• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi iyice ezik hissediyorum,kabul ediyorum ben enayiyim :((

cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüymüş ;) nnyyy nin tavsiyesini de çok beğendim.bana ancak telefon edip gelebildikleri için(aynı apt da değildik çünkü :) çıkmak üzereyim,misafirim var,planım var deyip evde kafamı dinliyordum:))
bak yarın hemen başla uygulamaya bunları nasıl rahat edeceksin,kendini kullanılmış hissetmekten yavaş yavaş kurtulacaksın :)))

Okuduklarıma inanamıyorum,ne münasebet,bu tarz insanları çekmek zorunda mısınız? Kayınvalidem,kayınpederim bile bu şekilde çatkapı gelemezler benim evime,buna müsade etmem,,,telefon ederler,müsaitsem gelirler...uygun olamayabilirim belki kötü günümdeyim yanlız kalmaya ihtiyacım var,belki o günü kafamda kendime özel ilan ettim ve oturup müzik dinlemek ya da ne bileyim bi film izlemek,belki o gün hiçbi iş yapmayıp aylaklık etmek istiyor canım...planımı bozmalarına neden izin vereyim :) Mesafe iyidir,baştan tavrını koymazsa insan önünü alamaz...Bence geç kalınmış değil,bundan sonra size ve yaşamınıza asla saygı duymayan,yaşam kalitenizi düşüren bu insanlara HAYIR demekten asla çekinmeyin,bunu yaptığınızda onların ne hissedecekleri ile ilgili bir an bile düşünmeyin ... Bunu ilk fırsatta uygulamaya koyun...Unutmayın sizden değerlisi yok :):kkk:

Ay yazdıklarıın gerçek mi ya, şaştım kaldım valla :D Ben de kimse bana gelmiyo diye dert yanıyorum.Apartman 21 daireli,kimse kimseyi tanımıyo :DDD . Ama seninki gibi komşularım olucağına hiç olmasın daha iyi.Ben döverim çünkü onları :D .:52:

şok oldum cidden, komşuların şaka gibi. ben de hep şikayet ederdim komşularım hoşgeldine bile gelmedi ölsek kimsenin haberi olmayacak diye. böyle seninki gibi olacagına hiç olmasın daha iyi. valla iyi sabır varmış sende.
bence geldiklerinde acma kapıyı, bak dürbünden. yazık sana be güzelim.

ben insanların dilinden bıktığımdan evlendikten sonrada taşındığım yerlerde kimseyle samimiyet kurmadım.bi slm bile versem lafı ağzında.hiç uğraşmamak lazım.kapı çalınca delikten bakın onlarsa açmayın msjlarına cvp vermeyin bunu yapmak zor değil,sizi gördüklerinde geleceğiz dediklerinde bahane uydurma müsait değilim de kısaca.zorla geldiklerindede yüzünü as ve çaydan başka birşey çıkarma önlerine

İstemediğin,hoşlanmadığın insanlarla görüşerek kendine eziyet etmişsin..neden yaptın ki bunu?
Taa en başından hoşlanmıyorsam kesip atar,görüşmezdim onlarla,yüzsüzlük yapıp gelselerde açmazdım kapıyı,tekrar tekrar aynısını yapardım.Kısasa kısas :51:

Son düzenleme:
Ne bicim insanlarmis, bir yasima daha girdim.
Benim gibi lafini esirgemeyen biri onlara "Ben istemiyorum artik bu eve yol gecen hani gibi girip cikmanizi" derdi. Ben derdim. Hele ki sana blof yaptiklari o gun ben butun sinirimi onlardan cikarirdim. Ben boyle sey ne duydum ne gordum, tuzak hazirlamislar sanki, bu ne ya! Ben okurken bile sinirlendiysem, seni dusunemiyorum. 5 kurus etmeyen insanlar icin neden kendini uzuyorsun ki? Birak ya, at gitsin boylelerini, yuzlerine de soyle istemedigini artik. Zaten yuzsuzlermis, adam gibi insan olsalar zaten boyle davranmazlardi. Sert ol bunlarla. Kapindan gonder gitsin. Hakikatten de boyle insanlarla gorusup onlarin seviyesine inme.

