• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

şu son sözünüz. "o gün seni boşayacağım"
işte onu yerine getirebilseniz çok iyi olurdu.
omuz omuza diye bir dizi vardı şişman bir kadın vardı kocası onu aldatmıştı ve boşanmak istiyordu, kadın davadan önce 3 ay zayıflama kampına gitmişti davaya mini etekle son derece hoş bir hatun olarak dönmüştü, eşi vazgeçmişti falan :1: o geldi aklıma.

eşiniz hayvanın teki. ciddiyim.
kendi özgüvenininizi tazelemek için derhal kilo vermelisiniz.
bunu kendiniz için yapın. onun için değil.
sonra da seni hiç çekici bulmuyorum cinsel açıdan bir çekiciliğin yok göğsünde kıllar var ayıya benziyorsun falan diyin.
ne sanıyorlar ya bu erkekler kendilerini :20:

çok güzel spor salonları var artık aile ortamı gibi olanlar, hem sosyalleşirsiniz de.
benim annem b-fitte 2 beden inceldi mesela 2 ayda.

bir an önce bir şeyler yapıp o hanzoyu umursamamaya başlamalısınız.
ay çok sinirlendim yareppim huf :19:

ne yazdığımın farkında değilim resmen ya :27:

ne kadar sınır bozucu ne kadar asagılayıcı bende evlendıkten sonra 30 kılo aldım ve esım fıt tır kendıne bakar sporunu yapar benımde zayıflamamı cok ıster...ama ben bu hakaretlerı sanırım katlanamam.aynı durumda esın olsa sen ona oylemı yapardın hayır cunku kadınız bız allahtan kılo sorunun var baska bır sorunun yok allah korusun bırakır gıder bu adam seni inşallah zayıflarsın da görür ezdıgı kadını

Ezdiği kadını görecek de ne olacak.

Bu kafadaki adama ödül olur bu; yani kadın kendisi için değil de adama daha güzel gözükmek,onu mest etmek için zayıfladı ne oldu? Kendisini aşağılayan herifi ödüllendirdi.

E ama bunun sonu yok ki. Hep daha iyisi daha güzeli var; adam sıkıldı zayıfla, adam sıkıldı burnunu yaptır, adam sıkıldı karnını gerdir, adam sıkıldı kıçını kaldır.

Nedir bunun durma noktası, sınırı var mı bunun? Çaresi ne?

Ben söyleyeyim tek çare şekilci kafayı değiştirmek.

Ezdiği kadını görecek de ne olacak.

Bu kafadaki adama ödül olur bu; yani kadın kendisi için değil de adama daha güzel gözükmek,onu mest etmek için zayıfladı ne oldu? Kendisini aşağılayan herifi ödüllendirdi.

E ama bunun sonu yok ki. Hep daha iyisi daha güzeli var; adam sıkıldı zayıfla, adam sıkıldı burnunu yaptır, adam sıkıldı karnını gerdir, adam sıkıldı kıçını kaldır.

Nedir bunun durma noktası, sınırı var mı bunun? Çaresi ne?

Ben söyleyeyim tek çare şekilci kafayı değiştirmek.

bosayacakmıs ya zayıfladıgı zaman o zaman gorsun ıste edıgı kadını...

kafayı degıstırmek cok zor boyle bır sans yok adamı degıstırmek lazım tek care bu yani

sen de onun en zayıf noktalarından vur.

zayıfla. onun için değil, kendin için. bak biz de arkandayız. verdiğin her kiloyu paylaşabilirsin bizimle, beraber seviniriz.

o adamla konuşma, muhatap olma, ilgilenme, sevişmeye çalışma, yokmuş gibi davran. ona hak ettiği kadar değer ver, ki son davranışından sonra değerin d'sini bile hak etmiyor.

at yatağından hatta, gitsin salonda yatsın o kadar tiksiniyorsa hayat arkadaşından.

hayat arkadaşı karşında değil yanında olandır. o seni yanına değil karşısına almayı tercih etmiş. o zaman yok say sen de onu...

bir de, merak ettim,
madem bu kadar itici buluyor seni, neden seninle evli kalıyor? bunu ona hiç sordun mu?

bosayacakmıs ya zayıfladıgı zaman o zaman gorsun ıste edıgı kadını...

kafayı degıstırmek cok zor boyle bır sans yok adamı degıstırmek lazım tek care bu yani

Ne yazık ki bu işler o kadar kolay olmuyor.

