Kendimi çok suçlu hissediyorum

Ben 3 saat yollarda geçiricem ,ayağına gideceğim beyefendinin,o geriye kalan 3 saati telefon karıştırmakla geçirecek,birde o telefonu karıştırmak uğruna otobüs kaçıracak duruma getirecek beni,ben telefonunu isteyincede kıracak,beter olsun derim kimse kusura bakmasın. Bir dahada gitmem. Bu nedir ya? Bak konu sahibi ,erkek arkadaşın ya suç bastırdı,telefonu alsan bulacağin şeylerden korktuda kırdı o telefonu yada öfke kontolu hiç yok. İkiside birbirinden kötü yani.

Hepsi için sölemiyorum ama polislerin bi çoğuna güven olmaz ilişkilerde . üniformalı adama bakmayan kız da görmedim ben bu zaman kadar. Ne telefon alcan adama ya çokta sık gitme ayrıca yanına seni görmek istiosa gelsin adam gibi istesin babandan seni ne kasıyorsunuz kendinizi seni babandan istemesi kaçak köçek görüşmenizden daha mı zor. Asabiyetine kontrolcülüğüne başlatmasın bide telefon al iyice yüz ver sonra bi gün bi bakmışsın gözün mor çıkıosun o evden.. Hadi hayırlısı ne diim
Zaten evlenelim diye hergün söylüyor ona kalsa ben tamam desem bugün istemeye gelirler ama ne ben hazırım suan da buna ne.de ailem okulum yeni bitti. Ben evlenmeyi istemedigim için biraz da böyle şüpheci aslında . Sebeplerimi yeterli bulmuyor

Ben 3 saat yollarda geçiricem ,ayağına gideceğim beyefendinin,o geriye kalan 3 saati telefon karıştırmakla geçirecek,birde o telefonu karıştırmak uğruna otobüs kaçıracak duruma getirecek beni,ben telefonunu isteyincede kıracak,beter olsun derim kimse kusura bakmasın. Bir dahada gitmem. Bu nedir ya? Bak konu sahibi ,erkek arkadaşın ya suç bastırdı,telefonu alsan bulacağin şeylerden korktuda kırdı o telefonu yada öfke kontolu hiç yok. İkiside birbirinden kötü yani.
Ben bişey sakladığını düşünmüyorum çünkü evde o benimkime bakarken tamam ver bende bakayim dedim vermişti baktım da ama onun kadar detaylı değil öyle üstün körü. Yolda da o benim telefonumda bişey bulacak diye ben onunkini istemişim öyle diyo. Sırf bana inat olsun diye ben.seninkini karıştırıyorum diye istedin bende ondan inat ettim vermedim diyo

Adam telefonu vermektense kırmayı tercih edip üstüne bir de suçu sana attığına göre asıl saklayacak şeyi olan o olmalı. Yoksa o paraya aldığı telefonu çocuk akli bile kırmaz. Ayrıca ne diye telefon alacaksınız ki. Borçla telefon mu alınır onun yaptığı hata. Kullansın simdi elinde olanı. Sen de kaç kurtul bu adamdan. Ya psikopat ya da guvenilmeyecek biri. Belki de her ikisi...

Bu adamla evlenirsen hayatın kayar, kısa ve net.
Kadınlar şu sevgililik dönemlerinde böyle psikopatların verdiği işaretleri görmemeyi, sabretmeyi, ilişki için emek vermek zannediyorlar sanırım. Ama sadece kendi kuyularını kazıyorlar. Umarım gözündeki perde kalkar da, sevgilinin ne kadar dengesiz, tehlikeli bir adam olduğunu görür, yol yakınken kendini kurtarırsın.
Telefonu kırması ayrı bir vaka. Haksızlığa uğrayan, durduk yere güvenilmez insan damgası yiyen, saygısızlık edilen sensin, üste çıkan, seni suçlu hissettiren de o. Ve sen hala telefon mu alsam derdindesin. Bu seni nasıl ezmeye başladığının göstergelerinden biri.

Hain havfli olur der büyükler. Kendi yediği haltları acaba sen de yiyor musun diye meraklanmış. Suçlu hissetmene hiç gerek olmadığı gibi sakın ona yeni telefon almak gibi bir saflık yapma. Alnı açık olan hiç kimse ama hiç kimse kendisinin saatlerce yaptığı şeyi yapmak istedin diye telefonu parçalamaz. Akıllı ol yol ver gitsin. Çok net başka türlü ne yapsan üzülürsün .

Afedersin de sevgilin tam bi ruh hastası. Sen niye mahçup oluyorsun kim bilir ne vardı telefon da da gitti kırdı sen görme diye belki de. Kişi neyse karsisindakini de kendi sanarmis. Ben hiç sağlıklı bulmadim bu ilişkiyi.

