• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kandırmak istemiyorum

Adam ahtapot gibi ya bir eli yurtdisinda bir eli veli toplantisinda bir ayagi sizin evde o da yetmiyor diger ayagi sizin uzerinizde fotolarinizi abinize gosteriyor ay ne bu içimi sıktı bu adam... Hayatta en sevmedigim sey belirsizliktir. Acik acik sorun senin derdin ne neden bana yaranmaya calisiyorsun diye hayretlerim şaştı adama bak sen ya :sinirli:

sevmekten ote cocugumun anasi diye sahiplenmis sanki..
ama nefret ettigi de yok yani, baya istenmeyen ot gibi orda burda bitiyor:bicak:
hayat bu belli olmaz, paranizi kazanin is gonderirse ve makulse tabi alin,yapin birikim.
ama karsiniza duzgun bi adam cikarsa ozaman baglantinizi koparirsiniz,cocugu almak oyle kolaydi tabi, istese de alamaz.
buarada akrep erkegi daglara taslara diyim..kuzenim akrep, bn aslan, iyi anlassak da birbirimizi oldurmek istiyoruz bence:KK45:

Ben cok onceden uye olmama ragmen coook nadir gelirim bu sayfaya. Ne olduysa birkac gundur takiliyirum burda. O kadar sacma sapan seyler icin konu acanlar gordum ki aklima "acaba kac yasindalar" diye sordugum oldu. Hele ki "oluyorum" "acaba sevgilim bana donermi" gibi mesajlari okuyunca yaw ne isim var benim burda Bu salaklarin arasinda diyorum Sonra gercekden yardima, akil almaya ihtiyaci olanlari gorunce yaziyorum yorumlarimi.
Sizde gordugun akli basinda fakat biraz akli karismis bir Anne diye dusundum. Zaten sanirim yapmaniz gerekeni yapmis evinize almamsisiniz. Erkekler sizin gibi kadinlari kullanamaz. Ve is arkadaslariniza gelince evet ortalik cakal dolu ve bunu bilmeniz cok iyi. Yolunuza devam. Guclu bir kadin oldugunuz belli
Genelde güçlüyüm ama oğlum akşam 10 da uyuyor. O uyuduktan sonra ve yalnızlık çökünce bi melankoli oluyor tabii. Herşey o kadar saçmaydı ki. Ayrılmadan 2 ay önce natamam ev aldık, içini yaptırdık, günlerce duvar kapıdı, fayans, yeni eşya seçtik. Kayınbabam ev hediyeleri aldı falan. E be adam madem sevmiyordun boşanacaktın niye o kadar şeyle uğraştık. Geçen facebooka bi video koymuş, aşk şarkısı eşliğinde oğlanın fotolarından video yapmış. Fotolardan birinde ben varım. Brnim ajan arkadaşlar hemen yetiştirdi tabii. Brn yine bi down oldum ama hepsi numara yaa. Kabul etmem lazım. Seven adam bi yolunu bulur sızardı hayatıma. Seven kadının kızgınlığı bi sarılmaya, yanaktan bi makas almaya bakar. Bitti biter ...

Ben olsam isi reddetmez arabayi da vermezdim kendi paralari orda burda harcayip yesin siz de oyle bekleyin oldu. Kendiniz icin degil cocugunuz icin alin. Arabayla soyle bir sehir turuna cikin catlasin kendi de gicik herif.

Adam ahtapot gibi ya bir eli yurtdisinda bir eli veli toplantisinda bir ayagi sizin evde o da yetmiyor diger ayagi sizin uzerinizde fotolarinizi abinize gosteriyor ay ne bu içimi sıktı bu adam... Hayatta en sevmedigim sey belirsizliktir. Acik acik sorun senin derdin ne neden bana yaranmaya calisiyorsun diye hayretlerim şaştı adama bak sen ya :sinirli:
Ah ha ha. Kız psikoloğa gittim anlattım, o bile şaştı. Nasıl biri bu dedi kaldı. Bi daha da gitmedim zaten. Bi de kurabiyeler yapıyo götürüyo okula, üstüne çocukların isimlerini yazıyo. Bana da yapmış geçen. İsmimi yazmış. Ben de "kendine de yapsaydın, sen benimkini, ben seninkini yerdik" dedim :dondurma: Tatilde çektirdiği fotosunu büyütüp çerçeveletmiş, oğlanın odasına asacam dedi, çıktı geldi. Senin evinin duvarında brnim fotom var mı dedim? Yok dedi. Ee daha ne dedim, astırmadım. Foto da 1 metreye 1 buçuk metre. Erkek kediler bölgesini işaretlemek için sağa sola siğer ya, başka erkek kedi girmesin diye. Saçma yani.