Bu sözler hangi kadına söylense, o anki öfkeyle herkesin aklından geçecek olan ilk düşünce bu olur; blöf olsun diye de söylememiştir eminim de ama aması var.

İstatistik yapmadım bilemiyorum ama bu sözler karşısında dediğini yapıp adamı boşayacak kadın sayısı % 5i geçmez diye tahmin ediyorum.

Ne yazık ki bu işler o kadar kolay olmuyor.

Bu sözler hangi kadına söylense, o anki öfkeyle herkesin aklından geçecek olan ilk düşünce bu olur; blöf olsun diye de söylememiştir eminim de ama aması var.

İstatistik yapmadım bilemiyorum ama bu sözler karşısında dediğini yapıp adamı boşayacak kadın sayısı % 5i geçmez diye tahmin ediyorum.

Düşündüm de % 5 çok büyük bir rakam aslında o kadar da çıkmaz.

Öncelikle şunu belirteyim okuduğum zaman gözlerim doldu ve çokk gerildim bıraz da suçu siz de buldum nıye mı?Çunku o adama cevap verememişsiniz yani hakettiği cevabı diyorum hiçbir varlık bana ,kişiliğime hakaret edemez, ettirmem ben de kıloluydum evlendiğimde nedeni hormoneldi ilaç kullanıyordum boy168 kilo 72 dı eşim hiçbir zaman kılo konusunu açmazdı nısanlıyken ben hep diet,spor falan uğrasırdım bana da kızardı ben senı böyle sevıyorum ne bu çaban ama ben onun için değil kendimi aynada 72 kiloyla değilde 60 kiloyla görmek istediğim için yapıyordum onunla ilgisi yoktu kı söylüyordum da senın için değil kendim için diyordum neyse şuan 2 çocuğum var ve ben 59 kiloyum ama hala kendimi kılolu hissediyorum ayrı konu psıkolojık bu sanırım neyse demem o kı siz onun için değil kendiniz için zyıflayın ve asla yanınıza yaklastırmayın ,dokundurtmayın kendinize diete de bence dietisyene gidip öyle başlayın belki hormonel bır rahatsızlığınız vardır bılınçsiz kılo vermeyin yoksa hemen geri alırsınız emeklerinizde boşa gider y ben anlamıyorum arkadaş ya bır et parcası erkek için ne kadar önemli yahu adam bu senın karın,hayat arkadaşın onun kalbıyle ilgileneceğine neresiyle ilgilenıyorsun erkekler tek bır seyı düşündüğü için işte tek hücreliler yapacak bır sey yok malesef:(
ama ben olsam asla ama asla yanıma yaklastırmam ve heralde boşanırım ben yapamam çunku hep aklıma gelır gördüğümde ve kalbını kırarım bu böyle tekrar eder yapamam .(:50:

arkadasım cok uzuldum durumuna.
ben de kılolu ıdım genclıgım boyunc sonra bırkac ay ıcınde 15*20 kıo verdım ve 61-62 arasydım.
dogumdan sonra ılk bır yıl kılo veremedım 83le doguma gırdım ve 72 ıle cıktım 76 oldum sımdı 66 kıloyum.cıps abur cubur makarna ozellıkle pılav yemıyorum ama canım ısterse de bırkac kasık atıyorum agzıma.
esının boyle davranması cok yanlıs olmus,kılolu olman bu hakaretlerı dınlemenı gerektırmıyor
bızım de cınsel sorunlarımız var dıye bılıyordum ben cunku bız de zar zor ayda bır o da benım zorumla cınsel bırseyler yasıyorduk,
ama kendı konumda da yazdıgım gıbı esım benden baska cogu kadınlar ılıskıler ıcndeymıs zaten bana zaman kalmıyor dusun artık kac kere aldatılmısım
senınkı yıne acıklamasını yapmıs bı yonden,ben sordugumda bana bır sorun yok,yogunluktan zaman bulamıyoruz derdı,ya da konuyu degıstırırdı
sen de azmet arkadasım yavas yavas kılonu verırsın. doktora mutlaka gıt,bekı metabolızmanda bır sorun vardır