Bana güvenmeyip telefonumu bu kadar didikleyen bir adamla hiç işim olmazdı doğrusu.
Daha otobüse binince ayrılık mesajını hazırlardım.

Emniyet teşkilatı komple manyak..:)

Flashforward:

1)Evlendik ve mutluyuz kızlar, gerçi balayında bile hır çıktı ama genel olarak iyiyiz kocişimle.
Size bir şey danışmak istiyorum kızlar, yeni evli olmama rağmen kendimi yalnız hissediyorum, eşim sanki benimle çok ilgilenmiyor, ben böyle hayal etmemiştim. Sizde de oldu mu?

2)Çok yoğun kocişimin işi, eve yorgun geliyor, haliyle uyuyup dinleniyor, birşeyler yapmak istediğimi söylediğimde de tartışıyoruz.
Ama benim de ondan başka kimsem yok, zaten tanımadığım yere tayinle geldik, evden çıkmıyorum, o ise beni hizmetçisi gibi görüyor, bir şey söyleyince parlıyor, hiçbir şey yapmama izin vermiyor, beni yönetiyor, herşeyim karışıyor, resmen eve hapsetti, ayyy çıldırıciiim kızlaaar.

3)Ama yeter yani, bu adam beni bıktırdı, hem de hamile halimle.
Hiç anlayış göstermiyor, vay efendim zaten iki günü varmış, arkadaşları ile çıkacakmış, ben bunu nasıl sorgularmışım, bir sürü şey.
Ve ben de zaten duygusal dönemde olduğumdan patladım, ağzıma geleni saydım, evet haksızım o kadar ağır konuşmamalıydım.
Ama bana vurması hiç hoş değil, hadi beni düşünmüyor, çocuğunu da mı düşünmüyor.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, şu an nöbette kendisi, bense sabahtır ağlıyorum, gözlerim şişti ve size yazıyorum, bebeğime bir şey olursa dayanamam, nolur akıl verin kızlar.

4)Bu iş bitti artık buraya kadar.
Ne olursa olsun kararımı verdim, iki çocuğumu da alıp gidicem, Allahım yardım eder, herşey çocuklarımın iyiliği için ama dayanamıyorum artık.

İlk yorum:
-Ne oldu ya anlatsana, böyle müneccim miyiz biz, yardımcı olamayız.
Konu devamı:
-Hem suçlu hem güçlü.
Çocuklarla ilgilenmiyor, bana olan ilgisi ve sevgisi biteli zaten çok yıllar olmuştu, artık saygısı da kalmadı.
Dayak, küfür sonrası; bugün de başka biri olduğunu öğrendim, aslında uzun zamandır varmış ama ben anlayamamışım.
Ne kadar da körmüşüm.
Ben onu çok sevdim kızlar, saçımı süpürge ettim, herşeyine katlandım, düzelir diye sabrettim, ama buraya kadarmış, annemi aradım gelin alın dedim.
Artık çocuklarından başka hiçbirşey düşünmüyorum, bu saatten sonra sadece onun için yaşayacağım. Lanet herif hayatımı mahvetti.

5)Kendisine de boşanmak istediğimi söyledim, bağırdı, çağırdı, yine dövdü, tv yi kırdı, çocukların önünde herşeyi dağıttı, suçlu olduğu ve ihanet ettiği halde üste çıkmaya çalışıyor, bu beni boşansam da rahat bırakmaz. Ne olur akıl verin kızlar, çok korkuyorum. Darp raporu nasıl alınır, annemler de çaresiz, kendisi polis, çevresi geniş, tanıdığı çok, ona bir şey olmaz, çok kötüyüm nolur yardım edin.

İç ses:
wasbiye zillisi demişti zamanında ama bem göremedim kızlar, çok pişmanım, aşkımdan gerçek yüzünü görmemişim, ben onla gözümü açtım, çok değer verdim, onun için nelere katlandım, 3 saat görmek için 4 saat yol gidiyordum o ise şimdi başkalarıyla hayatını yaşıyor, anlamalıymışım, görmemişim....

