• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kandrlm hissediyorum :(

ısteklerını açıkça belırtmelısın. kendını bırakırsan başkaları senın adına kararlar alır, rüzgarda savrulan bır yaprak gıbı nereye götürürse oraya gıdersın...
nışanlanmak ıçın düğüne geldı belkı de dıyosun ama o da bıraz senın kafanda kurman olabılır...
bence evlılığe henüz hazır değilsin dediğin gibi.. sana zaman vermeli...

bu arada avatardakı senın fotoğrafınsa çok güzelsin :) söylemeden edemedım.

teşekkür ederim canım iltifatın için...yorumun için sağol...

canım ailemle konuştum ailem birçok aileden çok daha benim arkamda olan insanlar...her ne karar verirsen ver arkandayız diyolar...bu durum annemi de çok üzüyo çünkü o da nişanlıma güvenini kaybetmek üzere ...bana hayat senin hayatın yapabilirim ben devam edicem dersen arkadayız...ama yapamıycağını düşünüyosan hiç birşey için geç kalmış değilsin dedi...her zaman arkanda olduğumuzu bil dedi...:çok üzgünüm:

sen bitirmeyi düşünüosun cnm... :gitme:

ben düğünü ikinizinde istediği bi zaman olması ve nişanlının aceleci davranmaması konusunda ailenden destek al demiştim, ama sanırım sen bu ilişkiden emin değilsinCADIARZU

hakkında en hayırlısı olur umarıma.s. ailenin yanında olmasıda çok güzel bi davranış, en azından kötü gününde sana destek verir yapıdalar a.s

bu iliski de nisanda sevgilin de senin hic icine sinmemis bana kalirsa.. tereddutlerin var guvenemiyorsun karsindakine..
boyle hissediyorsan evlenme sakin.. icine sinmeyen bir nisan icine sinmeyen bir evlilik gibi..
bu arada nisanlin buyuk olmanin avantajini kullaniyo soyliyim.. cok kurnaz.. isi cakallikla goturuyor.. biraz zor biri gibi geldi..
benim icimde iyi hisler olusmadi.. ailenle oturup konus fikirlerini danis.. elestirilerini sor.. ne yapman gerektigini sor.. onlar senin arkanda degil bu sefer onunde olsunlar bence.. buyukler bu isleri daha iyi anliyolar..

sen bitirmeyi düşünüosun cnm... :gitme:

ben düğünü ikinizinde istediği bi zaman olması ve nişanlının aceleci davranmaması konusunda ailenden destek al demiştim, ama sanırım sen bu ilişkiden emin değilsinCADIARZU

hakkında en hayırlısı olur umarıma.s. ailenin yanında olmasıda çok güzel bi davranış, en azından kötü gününde sana destek verir yapıdalar a.s

açıkcası bitirmek bile geçti aklımdan çünkü kendimi resmen kandırılmış gibi hissettim...ve sürekli benim kararlarımı hiçe sayması çok ağırıma gitti düşününce...bu olayları konuştuktan sonra bana dediki bir kere de bana nerde olursan ol seninle birlikteyim benim yerim senin yanın demedin diyo...ama yapamıycağım bişeyin vaadini nasıl veririm ben?

açıkcası bitirmek bile geçti aklımdan çünkü kendimi resmen kandırılmış gibi hissettim...ve sürekli benim kararlarımı hiçe sayması çok ağırıma gitti düşününce...bu olayları konuştuktan sonra bana dediki bir kere de bana nerde olursan ol seninle birlikteyim benim yerim senin yanın demedin diyo...ama yapamıycağım bişeyin vaadini nasıl veririm ben?

ona ayni seyi kendisinin sana soyleyip soylemeyecegini sor..
bunlar yalan laflar ya.. ne demek ne olursa olsn yanindayim.. bu ancak sevgi ve saygi olan bir iliskide mumkun.. karsimdaki taraf beni surekli biseye mecbur birakiyorsa ben onun yaninda degil karsisinda olurum.
iyi dusun bence.. bu laf oyunlarina da gelme..

ailemde benim o küçücük ilçede yapamıycağımı biliyolar...şimdi de nişanlımın savunduğu şey ''sen benimle birlikte olmak isteseydin gerçekten neresi olursa olsun benimle gelirdin...sen kiminle evleniceğine değil de nerde yaşıycağına bakıyosun '' görüşü beni böyle söyleyip haksız duruma düşürmeye çalışıyo...

yani bide bu konuları konuştuk güya ben içimdekilerin hepsini boşalttım geçen gün kaç saat msnde konuştum anlattım bütün hissetiklerimi...ve sonuç mu? hiçbirşey hiçbir yere bağlanmadı her şey yine havada...sonrada hiçbişiy olmamış gibi aradı. şimdi askere gidicek 1 aya kadar gelince zaten mayısa giricez.benim kpssye girmem gerek temmuzun ortasına kadar başka bişiyle ilgilenmek istemiyorum .temmuzdan sonra da düğün...az önce anneannesiyle konuşturdu beni.ne zaman düğün kızım diyo....Allahım yaa mecburmuyum ben bu yaza bu düğüne? herşey böyle oturmamışken sırf nişanlandık diye evlenicekmiyim....