Son düzenleme:
yorumların hepsini okumadım ama bir erkek bu kadar hunharca bu kadar acımasızca saldıryorsa mutlaka başka birşeyin üstünü örtüyordur.güzel bir dille söylese tamam,hadi tiye alsa kilolarınızı ona da neyse ama bu zalimlik neden?ayrıca bir erkek aydan aya mı istermiş.%80 kilolu yani kadınlar ,onlar da mı kocalarına cazip gelmiyorlar yani.gül gibi anlaşıp patır patır doğuruyorlar.bence eşinizde bir cinsel problem var ya iktidarsızlık hatta belki gaylik.çünkü benim bir arkadaşta 3 ayda bir bereber oluyoruz diyordu kocası gay çıktı.hatta konu açmıştım.bence eşini iyi takip.cinsel probleminin üstüne git,sana yıkacak yoksa tüm suçu.

yorumların hepsini okumadım ama bir erkek bu kadar hunharca bu kadar acımasızca saldıryorsa mutlaka başka birşeyin üstünü örtüyordur.güzel bir dille söylese tamam,hadi tiye alsa kilolarınızı ona da neyse ama bu zalimlik neden?ayrıca bir erkek aydan aya mı istermiş.%80 kilolu yani kadınlar ,onlar da mı kocalarına cazip gelmiyorlar yani.gül gibi anlaşıp patır patır doğuruyorlar.bence eşinizde bir cinsel problem var ya iktidarsızlık hatta belki gaylik.çünkü benim bir arkadaşta 3 ayda bir bereber oluyoruz diyordu kocası gay çıktı.hatta konu açmıştım.bence eşini iyi takip.cinsel probleminin üstüne git,sana yıkacak yoksa tüm suçu.

ay alemsin iki dakkada adamı gay de yaptın :1:

Kocabaş, gerizekalının başkanı, ağız ayarı kaçmış dangalak adam:47:
oooohhh rahatladım ama aklımdan geçen herşeyi hatta hiçbişeyi yazamadım o ayrı:))))

Son düzenleme:
çok sinir oldum kocanıza, o ne densiz, hadsiz bi adam yaaa:47:

arkadaşlara katılıyorum, kendiniz için zayıflayın ama onuda süründürün, değer vermeyin, kulp takın:20:

yakın bi arkadaşımı örnek vereyim, bayan 1.68 boyunda ve yaklaşık 100 kg idi, kocasıda o boylarda çıtı pıtı bi adamdı.

arkadaşımda hep balık etliymiş, evlilikti, çocuktu derken 100 e çıkmış, eşi hep dalga geçiyor, beğenmediğini belirtiyor, zayıflamasını istiyormuş.

arkadaşımda bigün patlamış, ''ben zayıflasam seni napiyim beee, düdük kadar adamsın, zayıfsın ama pelte gibisin, vücudunda hiç kas bile yok, sen kendini ne sanıyonda beni beğenmiyon'' demiş:1::1::1:

çok gülmüş ve tebrik etmiştim onu, hıı bide yanında avon katoloğu varmış, orda erkek parfümlerindeki kaslı bi erkek resmini açıp, kafasına fırlatmış, '' bende böyle bi koca hayal ediyoomm, ama hayaller her zaman gerçek olmuyo, hadi ben kilo veririm, sen de kas yaparsında o bi karış boyunu nasıl uzatcan???'' demiş:52:

Son düzenleme:
Canım 10 kilo verilemeyecek bir kilo degil.
Sen azmedip bu kilolarindan kurtul.
Ama onun icin degil kendin icin.
Başardığın gün vur k....na tekmeyi terbiyesiz eşinin.
Eger affedeceksende şöyle güzelce bir süründür ondan sonra affet.
Sen aciz degilsin, sen bir türk kadınısın bunu unutma.
Bizim isteyipte yapamayacağımız hiç birşey yok Alimallah.
İşte bukadar.

