- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.825
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Anladım cnm ins şifa olur :)Yok gülüm biz bunu Adana'da bir ablaya yaptırdık. Karışımı kendisi hazırlıyor okuyarak. Zaten yerken de okunması gereken bir takım terkipler var. Adet ve cünüpken yenmiyor. Mutlaka abdestli tüketiyorsun.
İnşallah :)Anladım cnm ins şifa olur :)
Çok erken değil mi kahvaltı için ben eşimi ise gönderdim tekrar yatıcamTibet yaptım uykum açıldı. Halbuki zor kalkmıştım :))) Kahvaltı mı yapsam?
Erken evet ama uykum kaçtı benimki de 6da çıktı :))Çok erken değil mi kahvaltı için ben eşimi ise gönderdim tekrar yatıcam
Benimki evden çıkarken dua ede ede çıktı kart bastiigin da ins kırmızı yanar diyeErken evet ama uykum kaçtı benimki de 6da çıktı :))
Ne kartı ?Benimki evden çıkarken dua ede ede çıktı kart bastiigin da ins kırmızı yanar diye
İşe giriş kartı bugün çıkış verilecek mis bı kısım işçiyeNe kartı ?
Hmm. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)İşe giriş kartı bugün çıkış verilecek mis bı kısım işçiye
şÖzel bir macun yaptırdık bir arkadaşım illa ısrar etti her yiyen hamile kalıyor bir yiyin dedi. Ama çok acı ya 40 gün nasıl dayancaz bilmiyorum :/ Az evvel yedim :))
hayırdır ne cinneti geçirdin bişey mi oldu?Bende sabah cinnetimi geçirdim.
Limonlu suyumu içtim.
Şimdi de kahvaltı hazırlıyorum..
Bir dusa gireyim dedim.hayırdır ne cinneti geçirdin bişey mi oldu?
Kolay gelsin benim oğlum da bulaşık deterjanı mi dokmustu 5 litrelik içinde oynuyorduBir dusa gireyim dedim.
Kızım bebe yağını almış parkelerin ustune dokmus.
Ama ben ilk başta anlamadım. Ayağını islatmis sandım. Yatak odasına giriyorum bu koku tanıdık Allah Allah diyorum. Anaaa bir baktım bebe yağı her yerde, duvarlarım kızımın el izi dolu. Cinnet geçirdim resmen.
Hay Allah im.Kolay gelsin benim oğlum da bulaşık deterjanı mi dokmustu 5 litrelik içinde oynuyordubende sileyim dedikçe kopurmustu
Allah kolaylık versinHay Allah im.
Kız deterjan iyi yine, yağı sil sil kayganlığı geçmiyor.
Günaydın marlagunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?