• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kandırmak istemiyorum

Üslubun ne kadar nahoş. Bir haftadır takip ediyorum bu forumu. Hep aynı üsluptasın. Ben adamdan para almadım. En az 2 yıl sürecek ve benim emeğim olacak bi ceza dosyası. Ameliyatımı da ben söylemedim, çocuk onda kaldığı için ondan öğrenip aradı. Bilmeden konuşuyorsun, herkesin hobisi farklı tabii. 7 yaşında çıcuğum var brnim, öyle para için evlenme durumunu nerden çıkardıysan? Gereksiz eleştiri için kendimi zorlama bence
Bir haftadır beni mi takip ediyorsun bu da ayrı ne diyeyim bilemedim şimdi çok heyecanlandım... Ben dobra konuşuyorum ondan hoşuna gitmez tabii ne diyeyim eşin sana aşık unutamadı mı diyeyim. Sana madem boşanmasaydınız açık evlilikle devam etseydiniz dedim ilk yorumumda ki boşansanız da ona dönmüş senin ilk yoruma bak kimin üslubu nahoş anlarsın. Madem rahatsızsın okuma yorumları üye olur olmaz bir hafta beni takip et diyen mi oldu sana hayret bir şeysin...

Bir haftadır beni mi takip ediyorsun bu da ayrı ne diyeyim bilemedim şimdi çok heyecanlandım... Ben dobra konuşuyorum ondan hoşuna gitmez tabii ne diyeyim eşin sana aşık unutamadı mı diyeyim. Sana madem boşanmasaydınız açık evlilikle devam etseydiniz dedim ilk yorumumda ki boşansanız da ona dönmüş senin ilk yoruma bak kimin üslubu nahoş anlarsın. Madem rahatsızsın okuma yorumları üye olur olmaz bir hafta beni takip et diyen mi oldu sana hayret bir şeysin...
Kendini dünyanın merkezi sanma. Forumu takip ediyorum dedim, seni değil. Yeni üye de sayılmam. Sırf saçma konu, senin derdin para demek için yorum yazan insana nasıl davranılır? Çayına kaç şeker istersin?

Merhaba. 2 gündür çok düşünüyorum ve içim çok sıkılıyor. Gayet güzel bir evliliğim vardı. Geçen sene iş ile ilgili bir konuda tartıştık, büyüdü büyüdü. Tam da taşınma ve tadilat işleri yüzünden bunaldığımız bir zamandı. Sevmiyorum artık, zaten son 1 yıl seviyormuş gibi numara yapıyordum, çocuk için evliliği devam ettiriyordum dedi. Peki dedim, protokolü hemen yazıp imzalattım, boşandık. Aradan 1 yıl geçti. Sonrasında ve öncesinde bir sürü şey. Uzun olmasın diye yazmıyorum.

Boşandıktan bir süre sonra eve gelip gitmeye başladı. Çat kapı baskınlar. Yine beraber çalışalım dedi, maddi olarak yanındayım dedi, zart dedi zurt dedi. Bi yandan gezdi bi yandan hayatıma müdahale etti. Önünü kestim, eve almadım. Sonrası tehdit, hakaret, "velayet davası açarım" lar. "Çocuğa bakmıyorsun, sevgililerinle geziyorsun" lar. Annemle iletişimini kesmemeye çalıştı. Hala anne diyor. 6 ay önce istemediğim halde bana araba aldı. İş konusunda bazı yardımları oluyor. Annesi ve ablası bana gelip gitmeye, aramaya devam ediyordu. Tepem attığı bi gün msj attım ablasına, eski günleri unutup kendime yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum, beni arayıp sormayın dedim. Artık aramıyorlar, gelmiyorlar.