kibarlıktan falan anlamıolar.ben kocam evde diyorum akşam sana gelcem dio:)sora kocam o gelio akşam 9 da dışarı çıkıo ki bensiz çıkmazdı ozamanlar şimdi hamileyim çıkıo.baktım bir değil 2 değil.arkadaşlardan uyarıda aldım.ağda yapıcam diye bile dedim ağdadan sora gelim dedi.yok artık yani sert olacaksın madem gidemiyorsun.ablamada öğrettim sana da öğretim.hayata bir defa geliyoruz münasebetsiz insanların kahrını çekmeye gelmedim hemde hiçbir mecburiyetim olmadan.kimsecikleri kusura bakmasın:)
evet canım bende bazen işim var diyordum arka aarkaya ya kapıya gelirler yada mesaj atarlar daha işin bitmedi mi diye ..ama benim birşeyleri başarabilmem için buraya yazıp sizlerden destek almam gerekiyormuş,sağolun..

maalesef benim de böyle bir grup arkadaşım vardı,hasta olsan arayıp sormazlar ama dışarda gezelim yiyelim içelim diye ararlardı hep,herkesin hayatı kendine ama ben yıllarca evde kapalı kalıp sonra kendini barlara vs lere atan ,bunu da sosyallik sayan kadınları çıkarıverdim hayatımdan. zaten başka olaylar olmuştu bahanem oldu.bir kısmı da başka türlü kullanmaya çalışırdı,çevremi,benim yeteneklerimi vs.evde boş boş 2 saat yatsam gene daha kardaydım,dinlenmiş oluyordum çünkü :)konumlarımız sizinki gibi.o kadınları aşağılamak için demiyorum bunu.ama erkenden evlenmiş,yıllarca evden çıkmayıp sonra ne yapıyorum ben deyip 40 ından ,35 inden sonra çoluklu çocuklu insanların ,kadın kadına eğlenicez diyip orda burda gezmesi bana ters gelmişti.lise ,üni çağında yapılacak şeyleri şimdi yapmaya kalkıyorlardı.tabii ben çok daha fazla gezmiş ,tozmuş ,görmüş ve her daim her şey hakkında yardım isteyip bilgi alabilecekleri biri olduğum için de hiç yakamı bırakmaya niyetleri yoktu.kesiverdim görüşmeyi.işimi biraz abarttım yogunum dedim,gece gezmelerini sevmiyorum siz takılın dedim kurtuldum.sonra bunlar başka sebeplerden birbirlerine düştüler :)) o kadar çok şey yapmışım ki ama yazık valla,siz de o yüzden gitmek istediniz ,bir de sizi ağırlasınlar diye,boşverin adam kullanmaya alışmış bunlar yapmazlar zaten,ama birbirlerini de kullanmıyorlar farkındaysanız.sizbi çekiliverin aradan ,ucuz hesaplar peşinde olanlar çabuk birbirine düşerler.bakalım birbirlerinde kaç kez yemek yiyorlar :))alın elinize kitabınızı okuyun ,kendinize bakım yapın,çıkın dolaşın,bir yere üye olup spora gidin.hem ruhunuz tamir olur,hem başınız ağrımaz,hem millete hizmet edeceğim diye yorulmazsınız.epey bir dedikodunuz yapılır,kulak asmayın,hiç muhatap olmayın.ara ara buraya yazın iyi gelir,sevgiler ,başarılar :))
zaten dedikodumu yapıyorlar ,hergeldiklerinde gelmeyenin benim hakkımda söylediklerini söylüyorlar..çok teşekür ediyorum Allah razı olsun desteğiniz,tavsiyeleriniz için

cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüymüş ;) nnyyy nin tavsiyesini de çok beğendim.bana ancak telefon edip gelebildikleri için(aynı apt da değildik çünkü :) çıkmak üzereyim,misafirim var,planım var deyip evde kafamı dinliyordum:))
bak yarın hemen başla uygulamaya bunları nasıl rahat edeceksin,kendini kullanılmış hissetmekten yavaş yavaş kurtulacaksın :)))
ben hepinizin herkesin tavsiyelerini beğendim,bildiğim kendime söylediğim ama asla yüzüme haykıramadığım tavsiyelerdi sizlerin bana haykırması kendime getirdi beni..Allah razı olsun