Sizden vazgeçemiyor ama hayatına da tam dahil etmek istemiyor gibi. Bir nevi rölantide bekletiyor. Stop etmemeniz için azami yakıtı sağlıyor ama kendi istediği zaman, kendi istediği yerleri geziyor. İstiyor ki aklınız hep onda olsun, rutine dahil olsun, oğlunun annesi ona hayran kalsın. Ama o kendi hayatını yaşasın.
Tongaya düşmeyin; hayatıma bu kadar girmeni istemiyorum tarzı bir yaklaşımınız olsun belki o zaman hayatından tamamen çıktığınızın farkına varır ve paçaları tutuşur.

Ayrılık yanlış bir karar olmuş,eksik bişeyler varmış evliliğinizde,yada bazı sorunlar,ama çözüm kesinlikle ayrılık değilmiş...
Eşin vazgeçmemiş senden,ama aynı yollardan geçmeye cesareti ve tekrar yaşayacağı sorunlara bulabileceği çözümü yok,erkekler yönlendirilmeye müsait canlılar,bizim kadar üretken ve yapıcı değiller,keşke siz onarıcı taraf olsaydınız...

Ayrılık yanlış bir karar olmuş,eksik bişeyler varmış evliliğinizde,yada bazı sorunlar,ama çözüm kesinlikle ayrılık değilmiş...
Eşin vazgeçmemiş senden,ama aynı yollardan geçmeye cesareti ve tekrar yaşayacağı sorunlara bulabileceği çözümü yok,erkekler yönlendirilmeye müsait canlılar,bizim kadar üretken ve yapıcı değiller,keşke siz onarıcı taraf olsaydınız...
Ben blöf yapıyor sandım aslında. 3 yıl önce de bi tartıştık, yine sevmiyorum, sevmiyordum zaten, boşanalım dedi. Çekti gitti. Ben tabii yıkıldım, 3 hafta dil döktüm. Sonra tmm dedim adam sevmiyor, zorla güzellik olmaz dedim. Bıraktım peşini. Bu sefer o başladı, bi gece hastayım bahanesiyle geldi, gitmedi. Sonrasında aşk sözcükleri havada uçuştu. Bu da nazar boncuğumuz olsun dedim unuttum yaşananları. Ama 2. ci defa yapınca aynı şeyi müsamaa göstermedim. Öyle oldu işte. Erkekler bekarlığın tadını alınca kolay kolay evlenmez tekrar. Aslında size sordupum soruların cevaplarını brn de bilşyorum. Ama başkalarından da duymak iyi oluyor. Konuyu açtığımda kötüydüm, yazdıkça okudukça rahatladım hatta dalgaya bile vuruyorum baksanıza :halay:

Ah ha ha. Kız psikoloğa gittim anlattım, o bile şaştı. Nasıl biri bu dedi kaldı. Bi daha da gitmedim zaten. Bi de kurabiyeler yapıyo götürüyo okula, üstüne çocukların isimlerini yazıyo. Bana da yapmış geçen. İsmimi yazmış. Ben de "kendine de yapsaydın, sen benimkini, ben seninkini yerdik" dedim :dondurma: Tatilde çektirdiği fotosunu büyütüp çerçeveletmiş, oğlanın odasına asacam dedi, çıktı geldi. Senin evinin duvarında brnim fotom var mı dedim? Yok dedi. Ee daha ne dedim, astırmadım. Foto da 1 metreye 1 buçuk metre. Erkek kediler bölgesini işaretlemek için sağa sola siğer ya, başka erkek kedi girmesin diye. Saçma yani.
:KK70: kendisi tarihi kişilikmiş gibi eve 1 metrelik foto asmak nedir ya hic gulecegim yoktu:KK70:sizi elinde tutmaya calisiyor besbelli. Bosverin siz de kullanin gitsin. Bedava hizmetci iste :KK70:. Hayatinda biri yok galiba.