Neyse şimdi sakinleştik. Perşembe günü aradı, bi iş teklif etti. Şaşırdım, tek başına yapabileceği bir işi neden bana yönlendirdi diye. Paranın yüzü sıcaktır, kabul ettim. Vicdan yapıyor bence. Hiç kendimi kandırmak istemiyorum. Sevseydi dönerdi, sevseydi gitmezdi. Şimdi ben işi kabul etmeme rağmen sana ihtiyacım yok mu desem? Yoksa ben parama mı bakarım desem? Acaba puzzle parçalarını birleştiremedim mi? Barışmak için adımlar attı da ben mi anlamadım diye de düşünmüyor değilim.
Hiç barışmakla alakası yok. Sizi sahiplenmiş malı gibi görüyor. O yüzden boş bırakmak istemiyor. Toplumumuzda çoğu erkekte var bu. Eski karısının sevgilisi olmasın, kendisine bağlı olsun zihniyeti. Sevse boşanmazdı. Kendisi hayatını yaşayacak siz onun elden çıkardığı biri olarak arka planda kalmaya devam edeceksiniz ama sizin bağımsız bir hayatınız olmayacak.
Hiç işi kabul etmemeliydiniz.

Hiç barışmakla alakası yok. Sizi sahiplenmiş malı gibi görüyor. O yüzden boş bırakmak istemiyor. Toplumumuzda çoğu erkekte var bu. Eski karısının sevgilisi olmasın, kendisine bağlı olsun zihniyeti. Sevse boşanmazdı. Kendisi hayatını yaşayacak siz onun elden çıkardığı biri olarak arka planda kalmaya devam edeceksiniz ama sizin bağımsız bir hayatınız olmayacak.
Hiç işi kabul etmemeliydiniz.
Sevse boşanmazdı kısmında haklısın. Ama bağımsız bir hayatım var zaten. Ayrı büro, yeni arkadaşlar, sosyal hayat. Sadece yaptıklarına anlam yüklemek istemiyorum. Bu yüzden konu açtım. Tereddütlerime cvp bulmak için. Sağol

Sevse boşanmazdı kısmında haklısın. Ama bağımsız bir hayatım var zaten. Ayrı büro, yeni arkadaşlar, sosyal hayat. Sadece yaptıklarına anlam yüklemek istemiyorum. Bu yüzden konu açtım. Tereddütlerime cvp bulmak için. Sağol
Bağımsız bir hayatının olmasına evliyken ne kadar katlanabilecekse şimdi de o kadar katlanıyor ama. Gece gezmesini falan hemen abinize şikayet etmeye kalkıyor. Sanki boşanınca mülkiyetiniz kendisinden geri abiye geçti. Bir avukatın kadınları mal gibi görebilmesi de hukuk eğitimimizin acı eksiklerinden. Ama bazı erkeklerin içinden o duygu eğitimle değil matkapla bile çıkarılamıyor herhalde. Sevgilinizin olmasını sizin de dediğiniz gibi istemiyor işte. Ben o şekilde bir bağımsızlıktan söz ediyorum. Yoksa sosyal hayat vs zaten boşanmadan önce de olur.
Size söylemiyorum bunları siz elbette öyle görmüyorsunuz. Ama onun davranışlarının sebebi bu diyorum sadece. Bu hastalıklı düşünce yapısı.

Bağımsız bir hayatının olmasına evliyken ne kadar katlanabilecekse şimdi de o kadar katlanıyor ama. Gece gezmesini falan hemen abinize şikayet etmeye kalkıyor. Sanki boşanınca mülkiyetiniz kendisinden geri abiye geçti. Bir avukatın kadınları mal gibi görebilmesi de hukuk eğitimimizin acı eksiklerinden. Ama bazı erkeklerin içinden o duygu eğitimle değil matkapla bile çıkarılamıyor herhalde. Sevgilinizin olmasını sizin de dediğiniz gibi istemiyor işte. Ben o şekilde bir bağımsızlıktan söz ediyorum. Yoksa sosyal hayat vs zaten boşanmadan önce de olur.
Size söylemiyorum bunları siz elbette öyle görmüyorsunuz. Ama onun davranışlarının sebebi bu diyorum sadece. Bu hastalıklı düşünce yapısı.
Yahu sevgilim olsa içim yanmayacak. Güya çok modern, boşanırken sevgililerimizi tanıştırırız diyip şimdi sevgiline para yediriyorsun diye şikayet eden bir adam.