Okuduklarıma inanamıyorum,ne münasebet,bu tarz insanları çekmek zorunda mısınız? Kayınvalidem,kayınpederim bile bu şekilde çatkapı gelemezler benim evime,buna müsade etmem,,,telefon ederler,müsaitsem gelirler...uygun olamayabilirim belki kötü günümdeyim yanlız kalmaya ihtiyacım var,belki o günü kafamda kendime özel ilan ettim ve oturup müzik dinlemek ya da ne bileyim bi film izlemek,belki o gün hiçbi iş yapmayıp aylaklık etmek istiyor canım...planımı bozmalarına neden izin vereyim :) Mesafe iyidir,baştan tavrını koymazsa insan önünü alamaz...Bence geç kalınmış değil,bundan sonra size ve yaşamınıza asla saygı duymayan,yaşam kalitenizi düşüren bu insanlara HAYIR demekten asla çekinmeyin,bunu yaptığınızda onların ne hissedecekleri ile ilgili bir an bile düşünmeyin ... Bunu ilk fırsatta uygulamaya koyun...Unutmayın sizden değerlisi yok :):kkk:
Hayırı hayatımda yer vereceğim artık allah razı olsun çok çook teşekkürler tavsiyene uyacağım..

Ay yazdıklarıın gerçek mi ya, şaştım kaldım valla :D Ben de kimse bana gelmiyo diye dert yanıyorum.Apartman 21 daireli,kimse kimseyi tanımıyo :DDD . Ama seninki gibi komşularım olucağına hiç olmasın daha iyi.Ben döverim çünkü onları :D .:52:

keşke kötü bir kabus olsa ama maalesef gerçek, bu anlattığım devede kulak..artık bende mesafeyi koyacağım inşallah..çok sağol

şok oldum cidden, komşuların şaka gibi. ben de hep şikayet ederdim komşularım hoşgeldine bile gelmedi ölsek kimsenin haberi olmayacak diye. böyle seninki gibi olacagına hiç olmasın daha iyi. valla iyi sabır varmış sende.
bence geldiklerinde acma kapıyı, bak dürbünden. yazık sana be güzelim.

evet ama eşşek şakası gibiler..sabır mı var bende salaklık mı var bende bilemedim zeka seviyem düştü..çok teşekkürler tavsiyelerin,desteğin için Allah razı olsun.

ben insanların dilinden bıktığımdan evlendikten sonrada taşındığım yerlerde kimseyle samimiyet kurmadım.bi slm bile versem lafı ağzında.hiç uğraşmamak lazım.kapı çalınca delikten bakın onlarsa açmayın msjlarına cvp vermeyin bunu yapmak zor değil,sizi gördüklerinde geleceğiz dediklerinde bahane uydurma müsait değilim de kısaca.zorla geldiklerindede yüzünü as ve çaydan başka birşey çıkarma önlerine

evet bunan sonra benim için zor olmamasını sağlayacağım.zaten yüzüm çoğu zaman asık,doğru düzgün konuşmuyorum bile sadece hizmet ediyorum,çocuklarının peşinde koşturuyorum.ama tavsiyeniz benim için değerli teşekkürler..

