi zamanında, onların da büyük kişisel problemleri var bana göre o yüzden kızamıyorum da. İş değişimi şu an için mümkün değil yerimde kalmak zorundayım bir süre daha. Yardım almam gerektiğini biliyorum artık. Çünkü umursamamak ve kendisini tamamen çıkarmak istiyorum aklımdan. Bana bir şeyler öğretti kötü de olsa ve geride kaldı demem gerekiyor

Keşke en başından bu beş para etmez adam ile vaktinizi harcamasaydınız. Madem size böyle hakaretler etti böyle aşağıladı neden devam etmesine izin verdiniz ki ? Lütfen kendinize saygı duyun emin olun kendinizden başka size iyi gelecek başka bir şey yok hayatınızdaki tek değerli şey kendinizsiniz. Kimsenin hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin
İlk başlarda yani ben alışana kadar hiç yoktu böylr şeyler. Sonra başladı, zaten annen baban zamanında sana bunları demiş o da desin diye düşündüm galiba. Çözmem gereken bir sürü şey var galiba aklımda. Beden algım, özsaygım özsevgim pek iyi bir şey yok içimde şu an kendime dair

Doğru düzgün terapi alın. Çünkü ayı tarafindan psikolojik şiddete maruz bırakılmışsiniz. Özgüveninizi geri kazanmanız gerekiyor. Herşey dış görünüş değildir. Kilolu bir arkadasim var,dişil enerjisi,konuşması,kendine guveniyle Barbie diye tabir ettiğimiz yapma bebeklere taş çıkarır. Standart güzellik algısına takılmayın,herkes fabrikasyon gibi geziyor zaten.
Ben de çok daha mutluydum bu kadar zayıflamadan önce ama koşullu sevilince insan bir şeyleri buna bağlıyor ve öyle olunca her şeyin düzeleceğini düşünüyor ben öyle düşündüm yani ama maalesef. Özgüvenimi geri kazanmam gerekiyor

Okurken midem bulandı hem abaza hem terbiyesiz hem saygısız. Senin için üzüldüm konu sahibesi şöyle bir tipi koluna takmış gezdiriyorsun insan yerine koyuyorsun kendine bunu niye yapıyorsun😐
Ondan da inanılmaz utanıyorum zaten ama en azından kurtulduğum için bir nebze de olsa rahatladım. Yaptıklarımı hatırlayınca kendimden nefret ediyorum

Öyle abaza karakterli erkek iş yerimde olup şurama burama iltifat etse, yılışıp laubalilik etse onu var ya dümdüz ederim pişman olur. İnsanlar bu sapığa karşı nasıl gıkını çıkarmıyor ya, hoşlarına mı gidiyor, eğer öyleyse ne biçim bir iş yeri bu tez zamanda ayrılıp yeni düzgün bir yer bulmalısın.

Ondan da inanılmaz utanıyorum zaten ama en azından kurtulduğum için bir nebze de olsa rahatladım. Yaptıklarımı hatırlayınca kendimden nefret ediyorum

bak cano, kendinden asla nefret etme edeceksen o iğrenç heriften et. Gayet seviyeli, düzgün, şeker bir insansın yahu nefretlik bir şeyin yok ki:KK51:

Konu başlığını da değiştir bence, böcek möcek değilsin ama o eski sevgilin gerçek bir bk böceği

Bu screenshotı eski sevgilim için yapmıştım al sana da hediye ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210205_182224_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20210205_182224_com.google.android.youtube.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 53
Anlattıklarına gerçekten üzüldüm ama eski sevgilin adam değilmiş. Keske daha onceden bitseymis ilişkiniz. En azindan daha az zarar gorurdun. Icine işlediği için kimse seni beğenmez gibi düşünüyorsun, yasadigin herseyi unutmaya çalış. O ne kaybettiğini görsün, kendine güven. Kimse için değil kendin için yaşa, emin ol sen kendinden emin oldugunda insanlarında dikkatini cekiceksin. Oda uzaktan izler. Psikolojik destek kesinlikle almalısın, Psikolojik kitaplarda oku bence. Ben suan okuyorum cok iyi geliyor

Amaaaan balim. Karsindaki hanzo serefsizin teki. Öküzlerin önde gideni. Sen onu niye ciddiye aliyorsun? Ben esimle tanistigimda kronik hatsaligi olan, yemekten icmekten keslimis, depresyon ve panik atak terapi gören biriydim. Esime bunu bastan anlattim. O mu ne yapti? Full destekledi. Hatta bazi seanslara o götürdü. Karsindaki insan adam gibi adam olsa senin yaninda olur.
Sen önce icindeki cocugu iyilestirmen lazim. Yoksa zibiliyon kiyafet alsan faydasi yok. Sende biliyorsun. Yazini okuyunca bu video aklima geldi. Zamanin varsa acip izle lütfen:
(Link vermek yasak degil umarim, yoksa vurun kellemi 🙈)

Hep böyle çiftlere özendim hayatım boyunca.. eksikliklerini, korkularını bilen onunla kabul eden tamamlamaya çalışan insanlara inanılmaz imrenmişimdir ama çekiyorum muyum bilmiyorum denk geldiğim adama bakın. Hemen izleyeceğim teşekkür ederim. Ben de farkındayım kıyafetle estetikle olmayacağının ama insan işte kendini rahatlatıyor

En büyük kötülüğü siz yapmışsınız kendinize. Niye böyle bir şeye izin verdiniz, nasıl katlanabildiniz aklım almadı. Daha ağzındaki ilk cümleyi tamamlamadan dehlemeniz gerekirdi o dangozu. Bundan sonra kendinizi sevin, önce tedaviyle başlayın.
İnsan bazı şeyleri duya duya normal hale getiriyor, ben mesela hayatım boyunca kilomla yüzümle dalga geçene alındım veya sana ne diyemedim son birkaç aya kadar. Herkesin bunu söylemeye hakkı varmış gibi geliyordu. Başkalarının bana bakış açısı her şeyden önemli oldu her zaman için

X