- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.633
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Adresine geldin :)) hadi mutlu olalim mutluysak da mutluluğumuza mutluluk katalim :))Benimde kilo vermem lazım .
Aslında iyiyim ama spor yapıp sıkılaşmam lazım...
Kıymalı kaşarlı yumurta yapıp yanına da kepek ekmeği aldım hadi deyince anama gidemiyorum maalesef gurbet ://Minik sen ne yaptın mutlu olmak için bugün anlat hadi
Tmm birlikte yaparız burda bende 10 kilo vermek istiyorum önce şartları belirleyelim :)Ben önceden deli gibi spor yapardım evde. Offf şimdi kendimi kaldıracak halim yok. Şöyle 5 6kilo versem iyi olacak. Sonra da korusam 10numara olacak
Ederiz babys yalnız yapamayız senin de yardımın lazım biz atesleyecez sen firlican başka türlü olmazMutlu olmak icin hic birsey yapadim hatta deli oldum mutlu edin beni:))
Tamam bebegim varim valla ama su anda temizlikle mesgulum bos zamablarda ugrayim olurmu:)Ederiz babys yalnız yapamayız senin de yardımın lazım biz atesleyecez sen firlican başka türlü olmaz
Zaten esnek olacak şartlar bende sık sık girip bildirim yapamamTamam bebegim varim valla ama su anda temizlikle mesgulum bos zamablarda ugrayim olurmu:)
Yarisalimm, daha motive oluruz..Tmm birlikte yaparız burda bende 10 kilo vermek istiyorum önce şartları belirleyelim :)
Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))Yarisalimm, daha motive oluruz..
Vallahi anlamam o işlerden kizz.Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))
Tamam belli birgün kilo bildirimi yapalım bende anlamam valla açtım ama :))Vallahi anlamam o işlerden kizz.
Yememize dikkat edelim ve spor yapalım yeter..bide kilomuzu yazalım
Ben kurallara uyan biri değilim çünkü..:):)Tamam belli birgün kilo bildirimi yapalım bende anlamam valla açtım ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?