"Çocukluğumdan beri kiloluydum" demişsin, seninle evlenirken körmüydü geri zekalı.
Bence dediğinin arkasında dur ve boşa o adamı, hatta 10-15 kiloyu vermeden önce boşa.
Bu arada tiroid, tsh vs hormonlarınızın da testlerini yaptırın bence, eğer hormonlarla alakalı kilo veremiyorsanız diyer, spor hepsi boş.
Hiç de üzülmeyin evet kolay değil o sözler hem de eşinden duymak ama kendi neymiş ki sizi öyle görüyor.
ilkokulda bildiğiniz şişmandım. çok aşırı kiloluydum. lise de bayağı verdim sonra üniversite de 60 kiloya kadar zayıfladdım 38 beden giyiyordum. evlenirken de 64 civarı falandım. son bir yılda evet çok kilo aldım. ve devamlı vermek için uğraşıyorum. şuan 70 civarıyım artık 42 beden bol geliyor yavaş yavaş 40 bedene giriyorum.
tüm testleri yaptırdım defalarca diyetisyene gittim. cevap aynı metobolizmam yavaş ve zor kilo veriyorum
ama kırıldığım nokta eşimin bu suçlamaları
Bence de kilo dışında daha başka problemler de var gibi..
Yoksa bu kadar çirkin bi üslup kullanmazdı..
Ve herşey fizikten ibaret değil ki seven sevdiğinin bir bakışına kıyamaz..
Ayrıca kendisi sanki Brad pitt
aynen öyle kendisi sarışın gayet yakışıklı ve kızlar tarafında ömrü boyunca şımartılmış bir erkek. lakabı bile brad miş.
ama ben o 30 kilo bile alsa bu lafları ona saymazdım
Walla öküzlüğün daniskasını yapmış kocanız. Belki içinden geçenleri daha yumuşak bir dille anlatsaydı bu kadar kırılmazdınız. Ama sen şöylesin böylesin olmamış. Kendisini merak ettim ben şahsen. Kaç yıllık eşini yanına yakıştıramadığına göre prens gibi olmalı haspam!
Yapılacak şeyler şunlar
*Acil kilo verilmeli
*Kırılan özgüven yerine getirilmeli
son 6 aydır her anım kilo verme çalışması ile geçiyor zaten. pes etmedim ama denemediğim şey okumadığım şey de kalmadı. verecem ama nasıl bilmiyorum.
kiloları onun için değil kendim için vereceğim zaten. ben zayıf olmak istiyorum ama bana bu muameleyi yapması bitirdi beni