Ben blöf yapıyor sandım aslında. 3 yıl önce de bi tartıştık, yine sevmiyorum, sevmiyordum zaten, boşanalım dedi. Çekti gitti. Ben tabii yıkıldım, 3 hafta dil döktüm. Sonra tmm dedim adam sevmiyor, zorla güzellik olmaz dedim. Bıraktım peşini. Bu sefer o başladı, bi gece hastayım bahanesiyle geldi, gitmedi. Sonrasında aşk sözcükleri havada uçuştu. Bu da nazar boncuğumuz olsun dedim unuttum yaşananları. Ama 2. ci defa yapınca aynı şeyi müsamaa göstermedim. Öyle oldu işte. Erkekler bekarlığın tadını alınca kolay kolay evlenmez tekrar. Aslında size sordupum soruların cevaplarını brn de bilşyorum. Ama başkalarından da duymak iyi oluyor. Konuyu açtığımda kötüydüm, yazdıkça okudukça rahatladım hatta dalgaya bile vuruyorum baksanıza :halay:
:)) Evet tatlı elektriğiniz bana da geçti
Neyse olan olmuş zaten,ama şuanda yapmanız gereken sizi elinin altında hissettirmemek,nispet olsun falan diye ,hayatınıza birini almak en yanlış karar olur,bende ondan başka biriyle olmak istemiyorum diyorsanız,ona sizi kaybettiği hissini yaşatın,yani hayatınızın hiç bir anına müdahale hakkı vermeyin,bu şekilde ya tamamen sizi kazanma yoluna ve yeniden başlama yoluna girecek,ya da kapının önünde beklemekten vazgeçip dönüp gidecek,sizde kendinize yeni bir yol çizeceksiniz,ama her halükarda onu kendinizden uzak tutmalısınız..

E madem boşandın ne diye arabayı kabul ediyorsun? Alıp evin önüne mi getirdi kabul etme alma anahtarı?
Estetik olduğunu çocuktan öğrenmiş fasa fiso, ne diye yanında kalmasına izin veriyorsun mesela? Bağır güvenliği çağır bu adamı yanımda istemiyorum de. Bunlar hep taviz. Şimdi kalkıpta e napalım medeni insanlarız nasıl kovayım da deme yani çünkü saçma. Yeterince mesafe koymazsan adam tabi her akşam kapında biter.
Yahu düşman değiliz. 8 sene emek verdim 1 gece de o emek vermiş çok mu? Alt tarafı su verdi, tuvalete giderken kolumdan destek verdi. Güvenliği çağırıp kovduracak kadar bi durum yok. Eve de almıyorum ki zaten. Arabayı da oğlanı okula getirip götürmek için kabul ettim. Çocuğunuz var mı bilmem ama servisle gitmek için her sabah 1 saat erken kalkması, 45 dakka servisle sabah akşam yol gitmesi var. Allah aşkına nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz? Melisa çayı için.

konu sahibi neden banlandı arkadaşlar.bilen var mı.

tüm yorumları okumadım ama bi baktım ne oldu ki acaba.

Yahu düşman değiliz. 8 sene emek verdim 1 gece de o emek vermiş çok mu? Alt tarafı su verdi, tuvalete giderken kolumdan destek verdi. Güvenliği çağırıp kovduracak kadar bi durum yok. Eve de almıyorum ki zaten. Arabayı da oğlanı okula getirip götürmek için kabul ettim. Çocuğunuz var mı bilmem ama servisle gitmek için her sabah 1 saat erken kalkması, 45 dakka servisle sabah akşam yol gitmesi var. Allah aşkına nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz? Melisa çayı için.
Gayet normal hayatlar yaşıyoruz. Gururlu olanından. Başka kalacak kimse yok mu da o kalıyor? Bunu buraya yazıp sonra düşman değiliz demek ayrı komedi. Fotolarını abine atıyor falan ama düşman değilsiniz vay be.
Madem parasına ihtiyacın yok madem durumun iyi kendin alsaydın arabanı. Yok çocuk 1 saat önce kalkıyor falan bahane uydurma. Gerçekleri söyleyenleri eleştireceksen boşuna konu açmışsın.

Merhaba. 2 gündür çok düşünüyorum ve içim çok sıkılıyor. Gayet güzel bir evliliğim vardı. Geçen sene iş ile ilgili bir konuda tartıştık, büyüdü büyüdü. Tam da taşınma ve tadilat işleri yüzünden bunaldığımız bir zamandı. Sevmiyorum artık, zaten son 1 yıl seviyormuş gibi numara yapıyordum, çocuk için evliliği devam ettiriyordum dedi. Peki dedim, protokolü hemen yazıp imzalattım, boşandık. Aradan 1 yıl geçti. Sonrasında ve öncesinde bir sürü şey. Uzun olmasın diye yazmıyorum.