sizi hala sevdiğini söylüo diyorsunuz ve boşanmakta çekinceniz var evet kocanız büyük kabalık etmiş ama biraz sakinleşin ve oturun konuşun bence.belki başka sorunları var işinde vs. bu nedenle bu kadar sınırları aşmış olabilir. o sizden zayıflamanızı istiyorsa sizde ona bu kadar kaba olmasını istemedğinizi söyleyin bakalım ne dicek

yazdıklarınızı biraz daha okudumda hamile kalsan nolursun demiş kocanız vazgeçtim konuşmayın o adamla öküz bildiğin öküz

esımle sorunlarım olmadı kılodan ama artık daha guzel bır kadın olmak ıstıyorum bu azmını bana da versene. Ha bazen kırmadan olsa da sen de azım yok bak zayıflayamıyorsun dıyor o ayrı. Ama yıne de burdakı dıger arkadaslar gıbı abartılı hareketlerı sozlerı hıc olmadı. Bana da su azmını asılasana. Ustelık bebegım de olur kılo verırsem sanırım. Ebe kadınlar eskı kadınlar hep oyle dıyor

canım benım allah esınle agzınızın tadını hıc bozmasın:16:ben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım 55kılıken 2senede 76kg oldum hafıften bunalıma gırmıstım ne gıysem yakısmıyordu aynalara bakınca aglıyasım gelıyodu 76kılo belkı cok fazla bır kılo olmayabılır bazılarına gore :24:ama benım gıbı hayatının son 10 senesınde 55 58kılo arasında olan bırısı ıcın cok fazlaydı :31:bıgun bır gıyım magazasında bır badı begendım ordakı satıs danısmanına bunun bır buyuk bedenı yokmu dıye sordugumda aldıgım yanıt benı kahrettı :43:
_hanım efendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degıl:53::47::43::14:butun bu duyguları ıcımde hıssettım esımde yanımdaydı gururum kırıldı:43:kı ben hep fızıken begenılen bır bayandım :50:bır gunde benı uzun zamandır gormeyen bır komsumuz benı gorunce yasemın nolmussun sen ya manken gıbıydın okuz gıbı olmussun:53::47::43:dedı esımın anırma muhabetı derken ben azmettım :47::47:bende zayıflamazsam benım adım yasemın degıl dedım 2ay spor ve dıyet yapmama ragmen gram veremedım 4ayda adet olmamıstım jınekologa gıttım pkolu oldugumu ogrendım senın kılo vermen lazım kılo verırsen adetlerınde duzene gırer demıstı bende dıyet ve spor yapmama ragmen veremıyorum dedım kan tahlılı yaptı ve ınsulın dırencım oldugunu ve bunu duzenlemek ıcın bır ılac verecegını ve kılo veremememdekı engelın kalkacagını soledı hakıkattende ole oldu arkadaslar kılo veremıyorsanız mutlaka bır sorun vardır bunu kontrol altına aldıgınızda cok rahat kılo verebılırsınız.eve bır kac spor aletı aldım elıptık bısıklet mekık aletı dumbıl twıster hem evde spor yaptım hemde sahılde 6km yok yurudum ben pkolo oldugumdan asırı ıstahlıyım buna ragmen hırs yaptım zaten mıde kuculdukten sonra bunye az yemege alısıyo :23:

Son düzenleme:
Kilo bahane ....zaten yazdiklarina gore bastan beri cinsel sorunlar varmis...kilolu olsan ne olur normal bir adam bir iki ay durabilir mi...canim madem poponu beyenmiyormus seninle neden evlenmis...evlendiginde 64 kiloymussun simdi 70 anlattigina gore fizigin bu 54 de olsan popon kilona gore buyuk olacak bu yapi...bu yapiyi goren bir adam eger istedigi baska bir seyse basta ilgilenmez...bak canim ben gayet fitken bu tip sacma hakaretleri isittim.....esinin sorunu kendiyle....erkekler boyle ..kendi yetersizliklerini boyle kapatmak en iyi bildikleri yol...sen 10 kiloda versen yine bahaneler olacak...sen ona bunu soylesen caninin yanmayacaginimi dusunuyorsun oyle bir yanarki ama erkeklige b... surdurmez...ilk once bunu bil...ikincisi kilonu ver ve yuzune bunlari haykir...beyfendinin sorunu varsa tedavi olsun...kendiyle yuzlesip tedavi olmasini saglayamiyorsanda bosan gitsin...ben cok daha beter seyler yasayip bosanmamis insanim ama tedavi olup sorunlari cozdugu icin...yoksa kimse icin omur boyu bunu cekmeye degmez...

Sorun sende değil, eşinde. Söyle ona bir an önce kendini toparlasın. Camış cinsinden biriyle devam edecek kadar zevksiz değilsin.

Back
X