Kendimi çok suçlu hissediyorum

Herkese meraba, size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum. 3 aydır sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ondan önce de 2 yıl boyunca aynı şehirde hergün çok rahatça görüşebiliyorduk. Ama artık öyle değil ben calismaya başladım ve haftada 1 gün cumartesileri görüşüyoruz oda şöyle, şehirler birbirine aşağı yukarı 4 saat uzaklikta. ben sabah 7 de otobüse biniyorum 11 buçuk gibi orda oluyorum saat 3'de de otobüse binip geri dönüyorum. Yani Hepi topu 3 saat görüşüyoruz. O niye gelmiyo senin olduğun yere dceksiniz çok tanıdık olduğu için rahat olamıyoruz korka korka dolaşıyoruz o yüzden ben gidiyorum. Her neyse 3 aydır araya mesafe girdiği için midir yoksa özlediğimiz için midir bilmem uzaklasmistik birbirimizden sürekli tartisiyoduk falan ama son 1 haftadır okadar iyiyiz ki tam dedik problemleri hallettik mutluyuz. Bu cumartesi yine olan oldu ben herzamanki gibi saat 12de indim otobüsten almaya geldi eve gittik tam 1 saat boyunca konustuk bana kötü olduğunu uzak olduğumuz için sürekli şüphe merak içinde yaşadığını anlattı kendisi polis memuru birazda isim geregi paranoyağim napicagimi bilmiyorum çok saçma dusuncelere kapiliyorum kendime De kızıyorum bunları düşündüğüm icin sana güveniyorum ama sürekli bana bi hata bi yanlış yapabileceğini düşünüyorum dedi. Uyuyamiyorum sen 1 kere telefonumu açmasan aklıma başka başka şeyler geliyo dedi. Ben de hiç kızmadan tepki göstermeden sarıldım ne kadar uzakta olsak da tek düşündüğüm sensin sana yalan söylemiyorum sana sadakat konusunda hiç bi yanlısım olmadı olmaz da dedim . Ama ben böyle söyledik ce 1 saat boyunca sürekli aynı şeyleri sordu bana o kadar çok üstüme geldi ki dedim tamam artık kahvaltı yapalım aşkım. Sonra saat 2 oldu sana balık yapcam dedi otobüse yetiscem diye hızlı hızlı yemek hazırladı sonra oturduk masaya ben yemek yiyorum telefonumu aldı eline kurcalamaya başladı arkadaşlarımla mesajlarima kadar okudu yine sesimi çıkarmadım tamam bak yeter ki için rahat etsin dedim sonra apar topar çıktık evden otobüse yetişmek için. Eğer o otobüsü kacirirsam eve gitcek başka otobüsüm yoktu çünkü . Asansöre bindim hala elinde telefon sonra tam incez tekrar yukarı çıkmaya başladık Noldugunu bile anlayamadim meğerse telefonumda hangouts diye bi program var bilmeyenler için söylüyorum sadece telefonda normal mesajlaşma işine yarıyor ama ben o programı hic kullanmadim bile. Neyse o uygulamaya girmeye çalıştı ağ bağlantısı yok dedi. Eve geri döndük wifi ye bağlanıp o uygulamanin ne işe yaradığını gorcekmis diyorum ki ya kullanmıyorum bile hem sadece mesajlaşma işlevini görüyo bunu kullandığın zaman Telefona gelen mesajlar buraya da geliyo diyorum beni dinlemiyo bile. Ben artık iyice sinirlendim yeter artık otobüse geç kaldım 10 dk var nasıl yetiscez diye bagirip çağırmaya başladım kavga ede ede çıktık evden. Yolda da sende bana ver bende seninkine bakayım o zaman dedim vermiyorum vermem inat ettim dedi bana rezil olduk yollarda. bende sen bişey sakliyosun asıl dedim yolda onun telefonunu ben almaya çalışırken oda vermicem diye cabaladigi için o hengamede telefonun ekranı gitti sonra taksiye bindik otobüse yetisebilmek için hala kavga ediyoruz ama ben ne var o telefon da niye vermiyosun dedim taksi de telefonu ortadan ikiye kırdı kızlar. Senin yüzünden 2. Telefonu da kırdım al sana telefon dedi. 3 milyar telefon faturasi ödücem üstelik te olmayan bi telefon için dedi . Borcu da çok yenisini de alamıyo. O kadar çok üzüldüm ki mahçup oldum sanki onu tahrik etmişim gibi geliyor. İlk aldığı telefon 2.500 liraydi 6 ay kullandı daha 2000 lira borcu varken duvara attı kırdı. Sonra da o kadar borç icinde 900 liraya taksitle yeni baska bi telefon aldı rahat rahat konuşalım diye 1 ay önce şimdi bunu da kırdı. Senin yüzünden telefon haram bana yeni bişey yasak falan dedi . Simdi 50 liralik bisey aldi onu kullaniyo muhtemelen Ona yenisini almak istiyorum ama alma imkanım da yok çok utanıyorum kızlar ağlıyorum sürekli mahcubum biraz uzun oldu nolur kusura bakmayın
valla daha ilk 3 5 cümleyi okuyunca önerim şu olacaktı sonlara geldikçe önerimin ne kadar yerinde olduğuna karar verdim, canım bi akşam çık işten izin al evdekiler biliosa direk söyle bilimolarsa yalan söyle h.içi çatt die git sürpriiizzz dierek bi baskın yap, üzel güzel otururken o yavuz hırsız ev sahibini bastırır moduna girmeden al telefonunu güzelce karıştır sillmeye vakti olmadan yok bişey bulamazsan ne ala bişeyde bulursan bi gerçek yüzünü gör kurtul psikopattan

