Kendimi resmen böcek gibi hissediyorum artık.

Okurken midem bulandı hem abaza hem terbiyesiz hem saygısız. Senin için üzüldüm konu sahibesi şöyle bir tipi koluna takmış gezdiriyorsun insan yerine koyuyorsun kendine bunu niye yapıyorsun

Yaşı var adamın bu zamana kadar da hiçbir ilişkisi doğru düzgün bitmemiştir. Umarım başkalarının yargıları üzerinden kendimi değerlendirmeye bir son verebilirim. Anca o zaman toparlarım sanırım

Doğru düzgün terapi alın. Çünkü ayı tarafindan psikolojik şiddete maruz bırakılmışsiniz. Özgüveninizi geri kazanmanız gerekiyor. Herşey dış görünüş değildir. Kilolu bir arkadasim var,dişil enerjisi,konuşması,kendine guveniyle Barbie diye tabir ettiğimiz yapma bebeklere taş çıkarır. Standart güzellik algısına takılmayın,herkes fabrikasyon gibi geziyor zaten.

Siz bu herifle hâlâ beraber misiniz?O kısımı anlayamadım.

En büyük kötülüğü siz yapmışsınız kendinize. Niye böyle bir şeye izin verdiniz, nasıl katlanabildiniz aklım almadı. Daha ağzındaki ilk cümleyi tamamlamadan dehlemeniz gerekirdi o dangozu. Bundan sonra kendinizi sevin, önce tedaviyle başlayın.

Okurken midem bulandı hem abaza hem terbiyesiz hem saygısız. Senin için üzüldüm konu sahibesi şöyle bir tipi koluna takmış gezdiriyorsun insan yerine koyuyorsun kendine bunu niye yapıyorsun
Manipülasyonda son nokta. Haysiyetsiz amip

Dünyanin en güzel kiyafetlerini al icindeki mutsuzlugu cözmedigin sürece hic bir ise yaramayacak.. parana yazik etme.. terapi almalisin once.. kendine deger vermeyi sevmeyi öğrenmelisin..
Sonra devami gelir zaten..
Ayrica eski sevgilin tam bir odunmus.. ben olsam onun soyledikleri icin kendimi üzmem.. onun derdi guzellik degil edebileceği birini bulmus.. ezmeye calismis.. asagilik kompleksi var büyük ihtimal

bu it herife gerçekten bu kadar konuşturdun mu ? sen kilolu da olsan sivilceli de olsan kısa boylu da olsan uzun boylu da olsan sen çok güzelsin. ilk önce sen kendine bir değer ver . bak sonra nasıl değişir herşey

bu yüzden terapiye ihtiyacın var işte deli olduğunu göstermiyor ki bu. bu yorumu yapanın zekasızlığını seni bu düşüncelere sevk eden çevrendekilerin duyarsızlığını gösteriyor. benim de çocukluğum kolay geçmedi insan kendini suçluyor devamlı. ama bir noktada başlarım diyip kendin için yaşamaya kulaklarını tıkamaya başlayınca düzeleceğini görüyorsun. en başta biraz fazla yardıma ihtiyacın oluyor sadece bu noktada da terapi ve spor devreye girmeli bence. sporu özellikle öneriyorum pandemi başından beri evde oturduğum için çokça formdan düştüm 3 aydır düzenli spor yapmaya başladım tekrar insan kendi vücudunun neler yapabildiğini görünce mutlu hissediyor kendini sıkılaştığını daha dinç uyandığını fark edince mutlu oluyorsun. kendine güvenin yerine geliyor. arkandan sıkı popona bakarak ağlasın o davar da önce kendini düşünmen lazım.

O çok güzel, donanimli kızlar kendisine bakacak olsa bir dakika yaninizda durmazdi bu kişi. Demek ki kendisi de o begendigi kizlarla birlikte olabilecek tipte ve donanimda değil iki lafta siz etseydiniz keşke agzina tıksaydiniz ama kesin gozunuze yakisikli geldiginden kusur bulamiyorsunuzdur. İnsan nasıl devamli susar ve ustune sevişmeye calişir bilemedim.

