- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.087
- 748
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
su sart haatun parlak temiz bir cilt icin :))Ben bugun bisey yapmadım
Şu su işine benim de el atmam lazım..
sonunda ericen deli divane sen bolgesek calis zayiflama :))Şu ana kadar 1,5 lt su içtim 45 dk yürüyüş yaptım :)
Sayilir sayılırspor yapamadim maalesef ama su 6×350 ml su ictim ve evi kaldirip indirdim sayilirsa
Bölgesel çalışıyorum zaten 500 g almışım çaktırma :)))sonunda ericen deli divane sen bolgesek calis zayiflama :))
Cccoookkk yemeYaşasın yemek yemek..
Yok yok çok yemedim..Cccoookkk yeme
Yok yok çok yemedim..
Ama bu dünya da en güzel şey yemek yemek
veedin mi aldin mi byrmdan once 73 ken simdi 79 musin tersi miBugün arkadaşlarımı eve çağırdım ve bütün gün sohbet ettik güzel bir gün geçirdim tabiki saat 11 sakat hareketlerimi yapıp birazdan da yürüyüşünü yapacak bayramdan bir hafta önce 73.3 Bugün sabah. 79.8 dahada verecem inşallah
ne surdun delidivanemSquat ve mekik çektim saçlarıma yağ sürdüm :)) 2.4 lt su içtim :)
Zeytinyağıne surdun delidivanem
ben de ogluma hindistan cevizi yagi suruyorum arada bazen de sutumu sagip kaslarina saclarina suruyirum :)) zeytin yagi cok zor temizleniyor diye surmuyorumZeytinyağı
Çok sürmüyorum ki 1.5 yemek kaşığı kadarben de ogluma hindistan cevizi yagi suruyorum arada bazen de sutumu sagip kaslarina saclarina suruyirum :)) zeytin yagi cok zor temizleniyor diye surmuyorum
kaslara sarimsak suruyirum arada da zeytin yagi sureyim o vakit ayy ne yapceemi sasirdimÇok sürmüyorum ki 1.5 yemek kaşığı kadar
HHayırlı olsun canım yeni topiğin benim zayıflama hayalleri suyaEvet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız
İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa sporyapabildigimiz herşey için burda olacağız
Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....
@_Marla_
Rakika
@_nurunnisa_
Psikolojik Deliii
@_Ruzgargulu_
@Vinka
@terelelli34
.
@Madammor
@LknrNkz
@deli ve cesur
@bulca
melankolimm
ByNkoaLa
@leylmira
??
Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)
Zeytinyağı nem oranını dengeleyip canlandırıyor saçları, dökülmeyi azaltıyor, kırıkları gideriyor ama kaşlara faydası olur bilemem :))kaslara sarimsak suruyirum arada da zeytin yagi sureyim o vakit ayy ne yapceemi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?