Kendimi resmen böcek gibi hissediyorum artık.

adamdan vazgeçeceğine terapiden vazgeçmek....

dön bu cümleyi on kere baştan oku..

ve hemen acilen tekrar terapiye başla..

başka türlü toparlanman mümkün görünmüyor..
Kendisi için aylarca aç kalıp vücudumun neredeyse yarısından vazgeçtim. Sağlıklı düşünmediğimin farkındayım. Uzaklaşana kadar da fark etmedim. Devam edeceğim terapiye

Merhaba geçmişte olan geçmişte kaldı kendinizi sevin, sağlıklıyım diye şükredin, asla hak etmeyen biri için kendinizi heba etmeyinİnanın başkasının ne dediği önemli olmasın siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermezÖzgüven sorunu çoğu insanda oluyor ama bunu karşınızdakine belli etmeyinHayatınızdaki insan sizi kendi gözünüzde değersizleştirmeye çalışıyor ve başarıyor gibi buna izin vermeyin siz ondan daha değerlisiniz ve kendinize hak ettiğiniz değeri verinAlış veriş yapın,gezin dolaşın kendinizi geliştirin size ne iyi geliyorsa onu yapın ve en önemlisi eğer rahatsız olduğunız bir ortamdaysanız o ortamdan uzaklaşın bu işiniz olsa bile..

Geçmiş travmalarınız için hislerinizi bir anlayabiliyorum, amaaa bir insan nasıl ve nasıl bu denli aşağılandığı, ezildiği, dalga geçildiği bir ilişkiye böyle sıkı sıkı tutunur aklım almıyor. Belli ki bu da psikolojik bir sorun ve çok vahim. İnsanın kendine biraz saygısı olmaz mı, her yerinizle dalga geçen adamın yatağına nasıl girebildiniz? Hani demişsiniz ya onun hayvanlığı evet, ama sizin de sorununuz.

Kendisi için aylarca aç kalıp vücudumun neredeyse yarısından vazgeçtim. Sağlıklı düşünmediğimin farkındayım. Uzaklaşana kadar da fark etmedim. Devam edeceğim terapiye

bi de artık geçmişte yaşadıklarını düşünme..
o narsist şerefsiz sayesinde kilo vermişsin mesela öyle düşün bundan sonra..
insanın o günkü insan yapan her şey bugüne kadar yaşadıklarıdır.. bunu kabullenmekle başla ve yaşadıklarına acımak yerine yaşadıklarının seni daha akıllı biri haline getirdiğini düşün..
öyle bi adam o zaman olmasaydı da daha ileri yaşında olsaydı daha çok yılların gidecekti belki de..
biraz da olumlu düşünmeye çalış..

Ben eski eşimle aynı şeyleri yasadim. Şu göbeğine bak annene benziyorsun. Sen annemisin, sen kadin misin..... sen neyden anlarsin. Takdir etmeyi bilmeyen kendiyle barisik olmayan, sanirim çocuklugunda sürekli elestirilmis intikamini benden almaya calisiyordu. Çocuk oldu ben size mi bakicam dedi çekti gitti. 3 ay agladim. Sonra bi gün uyandim dedim ki göbektir sarkar toplatılır. Kilo alinir verilir. Sen güzelliklere odaklan basla bi yerden. Bundan daha dip olamaz simdi kalkma zamani. Insanlar pencereleri kirik olan bi eve bi yenisini eklemekten cekinmiyorlar. Ben önce pencerelerimi onardım şimdi sarkik göbeğim ama ışıl ışıl gözlerimle uyaniyorum her sabaha

O kadar çok aynı şeyleri duydum ki en yakınımda bile aşırı normalleştirmişim bu tarz şeyleri ben. Çok geç tepki verdim malesef.

Hayatıma kattığı tek iyi şey belki de giden kilolarım, bir de asla hayatımda istemediğim ve yapamayacağım insan tipini tanıdım. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum hep ama bazen aklıma geliyor işte. Silikon mu taktırsam, güzel olsaydım böyle mi olurdu vs vs

Çok sevindim sizin adınıza, böyle birinden kurtulup toparlanmışsınız. Her şey insan için bu hayatta iyi de kötü de. Yarın öbür gün başıma ne geleceğini ne duruma geleceğimi bilemem. Sivilce çıktığı için işe gitmeye korkar mı bir insan.. Çünkü kızlar maşallah şıkır şıkır. Bir servet döktüm alışverişe hala elim gidiyor çünkü sanıyorum ki kıyafetim güzel olmazsa beni sevmezler

Mesela doktora gitmek akla niçin gelmiyor.Belli ki sorun epeyi derinde ve bu 3 seansta çözülemez yıllarca bir yol alınmalı doktor ile.Nicin ülkemizde bu durum tam oturmadı hala bunun çözümü terapi.
Akla geldi ama o konuda da o kadar alay edip aşağıladı ki gitmeye ben utandım. Tekrar devam edeceğim. Tek başıma yapamıyorum farkındayım. Özellikle her gün görüyorken

cidden bu kadar kendine saygısı olmaması insanın. terapiye git spora git söyleme kimseye yorumları bu kadar etkiliyor madem. çok kötü ya gitsin onlardan biriyle sevgili olsun o hanzo da.
Kendine saygıdan ziyade alışkanlık biraz sanırım. Babaannem baktı bana bir süre annem gelene kadar yemek vermezdi okuldan dönünce, sürekli laf işitrdim beslenmemi kontrol ederdi ne yiyeceksin diye. O zamandan kalmış aklımda beni eleştirip kontrol edebilirler diye