Son düzenleme:
Herkese meraba, size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum. 3 aydır sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ondan önce de 2 yıl boyunca aynı şehirde hergün çok rahatça görüşebiliyorduk. Ama artık öyle değil ben calismaya başladım ve haftada 1 gün cumartesileri görüşüyoruz oda şöyle, şehirler birbirine aşağı yukarı 4 saat uzaklikta. ben sabah 7 de otobüse biniyorum 11 buçuk gibi orda oluyorum saat 3'de de otobüse binip geri dönüyorum. Yani Hepi topu 3 saat görüşüyoruz. O niye gelmiyo senin olduğun yere dceksiniz çok tanıdık olduğu için rahat olamıyoruz korka korka dolaşıyoruz o yüzden ben gidiyorum. Her neyse 3 aydır araya mesafe girdiği için midir yoksa özlediğimiz için midir bilmem uzaklasmistik birbirimizden sürekli tartisiyoduk falan ama son 1 haftadır okadar iyiyiz ki tam dedik problemleri hallettik mutluyuz. Bu cumartesi yine olan oldu ben herzamanki gibi saat 12de indim otobüsten almaya geldi eve gittik tam 1 saat boyunca konustuk bana kötü olduğunu uzak olduğumuz için sürekli şüphe merak içinde yaşadığını anlattı kendisi polis memuru birazda isim geregi paranoyağim napicagimi bilmiyorum çok saçma dusuncelere kapiliyorum kendime De kızıyorum bunları düşündüğüm icin sana güveniyorum ama sürekli bana bi hata bi yanlış yapabileceğini düşünüyorum dedi. Uyuyamiyorum sen 1 kere telefonumu açmasan aklıma başka başka şeyler geliyo dedi. Ben de hiç kızmadan tepki göstermeden sarıldım ne kadar uzakta olsak da tek düşündüğüm sensin sana yalan söylemiyorum sana sadakat konusunda hiç bi yanlısım olmadı olmaz da dedim . Ama ben böyle söyledik ce 1 saat boyunca sürekli aynı şeyleri sordu bana o kadar çok üstüme geldi ki dedim tamam artık kahvaltı yapalım aşkım. Sonra saat 2 oldu sana balık yapcam dedi otobüse yetiscem diye hızlı hızlı yemek hazırladı sonra oturduk masaya ben yemek yiyorum telefonumu aldı eline kurcalamaya başladı arkadaşlarımla mesajlarima kadar okudu yine sesimi çıkarmadım tamam bak yeter ki için rahat etsin dedim sonra apar topar çıktık evden otobüse yetişmek için. Eğer o otobüsü kacirirsam eve gitcek başka otobüsüm yoktu çünkü . Asansöre bindim hala elinde telefon sonra tam incez tekrar yukarı çıkmaya başladık Noldugunu bile anlayamadim meğerse telefonumda hangouts diye bi program var bilmeyenler için söylüyorum sadece telefonda normal mesajlaşma işine yarıyor ama ben o programı hic kullanmadim bile. Neyse o uygulamaya girmeye çalıştı ağ bağlantısı yok dedi. Eve geri döndük wifi ye bağlanıp o uygulamanin ne işe yaradığını gorcekmis diyorum ki ya kullanmıyorum bile hem sadece mesajlaşma işlevini görüyo bunu kullandığın zaman Telefona gelen mesajlar buraya da geliyo diyorum beni dinlemiyo bile. Ben artık iyice sinirlendim yeter artık otobüse geç kaldım 10 dk var nasıl yetiscez diye bagirip çağırmaya başladım kavga ede ede çıktık evden. Yolda da sende bana ver bende seninkine bakayım o zaman dedim vermiyorum vermem inat ettim dedi bana rezil olduk yollarda. bende sen bişey sakliyosun asıl dedim yolda onun telefonunu ben almaya çalışırken oda vermicem diye cabaladigi için o hengamede telefonun ekranı gitti sonra taksiye bindik otobüse yetisebilmek için hala kavga ediyoruz ama ben ne var o telefon da niye vermiyosun dedim taksi de telefonu ortadan ikiye kırdı kızlar. Senin yüzünden 2. Telefonu da kırdım al sana telefon dedi. 3 milyar telefon faturasi ödücem üstelik te olmayan bi telefon için dedi . Borcu da çok yenisini de alamıyo. O kadar çok üzüldüm ki mahçup oldum sanki onu tahrik etmişim gibi geliyor. İlk aldığı telefon 2.500 liraydi 6 ay kullandı daha 2000 lira borcu varken duvara attı kırdı. Sonra da o kadar borç icinde 900 liraya taksitle yeni baska bi telefon aldı rahat rahat konuşalım diye 1 ay önce şimdi bunu da kırdı. Senin yüzünden telefon haram bana yeni bişey yasak falan dedi . Simdi 50 liralik bisey aldi onu kullaniyo muhtemelen Ona yenisini almak istiyorum ama alma imkanım da yok çok utanıyorum kızlar ağlıyorum sürekli mahcubum biraz uzun oldu nolur kusura bakmayın
Bence kendinin yediği naneler bini aşmış, durmadan ben yaptım o da bana yaparsa diye düşünüp kafayı yiyor yoksa telefonu kıracak bir durum yok bildiğin delilleri yok etme çabası

sucluluk psıkolojısı
bu adam aldatıyor ve senınde boyle seyler yaptıgını dusunuyor
sırf gorme dıye kırdı o telefonu bıde kendını suclu hısset dıye psıkolojık baskı yapıyor

sen suçlu değilsin
ayrıca kaç yaşında adam ayağını yorganına göre uzatsın... yok o kadar prayı boşa ödeyeceğim bilemm ne
bir de yerinde ben olsam bu kadar şüphelenmesinden süphelenir en baştan başlardım kurcalamaya...

