Kendimi kandrlm hissediyorum :(

Biraz önce başka bi konuya da yorum yazdım senin konuna.Benim anladığım kadarıyla öyle ortada çok büyük aşk fln yok..Ailenin maddi olayını fln geçtik herşey güllük gülistanlık bile olsa bu şekilde düşünen davranan ve konuşan bi insanla bi ömür geçirebileceğine inanıo musuun?Ewet inanıyorum ve çok seviyorum diyosan sana mutluluklar diliyorum canım.
;Ama ben bitirirsem ailem arkamda olur demişsin.Bunu bir düşün.Evlenince hayatın nasıl olacak,evlenmezsen(yani şuandkai nişanlına) nasıl olacak bi düşün mantıklıca.
Evlenmezsen o çok iyi dediğin işte çalışığ ailene destek olup alıştığın bildiğin yerde yaşamaya devam edebilirsin hem kendi ayaklarının üzerinde durursun(ki ben normal böle düşünmem kocası eşine bakmak zorunda diyen birisiyim ama sen istiyosun diye dedim).

Hayat senin hayatın bundan snra mutlu olmak ya da olmamak senin elinde

canım çok sağol yorumların için,o kadar kritik bi noktadayımki ne yapıcağımı bilmiyorum...keşke herşey bu kadar acele olmasaydı.yavaş yavaş evlilik yoluna giden bi ilişki yaşasaydım...

karşılıklı şartlar koyun o zaman.. o ne kadar istekte bulunuyor ne kadar şart koşuyorsa sen de şart koy..
ve bunu kabul etmesini iste.. sonuçta sen de 16 yaşında görücü usulü ağaya verilmiş değilsin..
bi dakka kardeşim de.. evlenince ortak bir fikir birliğimiz olmayacak mı, beraber konuşup karar vermeyecekmiyiz herşeye, sen beni şimdi bile saymıyorsun, bir oy hakkım bile yok mu birlikteliğimizde, sen ne diyosun şimdiden bana baskı kuruyosun de..
aaa ne bu canım..
illa düğün hemen olsun derse de "niye acele ediyon yoksa hamile misin" dersin kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
şaka şaka.. ama adam acele edince aklıma bu geldi:)

canım yazılanların tamamını okumadım ama kaç yaşınsasın sen acaba merak ettim bide sende eksik olan bişeyler var ortada büyük bir aşk yok sanırım bana öyle geldi

canım 23 yaşındayım,bu sene ünv.den yeni mezun oldum...
e ozaman hakısın bir takım şeylerin eceleye gelmesini söylemekle yaşın bence daha çok genç çok iyi düşün karar ver canım çok aşıksan çok seviyosan tamam ama biraz da kariyer ve iş hayatı yaşamaksa niyetin evet evlilik için erken:sinifsinif:

Bu adam seni elinden kaçırmak istemiyor bu belli...
Ama senin de onu öyle aman aman sevmediğin belli...
Sonuç mu?
Zaman ilerliyor sen onun askerde olduğunu önemsemekle beraber zamanın geçtiğini de önemse...
Çok beklemeye gerek yok.
Sen mutsuzsun bu çok büyük birşey...
Kendin için birşeyler yapman lazım.
ızne filan gelmeyecek mi? O zaman konuşmayı denesen?
Ve bence bitirsen...
Büyük şehirde yaşamaya alışmış biri küçük şehirde yaşayamaz bunu biliyorum ve seni anlıyorum...
ınsanın kendisini kandırmasına lüzum yok...

Bazı şeyleri abartıyorsun bence...
Mesela düğüne gelmesi, ne var bundan aileler tanışmış diye çocuk sana süpriz yapmak istemiş.
Sizin tutumunuz saçma....
Yazının başındada evlenebileceğin bi insan gözüyle baktığını yazmışsın, sonra onunda ciddi bi ilişki düşündüğünü ve evliliği istediğini yazmışsın...
Kusura bakma ama çocuk senin nazınla kaprisinle uğraşıcak değil...
Adam gibi nişan yapalım demiş...
Ayrıca insanın doğdu yer değil doyduğu yer memleketidir..

+1...

X