Geçmiş geçmişte kaldı, ileriye odaklanmak gerek. Eski sevgiliniz beş para etmez tiyniyetsizin tekiymiş. İnsan düşmanına böyle davranmaz. Böyleleri hangi bataklıkta yetişiyor anlamıyorum. Ama inanın sorun sizde değil. Hayatınız boyunca kötü insanlara denk gelmişsiniz. Yapacağınız en sağlıklı şey psikolojik destek alıp bir süre duygusal ilişkilerden uzak kalmak, yapabiliyorsaniz iş değiştirip sosyal ortamınızı değiştirmek. Hayata yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Kolay olmayacak, insanın kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşmesi çok zor ama büyük değişimler zorlukları aşarak gerçeklesir. Tıpkı kozasindan çıkan kelebek gibi.

sen dünya güzeli de olsan sorun asla sende değildi.. o şerefsizde çok net narsist kişilik bozukluğu var ve onun hayatında kim olursa olsun ona dünyayı dar edecek zaten..
suçlu sen değilsin.. çocukken de değildin o herif zamanında da değildin ve asla da sen olmayacaksın..

Ben eski eşimle aynı şeyleri yasadim. Şu göbeğine bak annene benziyorsun. Sen annemisin, sen kadin misin..... sen neyden anlarsin. Takdir etmeyi bilmeyen kendiyle barisik olmayan, sanirim çocuklugunda sürekli elestirilmis intikamini benden almaya calisiyordu. Çocuk oldu ben size mi bakicam dedi çekti gitti. 3 ay agladim. Sonra bi gün uyandim dedim ki göbektir sarkar toplatılır. Kilo alinir verilir. Sen güzelliklere odaklan basla bi yerden. Bundan daha dip olamaz simdi kalkma zamani. Insanlar pencereleri kirik olan bi eve bi yenisini eklemekten cekinmiyorlar. Ben önce pencerelerimi onardım şimdi sarkik göbeğim ama ışıl ışıl gözlerimle uyaniyorum her saba
Iş kiyaslamaya gelince her zaman daha iyisi vardır. Koşullarla şartlarla sizi sevecek olan yaninizda olacak olan onlar bittiginde gidiyor zaten. Siz sivilcenizle alay edin ki onlarin elinden o müthiş firsati alip kendi lehinize çevirin

Birincii is o salak adami hayatinizdan uzak tutun
Ikinci is Acil bir psikolok bulun sizde bisey yok erkek arkadasiniz da sorun o nasil konusmak oyle
İş dışında tamamen çıkardım hayatımdan. Mecburi işler için bile arkadaş üzerinden iletişim kuruyorum. Yardım da almayı düşünüyordum zaten. Artık kesinlikle almam gerektiğini biliyorum

Akla geldi ama o konuda da o kadar alay edip aşağıladı ki gitmeye ben utandım. Tekrar devam edeceğim. Tek başıma yapamıyorum farkındayım. Özellikle her gün görüyorken

Kes at şu iğrenç herifi kızım artık

Bu herifi engelle her yerden hiç açıklama falan da yapma

Adam gibi doktora git, bu iğrenç heriften de uzak dur

4 kere gittim terapiye onda da deli misin sen, biliyordum bir tuhaflık olduğunu zaten dedi ve ben de vazgeçtim.

Amaaaan balim. Karsindaki hanzo serefsizin teki. Öküzlerin önde gideni. Sen onu niye ciddiye aliyorsun? Ben esimle tanistigimda kronik hatsaligi olan, yemekten icmekten keslimis, depresyon ve panik atak terapi gören biriydim. Esime bunu bastan anlattim. O mu ne yapti? Full destekledi. Hatta bazi seanslara o götürdü. Karsindaki insan adam gibi adam olsa senin yaninda olur.
Sen önce icindeki cocugu iyilestirmen lazim. Yoksa zibiliyon kiyafet alsan faydasi yok. Sende biliyorsun. Yazini okuyunca bu video aklima geldi. Zamanin varsa acip izle lütfen:
(Link vermek yasak degil umarim, yoksa vurun kellemi )

Baskalarinin problemini sorununu kendi sorununuz yapmayi biraktiginizda aslinda kafaniz rahatlayacak sanki.
Exiniz bir piskopatmis, karaktersiz ahlaksiz bir mahlukmus. Yani problemleri ve sorunlari olan bi kisiymis. Sizi etkilemis bu sorun ve problemleriyle. Su anda hayatinizda olmadigina gore, kendi problemli kisiliginide almis yok olmus hayatinizdan.

Neden hala onun piskopatca davranislari hala hayatinizda bukadar yer ediyor? Birakin yaa, ne hali varsa gorsun. Kurtulmussunuz, sayesinde kiloda vermissiniz oooh mis. Koy cebe bunu. Bide burun yaptirmissiniz eminim guzel olmustur, koy onuda cebe. Ustune bekarsiniz, oooh oldu mu sana cepte uc. Daha eminim bircok pozitif karakterozellikleriniz, hayatinizda saglikli olan aile fertleriniz, arkadasliklariniz vardir eminim.
Bunlara odaklanmaktansa, nedir bi gidenin ardinda bukadar harabe kalmak?

Mutlu olmanizi dilerim insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…