neden üzülüyorsunuz ki
erkeklere yüz verirsek böyle de tepemize çıkarlar çok doğal
tamam bu durumunuzdan rahatsız olabilir ama ağzından çıkan sözler bu şekilde olmamalı
başka bi sorununuz olabilir mi
ne yazık ki sorunumuz topluca bu evlilik. çok problem yaşadık aile iş para saymakla bitmez. en büyük sorun iletişim yok.
ama tüm sorunları görmeyip olayı kiloma bağlaması parçaladı beni
hayır canım kesinlikle kilolu olmak hakarete uğramayı hakettiğn anlamına gelmez bence senin eşin bakmayı bilmiyor valla tabiki dış görünüş önemli ama yanlış anlama sanki senin eşini dünya güzeli bi kadın kabul edecek mide seni aklınca beğenmiyor ne sanıyor bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşımı bence o bahane arıyor iktidar sorunu vardır belki bunuda kaçış olarak görüyodur ve bu sözlerle kendinin sorununu kapatmak istiyordur bende çok zayıfım ve eşim nişanlıyken demişti bende çok kırılmıştım herkes çok zayıf cılız olduğumu söler yani bu insanları hiç bişekilde memnun edemezsin
haklısın. birde ben bakımlı bir kadınım. temizliğime makyajıma çok dikkat ederim. elimden geldiğince şık giyinmeye çalışırım.
mesela ayak kokusu sorunum var bunun için hep çok özenliyimdir. pudralar kremler kullanırım yanımda hep çorap taşır gittiğim evde hemen değiştiririm.
makyajsız evden çıkmam. abartmadan düzgünce makyajımı yapar parfümü mü sıkar çıkarım. resmimi görseniz anlarsınız ne demek istediğimi. arkadaşlarım çevrem hep güzel bir kadın olduğumu söylemiştir. ama eşim sadece kilo yüzünden bana bu muameleyi yapıyor
bana gülüp geçmesi sanki gene alay ediyor gibi geldi yani hadi canım veremezsin ki der gibi
aynen öyle. yapamazsın diyor çünkü ne kadar çırpındığımı gördü. 2 ay her akşam pes etmeden evde spor yaptım işten yorgun geldim ama direndim yaptım sonuç çok gzel sıkılaştım ama sporu bıraktığım anda sarktı yeniden vücut. şu an kilo almadım aslında spor yaptığım döneme göre zayıfm bile. ama sarktım ve o bunu kilo olarak görüyor.
benim kadar bu işle uğraşan bir kadın sanırım ki yoktur. ama aldığım sonuş yetersiz. buda hormonlardan ve metabolizma yavaşlığından kaynaklı. ama ben pes etmedim. hala sabah kalkıp kahvaltı ve öğle yemeğimi işyerim için hazırlıyor ve sağlıklı besleniyorum. sadece spordan çok sıkıldığım için bıraktım
10 kilo mu sorun , tamam az değilde bende 20-30 kilo fazlanız var sandım kiş hoş öyle bile olsa eşinizin söylediklerini haklı çıkarmaz ya...
sağolun...desteğe o kadar ihtiyacım var ki şuan
Bence eşinizin takıldığı kilo değil kiloyu bahane ediyor
seven adam sevdiğini her şekilde kabul eder (canım istemiyor) bu nedemek
yahuu evet belki kilolu değilde daha güzel hoş görünmenizi
isteyebilir ama bunu asla seviyorsa bu uslupta söylemez seven adam
çok kaba sapa bir eşiniz var kusura bakmayın
sizin çok sabırlı davranmmışsınız yene de ben olsam bu kadar sakin olamazdım
alalh yardımcınız olsun böyle bir eşiniz varken
bende sizin gibi düşünüyorum. seven insan karşısındaki ni olduğu gibi kabul etmez mi?
eşim hep kabaydı hep kaba kalacak. bende çok sakin değilim ama dün o kadar kırıldım ki konuşamadım bile doğru düzgün

konuşursam kötü bitecek sonu biraz da o yüzden susuyorum. içimde biriken çok şey var

Umarım yanılıyorumdur ama, eşiniz sizi basamak yapmış gibi geldi.
Yani bazı yanlışları var. Kendini haklı çıkarmak adına sudan sebepler göstermiş.
Birgün o yanlış ortaya çıkarsa bak bu sebeplerden yaptım o yanlışı diye.
Değil 10 kilo 20 kilo fazlası olsa bir insanın ne olur ki?
Evliliklerde 5 yıldan sonra kadının güzelliği birinci sırada önemli olamaz bence.
Onu hep içiyle görmeye alışmışsınızdır çünkü.
Korkarım başka sebepler var.
Üzerine gitmeyin eşinizin.
Yıkılmayın.
Kendinize güvenin ve kendiniz için toplayın kendinizi.
Eşinizin söyledikleri yüzünden kendinize olan saygınız eksilmesin.
Böylece sizi aşağılamasına izin vermeyin.
Uzak ve mesafeli durun bu süreçte de.
zaten akşam yanına yatmak bile çok korkunç geldi. sabah konuşmak bile işkenceydi. bir gece de korkunç seviyede soğudum. sözleri aklımdan çıkmıyor . onu görmek dokunma varlığını hissetmek bile istemiyorum
arkadaşların yorumlarını da okudumda gerçekten eşinizin kendinden çekindiği konular var bencede ve sizi eksik göstererek kendi ayıbını örtmeye çalışıyor , sakın özgüveniniz eksilmesin...
sağolun. özgüvenimi yerle bir etti ....sabahtan beri 1 paket sigara içtim ki onu bırakmakta en büyük dileklerimden biri. ama içmesem ne yapacağım. işteyim çalışmam lazım ve çevremdeki insanların bu acizliğimi anlamasını istemiyorum...
Öküz deseeemmm hayvandır, bir adabı vardır, bu adamı tanımlamaz
10 kilo mudur bütün sorun yani
10 kilo verilir ama sen küçücük beynini nasıl büyüteceksin be adam

