- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bunlar başlangıç bu adam daha seni parmağında fırıl fırıl çevirir baksana size çaktırmadan kabul ettirdiklerine.sabir fikirli insanla olmak çok zor hiç seçim hakkınız olmuyor o karar veriyor size de uygulamak düşüyor tıpkı bir kukla gibi.taviz tavizi doğuruyor kabul ettikçe bunların sonu gelmiyor.ben bu sebeplerden nişan attım hatta eş durumu için nikah bile olmuştu ama ayrıldım düğün olmadan.sonrada gittim boşandım.çok dikkatli ol.ipleri baştan kaçırma.[/QUO
Ucuz atlatmışsın aslında çok ufak sinsi hareketler bunlar...şirinlikle şakalarla espirilerle öyle güzel yutturuyoki bana herşeyi...ben hemen fark edemedim malesef fark ettiğimde tam da istediği gibi yüzük parmağımdaydı...ben çok safım heralde yaa walla insan sevince ya görmüyo yada görmek istemiyo..
Ucuz atlatmışsın aslında çok ufak sinsi hareketler bunlar...şirinlikle şakalarla espirilerle öyle güzel yutturuyoki bana herşeyi...ben hemen fark edemedim malesef fark ettiğimde tam da istediği gibi yüzük parmağımdaydı...ben çok safım heralde yaa walla insan sevince ya görmüyo yada görmek istemiyo..
olaya niye boyle bakiyorsun ki
sanki adam nisanlanmamis ta dolandirmis, sen de yeni farketmissin, dolandirici da kacmis gitmis gibi...
sen karsindaki insani evlenmek icin seni kandirmis biri olarak goruyorsun. Peki onun senden ne cikari var ki bu derece oyunlarla seni kandirip evlenecek? Neden boyle dusundugunu anlayamadim, insan sevip nisanlandigi kisi hakkinda bu kadar komplo teorileri uretmemeli
nışanlının davranışları hıc hoşuma gıtmedı..
bu arada resımdekı sensın sanırım..
guzel kızsın maşaallah...
gonlun nasıl arzu edıyorsa oyle davran...
sonradan pışman olma..
nışanlının once konuşmayı ogrenmesı gerek..
okumuş ama konuşmayı ogrenememış...
bırde ustune tehdıt ya olacak ya bıtecek..
bulunmaz hınt kumaşıydı mubarek..
gıcık oldum vallaha..
bencılce davranıyor..
kendını bıraz tartmasını tavsıye et..
bııırrr...
evet sadece kendi hayatıymış gibi davranıyo...sonuçta bu benimde hayatım...zaten bana şunu yapmıycaksın dediği zaman bitiyo olay bir sürü kavga ...sen bana emir veremezsin diyorum...veririm diyo.hiç hoşuma gitmeyen konuşma tarzı yapmıycaksın etmiyceksin gidemezsin...:umursamaz: o öyle diyince ben inadına yapmıyorum istediğini büyüyo olaylar tabi