Bi de madem bu kadar eli sıkışık ne isi var 2500 tl lik 3000 tl lik telefonlarla?
4 de 1 fiyatina da gayet kullanisli akilli telefonlar var.
Her konuda gosteris meraklisi adam, hem odeyemeyecegi telefonlari aliyor hem tribe giricem sert erkek pozlari kesicem diye parcaliyor. Allah akil versin :KK14:

He al tabii 5binlik al altta kalma.
Adam sana sey muamelesi yapsin sen onun telefonuna bakmak isteyince yanasmayip delilleri ortadan kaldirsin. Kizmissin ama cidden yaptigin saflik.

Benim eski de boyle iki dakika teli acmasam aldatiyomusum gibi triplenirdi megersem kendi aldatiyomus. Kendinden bildiginden seninki de o hesap.

Adam daha uyduruk iki konuda sinirine hakim olamiyo evlenince o telefon duvara degil kafana gozune carpar.

Bana güvenmeyip telefonumu bu kadar didikleyen bir adamla hiç işim olmazdı doğrusu.
Daha otobüse binince ayrılık mesajını hazırlardım.
Zaten sinirlendim yolda. otobüse giderken defol git gelme peşimden dedim istemiyorum seni dedim ama akşam da hiç bişey olmamış gibi aradı beni sinir hastası yaptın . Çok üstüme geliyosun bugün de öyle yaptın telefonu kırdım mutlu oldun mu şimdi icon rahat eder yemin ederim o telefon da bişey de saklamiyordum ama senin bu hallerin bizi bu duruma getirdi bi kadın erkeği idare edebilmeli benim sinirli oldugumu bile bile konuşuyosun bişeler yapiyosun beni daha da çok delirtiyosun bu kırdığım 2. Telefon diyo . Şaşkın şaşkın dinledim sadece. Dün akşam seninde bu sinirli hallerin beni korkutuyor düşündürüyor ileriye dair dedim bu konudan sen zarar gormuyosun ki en çok zararı ben görüyorum bak ruh sagligim bozuldu o kadar borç icinde bide kullanmadigim telefon borcum var ama sen bana anlayisla yaklassaydin hiç bunlar olmazdi diyo

Bence kendinin yediği naneler bini aşmış, durmadan ben yaptım o da bana yaparsa diye düşünüp kafayı yiyor yoksa telefonu kıracak bir durum yok bildiğin delilleri yok etme çabası
Aynen öyle, dedim zaten sen kendin bişeyler yaptığın için beni de yapıyo sanıyorsun galiba diye . Sana güveniyorum ama hep bi korku var güvenmesem niye hergün evlenelelim diye peşinde gezeyim sen istemedigin halde diyo. Sürekli bana artık bişeyler göster ailene söyle veya bi söz, bi tanışma bişeyler olsun kii benim de kafam rahatlasin sonra hersey Düzelcek diyo

Zaten sinirlendim yolda. otobüse giderken defol git gelme peşimden dedim istemiyorum seni dedim ama akşam da hiç bişey olmamış gibi aradı beni sinir hastası yaptın . Çok üstüme geliyosun bugün de öyle yaptın telefonu kırdım mutlu oldun mu şimdi icon rahat eder yemin ederim o telefon da bişey de saklamiyordum ama senin bu hallerin bizi bu duruma getirdi bi kadın erkeği idare edebilmeli benim sinirli oldugumu bile bile konuşuyosun bişeler yapiyosun beni daha da çok delirtiyosun bu kırdığım 2. Telefon diyo . Şaşkın şaşkın dinledim sadece. Dün akşam seninde bu sinirli hallerin beni korkutuyor düşündürüyor ileriye dair dedim bu konudan sen zarar gormuyosun ki en çok zararı ben görüyorum bak ruh sagligim bozuldu o kadar borç icinde bide kullanmadigim telefon borcum var ama sen bana anlayisla yaklassaydin hiç bunlar olmazdi diyo

Telefonu kırmasını, size kurcalatmamasını boşverin.
Sizin telefonunuzu o kadar kurcalaması bir kere çok çirkin ve gurur kırıcı.
Bunun için de olsa ben resti çeker görüşmezdim.

X