Emniyet teşkilatı komple manyak..:)
Flashforward:
1)Evlendik ve mutluyuz kızlar, gerçi balayında bile hır çıktı ama genel olarak iyiyiz kocişimle.
Size bir şey danışmak istiyorum kızlar, yeni evli olmama rağmen kendimi yalnız hissediyorum, eşim sanki benimle çok ilgilenmiyor, ben böyle hayal etmemiştim. Sizde de oldu mu?
2)Çok yoğun kocişimin işi, eve yorgun geliyor, haliyle uyuyup dinleniyor, birşeyler yapmak istediğimi söylediğimde de tartışıyoruz.
Ama benim de ondan başka kimsem yok, zaten tanımadığım yere tayinle geldik, evden çıkmıyorum, o ise beni hizmetçisi gibi görüyor, bir şey söyleyince parlıyor, hiçbir şey yapmama izin vermiyor, beni yönetiyor, herşeyim karışıyor, resmen eve hapsetti, ayyy çıldırıciiim kızlaaar.
3)Ama yeter yani, bu adam beni bıktırdı, hem de hamile halimle.
Hiç anlayış göstermiyor, vay efendim zaten iki günü varmış, arkadaşları ile çıkacakmış, ben bunu nasıl sorgularmışım, bir sürü şey.
Ve ben de zaten duygusal dönemde olduğumdan patladım, ağzıma geleni saydım, evet haksızım o kadar ağır konuşmamalıydım.
Ama bana vurması hiç hoş değil, hadi beni düşünmüyor, çocuğunu da mı düşünmüyor.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, şu an nöbette kendisi, bense sabahtır ağlıyorum, gözlerim şişti ve size yazıyorum, bebeğime bir şey olursa dayanamam, nolur akıl verin kızlar.
4)Bu iş bitti artık buraya kadar.
Ne olursa olsun kararımı verdim, iki çocuğumu da alıp gidicem, Allahım yardım eder, herşey çocuklarımın iyiliği için ama dayanamıyorum artık.
İlk yorum:
-Ne oldu ya anlatsana, böyle müneccim miyiz biz, yardımcı olamayız.
Konu devamı:
-Hem suçlu hem güçlü.
Çocuklarla ilgilenmiyor, bana olan ilgisi ve sevgisi biteli zaten çok yıllar olmuştu, artık saygısı da kalmadı.
Dayak, küfür sonrası; bugün de başka biri olduğunu öğrendim, aslında uzun zamandır varmış ama ben anlayamamışım.
Ne kadar da körmüşüm.
Ben onu çok sevdim kızlar, saçımı süpürge ettim, herşeyine katlandım, düzelir diye sabrettim, ama buraya kadarmış, annemi aradım gelin alın dedim.
Artık çocuklarından başka hiçbirşey düşünmüyorum, bu saatten sonra sadece onun için yaşayacağım. Lanet herif hayatımı mahvetti.
5)Kendisine de boşanmak istediğimi söyledim, bağırdı, çağırdı, yine dövdü, tv yi kırdı, çocukların önünde herşeyi dağıttı, suçlu olduğu ve ihanet ettiği halde üste çıkmaya çalışıyor, bu beni boşansam da rahat bırakmaz. Ne olur akıl verin kızlar, çok korkuyorum. Darp raporu nasıl alınır, annemler de çaresiz, kendisi polis, çevresi geniş, tanıdığı çok, ona bir şey olmaz, çok kötüyüm nolur yardım edin.
İç ses:
wasbiye zillisi demişti zamanında ama bem göremedim kızlar, çok pişmanım, aşkımdan gerçek yüzünü görmemişim, ben onla gözümü açtım, çok değer verdim, onun için nelere katlandım, 3 saat görmek için 4 saat yol gidiyordum o ise şimdi başkalarıyla hayatını yaşıyor, anlamalıymışım, görmemişim....