maalesef benim de böyle bir grup arkadaşım vardı,hasta olsan arayıp sormazlar ama dışarda gezelim yiyelim içelim diye ararlardı hep,herkesin hayatı kendine ama ben yıllarca evde kapalı kalıp sonra kendini barlara vs lere atan ,bunu da sosyallik sayan kadınları çıkarıverdim hayatımdan. zaten başka olaylar olmuştu bahanem oldu.bir kısmı da başka türlü kullanmaya çalışırdı,çevremi,benim yeteneklerimi vs.evde boş boş 2 saat yatsam gene daha kardaydım,dinlenmiş oluyordum çünkü :)konumlarımız sizinki gibi.o kadınları aşağılamak için demiyorum bunu.ama erkenden evlenmiş,yıllarca evden çıkmayıp sonra ne yapıyorum ben deyip 40 ından ,35 inden sonra çoluklu çocuklu insanların ,kadın kadına eğlenicez diyip orda burda gezmesi bana ters gelmişti.lise ,üni çağında yapılacak şeyleri şimdi yapmaya kalkıyorlardı.tabii ben çok daha fazla gezmiş ,tozmuş ,görmüş ve her daim her şey hakkında yardım isteyip bilgi alabilecekleri biri olduğum için de hiç yakamı bırakmaya niyetleri yoktu.kesiverdim görüşmeyi.işimi biraz abarttım yogunum dedim,gece gezmelerini sevmiyorum siz takılın dedim kurtuldum.sonra bunlar başka sebeplerden birbirlerine düştüler :)) o kadar çok şey yapmışım ki ama yazık valla,siz de o yüzden gitmek istediniz ,bir de sizi ağırlasınlar diye,boşverin adam kullanmaya alışmış bunlar yapmazlar zaten,ama birbirlerini de kullanmıyorlar farkındaysanız.sizbi çekiliverin aradan ,ucuz hesaplar peşinde olanlar çabuk birbirine düşerler.bakalım birbirlerinde kaç kez yemek yiyorlar :))alın elinize kitabınızı okuyun ,kendinize bakım yapın,çıkın dolaşın,bir yere üye olup spora gidin.hem ruhunuz tamir olur,hem başınız ağrımaz,hem millete hizmet edeceğim diye yorulmazsınız.epey bir dedikodunuz yapılır,kulak asmayın,hiç muhatap olmayın.ara ara buraya yazın iyi gelir,sevgiler ,başarılar :))