Boşandıktan bir süre sonra eve gelip gitmeye başladı. Çat kapı baskınlar. Yine beraber çalışalım dedi, maddi olarak yanındayım dedi, zart dedi zurt dedi. Bi yandan gezdi bi yandan hayatıma müdahale etti. Önünü kestim, eve almadım. Sonrası tehdit, hakaret, "velayet davası açarım" lar. "Çocuğa bakmıyorsun, sevgililerinle geziyorsun" lar. Annemle iletişimini kesmemeye çalıştı. Hala anne diyor. 6 ay önce istemediğim halde bana araba aldı. İş konusunda bazı yardımları oluyor. Annesi ve ablası bana gelip gitmeye, aramaya devam ediyordu. Tepem attığı bi gün msj attım ablasına, eski günleri unutup kendime yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum, beni arayıp sormayın dedim. Artık aramıyorlar, gelmiyorlar.

Neyse şimdi sakinleştik. Perşembe günü aradı, bi iş teklif etti. Şaşırdım, tek başına yapabileceği bir işi neden bana yönlendirdi diye. Paranın yüzü sıcaktır, kabul ettim. Vicdan yapıyor bence. Hiç kendimi kandırmak istemiyorum. Sevseydi dönerdi, sevseydi gitmezdi. Şimdi ben işi kabul etmeme rağmen sana ihtiyacım yok mu desem? Yoksa ben parama mı bakarım desem? Acaba puzzle parçalarını birleştiremedim mi? Barışmak için adımlar attı da ben mi anlamadım diye de düşünmüyor değilim.
al isi paraya bak

Sonucta onun cocugunu bakiyosun arabayi alman normal...ayrica isi al ama adami özel hayatindan cikar bisey soylerse de kusura bakma bizim iliskimiz sadece is iliskisi dersin..biraz da kadınlarımız akıllı olsun yahu...hep mi erkekler kullanicak onlari...

Merhaba. 2 gündür çok düşünüyorum ve içim çok sıkılıyor. Gayet güzel bir evliliğim vardı. Geçen sene iş ile ilgili bir konuda tartıştık, büyüdü büyüdü. Tam da taşınma ve tadilat işleri yüzünden bunaldığımız bir zamandı. Sevmiyorum artık, zaten son 1 yıl seviyormuş gibi numara yapıyordum, çocuk için evliliği devam ettiriyordum dedi. Peki dedim, protokolü hemen yazıp imzalattım, boşandık. Aradan 1 yıl geçti. Sonrasında ve öncesinde bir sürü şey. Uzun olmasın diye yazmıyorum.

Boşandıktan bir süre sonra eve gelip gitmeye başladı. Çat kapı baskınlar. Yine beraber çalışalım dedi, maddi olarak yanındayım dedi, zart dedi zurt dedi. Bi yandan gezdi bi yandan hayatıma müdahale etti. Önünü kestim, eve almadım. Sonrası tehdit, hakaret, "velayet davası açarım" lar. "Çocuğa bakmıyorsun, sevgililerinle geziyorsun" lar. Annemle iletişimini kesmemeye çalıştı. Hala anne diyor. 6 ay önce istemediğim halde bana araba aldı. İş konusunda bazı yardımları oluyor. Annesi ve ablası bana gelip gitmeye, aramaya devam ediyordu. Tepem attığı bi gün msj attım ablasına, eski günleri unutup kendime yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum, beni arayıp sormayın dedim. Artık aramıyorlar, gelmiyorlar.

Neyse şimdi sakinleştik. Perşembe günü aradı, bi iş teklif etti. Şaşırdım, tek başına yapabileceği bir işi neden bana yönlendirdi diye. Paranın yüzü sıcaktır, kabul ettim. Vicdan yapıyor bence. Hiç kendimi kandırmak istemiyorum. Sevseydi dönerdi, sevseydi gitmezdi. Şimdi ben işi kabul etmeme rağmen sana ihtiyacım yok mu desem? Yoksa ben parama mı bakarım desem? Acaba puzzle parçalarını birleştiremedim mi? Barışmak için adımlar attı da ben mi anlamadım diye de düşünmüyor değilim.
Böyle konularda açık olmak gerek.Oyle adım attı fark etmedim muhabbeti olmaz.Sen hayatına devam et.Ve tabiki is başka aşk başka.Kanma.

Back