Yahu sevgilim olsa içim yanmayacak. Güya çok modern, boşanırken sevgililerimizi tanıştırırız diyip şimdi sevgiline para yediriyorsun diye şikayet eden bir adam.
Ben olsam özellikle sevgili edinirdim :D Tabi özellikle yaptığım için çok sağlıklı bir ilişki olmazdı ama ne yapayım çok gıcık bir durum.

Ben olsam özellikle sevgili edinirdim :KK70: Tabi özellikle yaptığım için çok sağlıklı bir ilişki olmazdı ama ne yapayım çok gıcık bir durum.
Adam çok da şimdi ben boşandım ve cinsel sınırlarım yok diye Serengeti' deki antilop muamelesi yapmaya çalışıyorlar:duduk: Halbuki dişi aslanım :KK48:

Sanırım sizin tekrar barışmaya gönlünüz var ama karşı taraf tam bi adım atmıyor.
Madem bosandınız hayatınıza baska yön verin eski eşten bagımsız..
Böyle boşanmışta boşanmamış gibi saçma biraz.

SIZ ne istiyorsunuz? Bu onemli. Coxuguna tabi ki bakicak bu size yada cocugunuza lutuf degil. Yok oyle gidip hayatini yasiyacak yatip kalkacak sonra da size karisacak sanki kocanizmis gibi.
Bana sorarsaniz ayagini keserdim evime kesinlikle giremez acsin velayet davasi baksin cocuguna ornegin bir hafta siz bir hafta o. Hatta siz soyleyin velayet davasi acnasini. Size dunyada ki verilebilecek butun garantileri veriyorum yapmiycak. Niye biliyormusunuz? Cunku cocuk bakmak zordur. Cunku cocuk ona ayak bagi olucak. Istedigi gibi istedigi zaman da gezip tozamiycak. Cocuk ayagina bag olucak. Bu yuzden. Yoksa sizin cok iyi bir anne oldugunuzdan yada buna inandigindan degil. Eski esinizin geri donmek istedigini de sanmiyirum acikcasi. Sizi sevmedigini yuzunuze soyleyen bir sahis geri donmek istedigini soylemek de zorlanacagini sanmiyirum. Onun derdi gezeyim tozayim yatip kalkayim kimse bana karismasin esime sorumlulugum olmasin hesap vermiyim. Derdi bu alinan arabalarda vicdanini rahatlamasi. Yerinizde olsam isimi yapar arabayi da geri verirdim. Ama derseniz cocugu saga sola goturmem kolay oluyor vs vermeyin. Cocuguna sagladigi luks olarak kabul edin. Ve sakin ama sakin hayatiniza karismasina izin vermeyin siz nasil onun hayatina karismadiginiz gibi.

Sanırım sizin tekrar barışmaya gönlünüz var ama karşı taraf tam bi adım atmıyor.
Madem bosandınız hayatınıza baska yön verin eski eşten bagımsız..
Böyle boşanmışta boşanmamış gibi saçma biraz.
Eh her akşam şakalaşmayla ve sohbetle geçince ve küt diye boşanınca unutmak zor oluyo tabii. Ona güvenmiyorum ama. Hayatıma müdahale etmedikçe sorun yok. Ama bişey oluyor hemen down oluyorum. Bunun için de anlam yüklemeyi bırakmak lazım. Siz de adamı kötüleyin bol bol :) Tukaka yapın lütfen

