- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Ohh ne güzel ben daha çay suyu koydum sadece :/Ben yaptım kahvaltı mı. Evi temizleyip uyurum biraz
Tibet e bı ben baslayamadimBende temizlik yaptım. Tibet hareketlerini yaptım. Az dinleneyim.
Kolay kız başla benceTibet e bı ben baslayamadim
Bugün ilk fırsatta yapacak insKolay kız başla bence
sebzeli omlet zeytin cay ictim peynir vs canim almadi minik@_Marla_ kahvaltı yaptın mı :)
Bende çok seviyorum sebzeli omleti bulduğunu katıyorum bu aralar çılbıra sardik oğlanlar la :))sebzeli omlet zeytin cay ictim peynir vs canim almadi minik
o nasil yapiliyor minikBende çok seviyorum sebzeli omleti bulduğunu katıyorum bu aralar çılbıra sardik oğlanlar la :))
Derin bı tencerede suyu kaynatıyorsun 3-4 parmak kadar olacak suo nasil yapiliyor minik
Allah razı olsun canımş
ifa olsun inşAllah
İçeriği ne biliyor musun
tam benlikmis denicem bunuDerin bı tencerede suyu kaynatıyorsun 3-4 parmak kadar olacak su
Kaynayınca yumurtaları içine kırıyorsun ben çok pişmeden kapatıyorum sarışını cıvık seviyor benim oğlan
Sudan kevgirle alıyorum biraz zeytinyağı tuz atıyoruz üstüne kalorisi yok denecek gibi oluyor hani yağda değil suda ya o bakimdan
Hatta öğlen yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt da dokebilirsin zaten üzerine yoğurt dökülünce çılbır deniyor biz sadece zeytinyağ gezdiriogezdirioyruz :))tam benlikmis denicem bunu
Allah yardımcın olsun canım. Sen istikrarlısın yaparsın inşallah ❤yarin misafirim geiyor 3 gun kalicaklar ondan sonra kv gelicek sonra tasinma telasi sonra gorumcem gelir sonra biz memlekete gideriz sonra okul acilir sonra sonraa...isim bitmez suana kadar buzdolab icini tum sildim kuruladim mutfak dolabini distan cifledim sporumu yapamadm:/ yoruldum biliyorum bugun yapmsam yarn da bir bahane bulur yapmm derken birakirim off kalkayim da yapayim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?