Bence de hatta gitsin yeni telefonunu da alsin.
Paranoyak, kendisini her firsatta hem de baska sehre görmeye gelen sevgilisinin telefonunu incik cincik kurcaliyor. Aklindan gecen tek sey acaba biri mi var, baskasiyla mi yazisiyor, onla bunla mi geziyor...
Saygisiz, sevgilisi de olsa evine gelen misafire saygisizca davranip ithamlarda bulunuyor.
Tehlikeli, siddete egilimi var. Her polis böyle denemez ama bazilari o stresi kaldiramiyor. Sokak ortasinda takside telefon parcalayacak kadar sinirli.
Bu kadar isarete ragmen sizin üzüldügünüz sey telefon mu? Inanamiyorum size, yazik ya sizin yüzünüzden telefonunu kirdi askiniz, keske üstüne gitmeseydiniz. Tam tersi iyi ki üstüne gitmissiniz de yapabileceklerini görmüssünüz. Kiracak telefon kalmayinca size vursa keske üstüne gitmeseydim mi diyeceksiniz?? Bu sekilde devam ederseniz galiba öyle olacak.
Kirdigi ikinci telefonmus. Asagi yukari iki akilli telefon en az 5.000 TL eder. Böyle bir adamla ciddi bir iliski evlilik sürdürülür mü? Bana öyle geliyor ki siz bundan ayrilmaya kalksaniz pesinizi kolay kolay birakmayacaga benziyor. Tehdit, siddet, aileyi rahatsiz etme... Yapmaz demeyin.