dedim zaten ben 10 kilo versem de aynı kişi olacağım kilo vermem beni değiştirmeyecek ki. sevmediğin bensem ben hala aynı ben olacağım.
yok diyor kilo verirsen cinsel sorunları aşarız . e peki ben ne olacağım dedim. seni mutlu etmek uğruna beni mutsuz kılıyorsun :26:
eşinizin konuşması gerçekten deli etti şuan beni çok sinirlendim. allah ıslah etsinn. sanki karşısında obez bir insan var gibi konuşmuş siz 10 kilo fazla diyorsunuz. ( ki obez olsa bile bu kadar aşağılayamaz kimseyi ).
sizde onun bi açığını bulun o şekilde karşılık verin ona anlasın o zaman ne yaptığını.

açığını söylesem ne olacak ki. mesela cinsel yetersizliği var oda bunu biliyor. insanı belden aşşağı vurmamak için susuyorum. sorunun benim kilom olduğuna takmış kafayı
kafasına güneş geçmiş olmasın eşinin...
zaten son zamanlarda bu erkeklerde bi kilo takıntısıdır bi bakım merakıdır aldı başını gidiyo...
evle işle kocayla bilmemneyle uğraşıyoruz herzaman kendimize zaman ayıramıyoruz işte...
üzülünmeyecek gibi değil söyledikleri özgüvenini zedelemiş senin...
sende azimli ol vazgeçme ver kilonu..
zaten fazla bişey değil verilir..
sonrada güzel bakımını yap koy mesafeyi..
koşsun o zaman peşinden..
evet özgüvenimi mahvetti. durmadan aynaya bakıyorum ben bu kadar mı çirkinim diye
odunluğun bir ileri boyu eşinin yaptığı şey galiba! herşeyi söylemenin bir üslubu vardır,insan böyle de küçük düşürülmez.kilolu olduğunu zaten hep biliyormuş,evlenmeden öncede öyleymişsin.5 yılda 50 kilo birden alacak halin yok değil mi? sanki başka şeyler var ama üstünü böyle basit suçlamalarla örtmüş gibi geldi bana.
bilmiyorum ki nedir bu adamın derdi. evlenirken 64 falandım geçen sene kasımda76 ya kadr çıktım uğraşa uğraşa şuan 70 civarıyım.
eşiniz çok kırıcı bir üslup kullanmış, hiç bir insan bu şekilde tepki haketmez..
Belki size sorsak sizinde eşinizde beğenmediğiniz yönler vardır, ama kadınlar daha duygusal şekilci değil..
Bence tüm bunları kafanızdan uzaklaştırın ve sadece kendiniz için kilo vermek istiyorsanız buna odaklanın.. Biraz uzak kalın eşinizden kendi önceliklerinize zaman ayırın bu sıralar, ama bunu yaparken eşinize küs gibi değil, eşiniz ona tepkili olduğunuzu sanmasın, umursamaz davranın..
bende öyle düşünüyorum. umursamaz davranacağım. ama bu lafları bu sefer mehvetti beni. içimden çıkmayacak beni nasıl kırdığının farkında mı acaba çok merak ediyorum