canım evliliğe hazır olmamak ayrı bir şey bence sen hazır olmadığından olayları büyütüyorsun...
bak kimisi burda biran önce evlenebilmek için can atıyorr
gün sayıyor. bir çeyiz topiğine gel istersen. 2 sene 3 sene bekleyenler var.
birbirinizi seviyorsanız beklemenin anlamı ne? insan biran evvel kavuşmak ister. ben onun kokusuyla uyuyacağım günlerin hayaliyle geçirdim onca zamanı.. bence sen oturr bu adamla evlenmek isteyip istemediğini düşün... bir nevi haklı adam. bak ben doğduğum büyüdüğüm yeri ailemi eşimi doostumu bırakıp 12 saat öteye gelin geldim. niye? deli gibi zil zuurnaa aşığım...
ve evet insanın doğduğu yer değil doyduğu yer...
adamda biraz dediğim dediklik var ama sende ki kararsızlığı gördüğü için seni kaybetmekten korkup işi oldu bittiye getirmeye çalışıyor olabilir..
bence kilit nokte kendini dinlee. evlenmek istiyormusun ? istemiyor musun?

evlenmeyi tabiki istiyorum ama şuan yeni mezun oldum ve henüz kendi ayakları üzerinde duracabileceğim bi işim yok...iş aradım ve bulamadım tabiki.şuan temmuzdaki kpss sınavı için hazırlanıyorum...yani benim tek istediğim kendi ayaklarımın üzerinde durmak...ailemin de evlenmeden bunu görmesi.ve maddi olarak da biraz bu süreç içinde aileme destek olabilmek...ben ona daha ilk görüşmemizde söyledim...bak dedim sen hayatında bazı şeyleri yoluna koymuşsun işini gücünü bulmuşsun ama ben daha yeni başlıyorum ve zamana ihtiyacım var dedim.bana hep dediği tek şey merak etme ben sana engel olmak için değil destek olmak için varım...beraber hallederiz şöyle olur böyle olur gibi laflardı...

içine sinmeden kalkışma hiçbişeye. sevgi karın doyurmuyor gerçekçi olalım. sevmek başka, evlenmek başka.
sadece seviyosun diye evlenilmez bana göre. evlilik çok başka bişey, aile olmak sevmek kadar kolay değil.

canım benim, mimar demişsin enişteye, bu adamlar dehşet dillidir ben sana diyeyim. bi avukat bi mimar adamdan kaçacaksın, çok pis kelime oyunu yaparlar sen haklıyken haksız duruma düşersin.. iki meslekte de kendini savunmayı öğreniyorlar, ve ağızları acaip laf yapıyor. kısmetse bikaç aya ben de mimar çıkacam, ama erkekler biz kızlar gibi değil. resmen dilli düdük olup çıkıyolar aklın hayalin durur. burda da şaşırmadım kelime oyunları yapmış nişanlın. sana demiş ki "beni sevseydin benimle her yere gelirdin"... e sen de desene "sen beni sevseydin sen de benimle kalırdın demekki beni sevmiyosun" diye yapıştırsana lafı. ama kalakalıyosun dimi, anlıyorum. diyeceğim, bu geyiklere kanma. her tür insanla yaşarsın ama bencille yaşamak imkansızdır be minish. düşünsene, 2 kişi bi evdesiniz ve seni adam takmıyor, lafları sayıyor sayıyor üstüne üstlük sen suçlu oluyosun. böle bi hayat geçirmeye kalkarsan 2 yıla tımarhanelik olursun.

ayrıca merak ettim, seni bu kadar çabuk kapamaya çalışmasının sebebi ne? ya sen ve ailenin durumu çok iyi, ya da bu adamın bi pislikleri var. bi erkek karşı taraf istemediği halde bu kadar evlilik meraklısı takılıyosa ben altında bişi ararım.. kusura bakma..

Canım ilk önce iş bulmakla başla inşallah bulursun kpss yede giriceksin onada gir kimse engellemesin seni zaman ne gösterir belli olmaz inş herşeyin hayırlısı olur senin için

yuzun de guzelmıs eger o resımdekı sensen,
guzelmıssın,

emrivaki ile düğününüze gelmesı de rezalet dedıgın gıbı emrivaki yapmıs nefret ederım oyle tıplerden ben.
bana kalsa coktaaan ayrılmıstım, ne o oyle ya evlencez ya evlencez tarzı konusmalar,
şişir onu ıyıce sınırlet daha kotu seyler yapsın kötu soz soylesın msj yazsın da gıt polıse ver.

ailemde benim o küçücük ilçede yapamıycağımı biliyolar...şimdi de nişanlımın savunduğu şey ''sen benimle birlikte olmak isteseydin gerçekten neresi olursa olsun benimle gelirdin...sen kiminle evleniceğine değil de nerde yaşıycağına bakıyosun '' görüşü beni böyle söyleyip haksız duruma düşürmeye çalışıyo...