İstemediğin,hoşlanmadığın insanlarla görüşerek kendine eziyet etmişsin..neden yaptın ki bunu?
Taa en başından hoşlanmıyorsam kesip atar,görüşmezdim onlarla,yüzsüzlük yapıp gelselerde açmazdım kapıyı,tekrar tekrar aynısını yapardım.Kısasa kısas :51:
ahh bende bilsem keşke nedenini basiretim bağlandı denir ya aynen öyle..bende bundan ssonra aynısını yapacağım çok teşekkürler Allah razı olsuun..
Ne bicim insanlarmis, bir yasima daha girdim.
Benim gibi lafini esirgemeyen biri onlara "Ben istemiyorum artik bu eve yol gecen hani gibi girip cikmanizi" derdi. Ben derdim. Hele ki sana blof yaptiklari o gun ben butun sinirimi onlardan cikarirdim. Ben boyle sey ne duydum ne gordum, tuzak hazirlamislar sanki, bu ne ya! Ben okurken bile sinirlendiysem, seni dusunemiyorum. 5 kurus etmeyen insanlar icin neden kendini uzuyorsun ki? Birak ya, at gitsin boylelerini, yuzlerine de soyle istemedigini artik. Zaten yuzsuzlermis, adam gibi insan olsalar zaten boyle davranmazlardi. Sert ol bunlarla. Kapindan gonder gitsin. Hakikatten de boyle insanlarla gorusup onlarin seviyesine inme.

eşimde laftan anlamayana laftan anladığı dilden anlat sert ol,hatta kov onlar alınmaz diyor.. çok haklısınız çoook teşekkür ediorum allah razı olsun..

hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum beni kendime getirdiniz,ailemden arkadaşlarımdan olmayan, bana yabancı ama içime yakın içimden ailem olan birilerinin tokat gibi yüzüme, kendime haksızlık yaptığımı söylemesi gerekiyormuş,sağolun içimdeki ailem..en son sevde arkadaşımın mesajına cevap yyazaken alt komşu aradı dünki lafım dokundu galiba yada yine blöf bilemiyorum ama "bana gel istersen" dedi bende müsait değilim dedim telefonu kapattım.inşallah birdaha evet demeyeceğim her zaman herşeylerine HAYIR diyeceğim tekrar teşekkürler..

Şakamı bu ya, gerçekten böyle insanlar varmı? Arkadaşım bu arada ne kadar sabırlıymışsın, tebrik ederim.. Sana bu kadar ağırlık veren insanları çıkar hayatından, onlar olmazsa hiç birşey kaybetmezsin..

sen kendini neden ezik hissediyorsun güzel kardeşim

üniversite okuduğun onlara bile şimdiye kadar asil ve sabırlı davranmadan belli..

yani sen kaliteni onlara anlamatıysan onların anlayışı o kadar olduğu içindir...

senin düşüncen mantıklı ve doğru tabiiki..komşulukta da bir mesafe vardır.adap erkan vardır..insanlar ziyareti tadında yapmalı karşıdaki insanı da ağırlamalı..düş toplan sana geliyorlarmış ne saygı ne terbiye ne de edepleri var o kadınların..ben kimseyle hak ettiğinden çok muhattap olmam..

benimde öyle 2 tane edepsiz adap bilmeyen komşum vardı taşınır taşınmaz sabahın 9 da kahve içmeye geldik diye geliyorlardı, çocukları çalışma odama

girip çizimlerimi bile mahvetmişlerdi üstelik ama sürekli bana yerleşmeye çalışıyorlardı, çalışıyordum ama sonra sağlık sorunları yüzünden evde kaldım sanki onları ağırlamak için bırakmışım çalışmayı:)

baktım olmayacak (tamı tamına 2 ay her gün geldiler bu arada)bunları kapının zincirini bile açmadan yarına yetişecek çizimim var maalesef diye almadım içeri

evet almadım başka biri olsa asla kapıda bırakmam ayıptır derim ama onları almadım hiç de pişman değilim kapıyı açmadığım için çünkü öğleye tekrar geldi biri işin bitti mi oturmaya geldim diye:)şaka gibi evet yok canım eyfel kulesine benzer birşey çiziyorum 12 yıl çizicem ben artık misafir ağırlayamam dedim

3 gün daha musallat oldular bana açmadım.. kapıyı sonra aman mimar hanım kendini beğenmiş sanki bizde ona öldük diye arkamdan konuşuyorlardı:))bunlardan biride öğretmen

doğum iznine ayrılmış bende doğurmayı planlamış:)işin aslı görgü okuyarak öğrenilmiyor ,insanın içinde olmalı bazı şeyler sen kendi kaliteni biliyorsun değil mi e o zaman

ince davranış nedir bilmiyorlarsa kendini üzme mesafeni koy gitsin hiç de pişman olma

yapacakların için..inan pişkin insanlara başka türlü davranmak fayda etmiyor...