SIZ ne istiyorsunuz? Bu onemli. Coxuguna tabi ki bakicak bu size yada cocugunuza lutuf degil. Yok oyle gidip hayatini yasiyacak yatip kalkacak sonra da size karisacak sanki kocanizmis gibi.
Bana sorarsaniz ayagini keserdim evime kesinlikle giremez acsin velayet davasi baksin cocuguna ornegin bir hafta siz bir hafta o. Hatta siz soyleyin velayet davasi acnasini. Size dunyada ki verilebilecek butun garantileri veriyorum yapmiycak. Niye biliyormusunuz? Cunku cocuk bakmak zordur. Cunku cocuk ona ayak bagi olucak. Istedigi gibi istedigi zaman da gezip tozamiycak. Cocuk ayagina bag olucak. Bu yuzden. Yoksa sizin cok iyi bir anne oldugunuzdan yada buna inandigindan degil. Eski esinizin geri donmek istedigini de sanmiyirum acikcasi. Sizi sevmedigini yuzunuze soyleyen bir sahis geri donmek istedigini soylemek de zorlanacagini sanmiyirum. Onun derdi gezeyim tozayim yatip kalkayim kimse bana karismasin esime sorumlulugum olmasin hesap vermiyim. Derdi bu alinan arabalarda vicdanini rahatlamasi. Yerinizde olsam isimi yapar arabayi da geri verirdim. Ama derseniz cocugu saga sola goturmem kolay oluyor vs vermeyin. Cocuguna sagladigi luks olarak kabul edin. Ve sakin ama sakin hayatiniza karismasina izin vermeyin siz nasil onun hayatina karismadiginiz gibi.
Aslında sadece huzur istiyorum. 1 yıldır velayet davası açacam diyor ama açmaz, alamaz da. Geçen hafta özür diledi. Anneliğine laf söylediğim için üzgünüm, kızgınlıkla söyledim dedi. 5 aydır eve sokmuyorum, bu sefer özledim kapıda görüp gideyimler başladı. Yok dedim. Haftada 1 alıyor. Vicdan konusuna katılıyorum. Ben ona karışmıyorum, kimlesin nerdesin? O da bana karışmasın artık. Çok haklısınız dediklerinizde

Eh her akşam şakalaşmayla ve sohbetle geçince ve küt diye boşanınca unutmak zor oluyo tabii. Ona güvenmiyorum ama. Hayatıma müdahale etmedikçe sorun yok. Ama bişey oluyor hemen down oluyorum. Bunun için de anlam yüklemeyi bırakmak lazım. Siz de adamı kötüleyin bol bol :) Tukaka yapın lütfen
Öfkeyle kalkan zararla oturuyo demekki.
Keşke biraz ayrı kalsaymışsın hemen boşanmak yerıne :)

Ben cok onceden uye olmama ragmen coook nadir gelirim bu sayfaya. Ne olduysa birkac gundur takiliyirum burda. O kadar sacma sapan seyler icin konu acanlar gordum ki aklima "acaba kac yasindalar" diye sordugum oldu. Hele ki "oluyorum" "acaba sevgilim bana donermi" gibi mesajlari okuyunca yaw ne isim var benim burda Bu salaklarin arasinda diyorum Sonra gercekden yardima, akil almaya ihtiyaci olanlari gorunce yaziyorum yorumlarimi.
Sizde gordugun akli basinda fakat biraz akli karismis bir Anne diye dusundum. Zaten sanirim yapmaniz gerekeni yapmis evinize almamsisiniz. Erkekler sizin gibi kadinlari kullanamaz. Ve is arkadaslariniza gelince evet ortalik cakal dolu ve bunu bilmeniz cok iyi. Yolunuza devam. Guclu bir kadin oldugunuz belli

E madem boşandın ne diye arabayı kabul ediyorsun? Alıp evin önüne mi getirdi kabul etme alma anahtarı?
Estetik olduğunu çocuktan öğrenmiş fasa fiso, ne diye yanında kalmasına izin veriyorsun mesela? Bağır güvenliği çağır bu adamı yanımda istemiyorum de. Bunlar hep taviz. Şimdi kalkıpta e napalım medeni insanlarız nasıl kovayım da deme yani çünkü saçma. Yeterince mesafe koymazsan adam tabi her akşam kapında biter.

Back