sanırım senı ıstemıyoruım
kelımesıyle basla, sonra devam et sevdıgımı sanmıyorumartık senı de ve bıtır
ıyy tiksindım açıkcası.

bak canım bence insan gerçekten sevince her yerde olabilir onla... ama bir empati kurdum da sevdiğim insan bana böyle bir şeyi dayatma yoluyla yaptırmaya kalksa... pause! düğmesine basar bir düşünürüm,düşündürtürüm. bir kere hiç nezaket anlayışı yok sevdiğinizin. böyle bir şey istenecekse , öyle söylenmez..durum üstü kapalı anlatılır.teklif senden beklenir... tabi teklif etmek zorunda değilsin, o da tercih meselesidir. saygı duymak zorundadır..

içine sinmeden kalkışma hiçbişeye. sevgi karın doyurmuyor gerçekçi olalım. sevmek başka, evlenmek başka.
sadece seviyosun diye evlenilmez bana göre. evlilik çok başka bişey, aile olmak sevmek kadar kolay değil.

canım benim, mimar demişsin enişteye, bu adamlar dehşet dillidir ben sana diyeyim. bi avukat bi mimar adamdan kaçacaksın, çok pis kelime oyunu yaparlar sen haklıyken haksız duruma düşersin.. iki meslekte de kendini savunmayı öğreniyorlar, ve ağızları acaip laf yapıyor. kısmetse bikaç aya ben de mimar çıkacam, ama erkekler biz kızlar gibi değil. resmen dilli düdük olup çıkıyolar aklın hayalin durur. burda da şaşırmadım kelime oyunları yapmış nişanlın. sana demiş ki "beni sevseydin benimle her yere gelirdin"... e sen de desene "sen beni sevseydin sen de benimle kalırdın demekki beni sevmiyosun" diye yapıştırsana lafı. ama kalakalıyosun dimi, anlıyorum. diyeceğim, bu geyiklere kanma. her tür insanla yaşarsın ama bencille yaşamak imkansızdır be minish. düşünsene, 2 kişi bi evdesiniz ve seni adam takmıyor, lafları sayıyor sayıyor üstüne üstlük sen suçlu oluyosun. böle bi hayat geçirmeye kalkarsan 2 yıla tımarhanelik olursun.

ayrıca merak ettim, seni bu kadar çabuk kapamaya çalışmasının sebebi ne? ya sen ve ailenin durumu çok iyi, ya da bu adamın bi pislikleri var. bi erkek karşı taraf istemediği halde bu kadar evlilik meraklısı takılıyosa ben altında bişi ararım.. kusura bakma..
canım mımarlar konusunda haklısın sanırım CADIARZUannemın dedıgııne gore benım gıbı kızı bulmus ondan kacırmamak ıcın bu acelesı.baskalarına kaptırma korkusu...

bak canım bence insan gerçekten sevince her yerde olabilir onla... ama bir empati kurdum da sevdiğim insan bana böyle bir şeyi dayatma yoluyla yaptırmaya kalksa... pause! düğmesine basar bir düşünürüm,düşündürtürüm. bir kere hiç nezaket anlayışı yok sevdiğinizin. böyle bir şey istenecekse , öyle söylenmez..durum üstü kapalı anlatılır.teklif senden beklenir... tabi teklif etmek zorunda değilsin, o da tercih meselesidir. saygı duymak zorundadır..

canım bende aynen pause dugmesıne bastım dusunuyorum bu zamana kadar olanları...cok karısıgım yaa

yuzun de guzelmıs eger o resımdekı sensen,
guzelmıssın,

emrivaki ile düğününüze gelmesı de rezalet dedıgın gıbı emrivaki yapmıs nefret ederım oyle tıplerden ben.
bana kalsa coktaaan ayrılmıstım, ne o oyle ya evlencez ya evlencez tarzı konusmalar,
şişir onu ıyıce sınırlet daha kotu seyler yapsın kötu soz soylesın msj yazsın da gıt polıse ver.

tesekkur ederım canım ıltıfatın ıcın
zaten boyle yaparak ıyıce uzaklastırdı benı evlılıkten bıde telefonda hersey normalmıs gıbı konusmuyomu delırıyorum.sımdı konuyu bıle acmıyo.konustuk da hallettık sankı hersey yıne belırsız.nerde olucagımızı hala bılmıyorum

evlenmeye yetecek kadar sevmiyorsun gibi...
yoksa bu kadar şikayet edip,engel koymazdın ...
evlilik senin için, hedeflerin için ,gerçekten yapmak istediklerin için engel değil....
seviyorsan katlanmayı da yeğlerdin...
ya seviyor ama çok şımarıyorsun yada sevmiyor ve hazır değilsin...
terddütlerle ,soru işaretleri ile evlilik olmaz..
önce ne hissetiğine ,ve bu yolda yürüyebilecek misin buna karar ver...
bu arada senin bu düşüncelerini, evlendikten sonra burnundan fitil fitil getirmesi de ihtimaller dahilinde...

Back
X