Son düzenleme:
hayatınızdaki en değerli şey sizsiniz. kendinize ne kadar haşin, başkalarına ne kadar asil davranmışsınız. böyle durumlarda kendimi başkasıymış gibi düşünüyorum, kendimi konumlandırmamı bir başkasını konumlandırdığım gibi değerlendiriyorum. o zaman anlıyorum değerimi. Önce kendimize iyi davranmalı, kendi ruhsal ve bedensel sağlığımızı düşünmeliyiz, diğerleri sonra. sevgiler :16:

ayy allha yardımcın olsun bu ne ya
ben olsam asla kapıyı açmazdım,tel numaramıda vermezdim.resmen seni kullanmışlar
şimdi oturduğum evde rahatım seneye taşınıcam valla bunları okuyunca korktum
allah korusun ben çekemem böyle insanları
bu rahatlığı yakalayana kadar da çok uğraştım ama

Anammm nasıl komşular var öyle yaa
hadi biri arıza derim ama bunlar sürü gibi,bir çürük domates misali hepsi birbirine benzemiş.
Senide yer bunlar valla,resmen yüzsüzlük,gerekli tepkiyide vermişin ama tınnn.
Ben kısa yoldan bir öneride bulunim taşının hatta KAÇINN ordan:)

ya resmen sinirlerim bozuldu okurken. bir insan topluluğu bu kadar yüzsüz olamaz yani. allah size kolaylık versin ve bence de tez elden onlarla tüm ilişkilerinizi kesin. size fayda gelmez onlardan üstüne üstlük zararları da var yani açık biçimde. allah insanı hadsiz insanlardan korusun yani..

sinir oluyorum böyle yüzsüzlere yaa.. allahımmm uzak tutsunn

fırsat verme bunlara sende canım.. bılmıyorum yapmasıda demesı kadar kolay mı ama kurtul yani :(

Böyle basit insanlara nereden gelir bu özgüven hiç anlamam!
Üstelik böyleleri dediğiniz gibi insanın özgüvenini de kaybettiriyorlar, çok iyi bilirim.
İnsan kendinden bile şüphe eder duruma gelebiliyor zaman zaman...
Kollarından tutup yaka paça dışarı atsanız yeri var, laftan anlamıyorlar zira.

o nasıl yüzsüzlüktür öyle şok oldum resmen ...insandan insana değişir tabi ama
aynı şey bana olsa istemiyorum derdim küserlerse küssünler dha iyi olur kafanız rahatlar en azından
psikolojiniz bozulur böyle giderse...

ay okurken şok oldum:53: arkadaşım aklını başına al ve artık misafir kabul etmediğini söyle. diyeceksin ayıp değil mi iyide ayıbın en alasını sana yapmış terbiyesizler. sakın birdaha kabul etme gerekirse kapıdan geri gönder misafir kabul edemiyorum işim var de bune ya

ben okurken bunaldımm :27:

senin iyi niyetinden bahane uydurduğunu anlasalarda anlamamazlıktan geliyolar
direk açık açık laf söylemişsin ona bile gülmüşler
ne yüzsüz insanlarmış yaa
hemen mesafe koy arana hiç kullandırma kendini
sevdiğin insan olsa can feda ama öyle kendi kendine gelin güvey olanlara hiç tahammül edemem
bahane uydur her defasında ama onlar çağırdıklarında da gitme yoksa bağı koparmak istemiyosun sancaklar
gerçi zoraki bi bağ bu da ama :1:
hiç bulaşma derim canımm uzak kal zaten zamanla anlarlar
böyle samimiyetsiz yapmacık insanlardan fayda gelmez zarar gelir..
Allah yardımcın olsun kötü sonuçlar doğurmadan çözülsün olay inş.

Back