Ayril. Ama ayrilirken sunu soyle. Bosluktaydim heralde seni sevdigimi sanmisim. Ama oldum olasi hayvan severdim bendeki hayvan sevgisiymis. Sonra gozunun icine bakarak sen tam da k*cima benziyosun neyini begenmisim ki senin diyip bi kahkaha ati ver. Silme engelleme asagilamaya devam et her goruste. Bugun saclari joleli tam bi okuze benziyosun de.. ya bu adamlari benim elime verin yemin ederim parcalarim cok sinirlendim!

4 kere gittim terapiye onda da deli misin sen, biliyordum bir tuhaflık olduğunu zaten dedi ve ben de vazgeçtim.

Yani doktorun fikrinden daha mı önemli ezik bir adamın fikri?
Sizin sorununuz bu adamın yaşattıkları değil, geçmişte yaşadıklarınız yüzünden sizi dibe çekecek insanı seçmeniz.. Bir çeşit mıknatıs gibi yani.
Hiç mi kişisel gelişim kitaplarına denk gelmiyorsunuz?
Bu herifi bırakın terapiyi asla bırakmayın..

Çok güzel video gerçekten aslında en büyük düşmanı insanın kendisidir..Kendimizi yeterince sevsek hayat daha başka olacak çünkü ikinci bir şansımız yok dünyaya bir kere geliyoruz

onun hayvanlığı değil de benim sorunummuş gib
ne güzel demişsin bak onun "hayvanlığı" diye ...hiç kendini eksik hissetme,o beğenmedi başka erkeklerde beğenmez deme ... o kendi aşağlık komplekslerini sizde aşmaya çalışmış...ne güzel zayıflamış kendinize gelmişsiniz ...hayvanın tekiydi deyip önünüze bakın sakın onun saçma sapan teapitlerine inanıp kensinizi eksik kusurlu hissetmeyin... o beğenmedi başkasıda beğenmez demeyin kendimden örnek vereyim kendi popomu beğenmem selilüt içinde diye aynada görmek istemezdim şuan kocam o beğenmediğim popomo iltifatlar yağdırıyor ...kendinizi hiç zayıf ve çirkin hissetmeyin o hayvan herifin hiç bir kelimesini kaile almayın

Hayvanlar insanlardan daha zararsız..Bence hayvalara hakaret etmiş olur muhattap bile olmaması gerek

Psikolojik destek almanız gerek..

Hayatım boyunca gerçek bi aileye sahip olmadığımdan kimseden gerekli ve yeterli desteği göremedim hatta bi ara travmalar havada uçuşuyordu ama Yinede sizin kendinize ettirdiğiniz hakaret yarısını bile ettirmem kimseye güçlü durun yahu biraz güçlü evet adamın ne olduğu ortada ama ona bu fırsatı veren sizdiniz gerçekten iyileşip kendi değerinizin farkına varmadan kimseyi almayın hayatınıza

Dış güzelliğin önemli olmadığını anlaman için hayatına sana bunları anlaman için gönderilen insanları çekiyorsun. Bunu öğrenene kadar da devam edecek.
Genç ve dinamik olarak kendinin ve başkalarının hayatlarına dokunman için tahmini 20/25 yılın var. Yatakta kendin ve başkaları için yüzde ellisi gerçek olmayan düşünceler için pineklemeye mi geldin bu dünyaya?

Hemen kendinize bir iyilik yapın ve Esra Ezmeci’nin kitaplarını alın. İnstagram hesabını inceleyerek başlayabilirsiniz alana dek. Bir narsist üzerinizden tır gibi geçmiş. Eminim çok çabuk özgüveniniz yerine gelir.

Bile bile lades demek bu yani.adam size zerre değer vermemiş ve birlikte olmak neden ?sizi ezdikçe ezmiş,paramparça etmiş.ve hala aynı iş yerinde adamı izliyorsunuz.kendinizi cezalandırma yönteminiz yanlış!gidin bi psikoloğa dökün içinizi.Bırakında toparlasın sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…