• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltımı yaptım şimdiden iki bardak su 3 bardak çay içtim bunların hepsi su bardağı :eğlence:

Ortalığı toparlayıp biraz harekete geçcem ins

sebzeli omlet zeytin cay ictim peynir vs canim almadi minik
Bende çok seviyorum sebzeli omleti bulduğunu katıyorum bu aralar çılbıra sardik oğlanlar la :))

o nasil yapiliyor minik
Derin bı tencerede suyu kaynatıyorsun 3-4 parmak kadar olacak su

Kaynayınca yumurtaları içine kırıyorsun ben çok pişmeden kapatıyorum sarışını cıvık seviyor benim oğlan

Sudan kevgirle alıyorum biraz zeytinyağı tuz atıyoruz üstüne kalorisi yok denecek gibi oluyor hani yağda değil suda ya o bakimdan

Derin bı tencerede suyu kaynatıyorsun 3-4 parmak kadar olacak su

Kaynayınca yumurtaları içine kırıyorsun ben çok pişmeden kapatıyorum sarışını cıvık seviyor benim oğlan

Sudan kevgirle alıyorum biraz zeytinyağı tuz atıyoruz üstüne kalorisi yok denecek gibi oluyor hani yağda değil suda ya o bakimdan
tam benlikmis denicem bunu

tam benlikmis denicem bunu
Hatta öğlen yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt da dokebilirsin zaten üzerine yoğurt dökülünce çılbır deniyor biz sadece zeytinyağ gezdiriogezdirioyruz :))

yarin misafirim geiyor 3 gun kalicaklar ondan sonra kv gelicek sonra tasinma telasi sonra gorumcem gelir sonra biz memlekete gideriz sonra okul acilir sonra sonraa...isim bitmez suana kadar buzdolab icini tum sildim kuruladim mutfak dolabini distan cifledim sporumu yapamadm:/ yoruldum biliyorum bugun yapmsam yarn da bir bahane bulur yapmm derken birakirim off kalkayim da yapayim barii

yarin misafirim geiyor 3 gun kalicaklar ondan sonra kv gelicek sonra tasinma telasi sonra gorumcem gelir sonra biz memlekete gideriz sonra okul acilir sonra sonraa...isim bitmez suana kadar buzdolab icini tum sildim kuruladim mutfak dolabini distan cifledim sporumu yapamadm:/ yoruldum biliyorum bugun yapmsam yarn da bir bahane bulur yapmm derken birakirim off kalkayim da yapayim barii
Allah yardımcın olsun canım. Sen istikrarlısın yaparsın inşallah ❤

Back