Telefonu kırmasını, size kurcalatmamasını boşverin.
Sizin telefonunuzu o kadar kurcalaması bir kere çok çirkin ve gurur kırıcı.
Bunun için de olsa ben resti çeker görüşmezdim.
Zaten o yüzden defol git dedim ben o kadar saatlik yol gidiyorum 3 saatin 2 saatini telefon kurcalamakla geçirdi İlk başta tamam bak için rahat etsin dedim evde o kadar çok üstüme geldi ki defalarca söz verdirdi ayni seyleri sordukca sordu yine de yeter artık demedim en son evden çıkıyoruz o asansör de geri dönmesi beni çıldırttı otobüs kaçacak koştur koştur bindik asansöre bide wifi ye bağlanıp telefon da ki uygulama ne işe yarıyor ona bakcakmis bende artık delirdim abarttin ama kes şunu diye asansör kapısına falan vurmaya başladım açılsın diye neymiş o uygulama da bişey sakliyormusum o yüzden öyle sinirlenmisim

Zaten o yüzden defol git dedim ben o kadar saatlik yol gidiyorum 3 saatin 2 saatini telefon kurcalamakla geçirdi İlk başta tamam bak için rahat etsin dedim evde o kadar çok üstüme geldi ki defalarca söz verdirdi ayni seyleri sordukca sordu yine de yeter artık demedim en son evden çıkıyoruz o asansör de geri dönmesi beni çıldırttı otobüs kaçacak koştur koştur bindik asansöre bide wifi ye bağlanıp telefon da ki uygulama ne işe yarıyor ona bakcakmis bende artık delirdim abarttin ama kes şunu diye asansör kapısına falan vurmaya başladım açılsın diye neymiş o uygulama da bişey sakliyormusum o yüzden öyle sinirlenmisim

Bu paranoyak adamdan uzaklaşın.
Ciddi bir yola girmeyin.

Oncelikle es gecemiycem o sana açıkça duygularını itiraf etmesi okadaarr güzel bisey ki nasıl bi açık yüreklilik biz kadınların yapamadığı şeyi yapmış.duygularını saklamadan veya cemkirmeden böyle böyle hissediyorum korkuyorum birazda paranoyakca davraniyorum vs.demiş bunu eş gecemiycem bravo:KK9:. Öfkesini kontrol etmeyi ogrenmeli ama bunun için aşırı kiskancligini torpulemeli yardım almadan önce evlenme.böyle birbirinizden sogursunuz.Öfke kontrol sorunu varmış at çöpe demeden önce elinden geldiği kadar yardımcı ol yol göster ilişkiyi daha iyi bi yere taşıyabilmek için yardım almasını sagla aşırı kıskançlıgi değersizlik ve kaybetme korkularından dolayıdir.Seni seviyo belli elinden geleni yap derim zordaysa tel alabilirsin bi kereye mahsus ilişkin için biraz cabala yardım aldir.

valla daha ilk 3 5 cümleyi okuyunca önerim şu olacaktı sonlara geldikçe önerimin ne kadar yerinde olduğuna karar verdim, canım bi akşam çık işten izin al evdekiler biliosa direk söyle bilimolarsa yalan söyle h.içi çatt die git sürpriiizzz dierek bi baskın yap, üzel güzel otururken o yavuz hırsız ev sahibini bastırır moduna girmeden al telefonunu güzelce karıştır sillmeye vakti olmadan yok bişey bulamazsan ne ala bişeyde bulursan bi gerçek yüzünü gör kurtul psikopattan
Artık kullandığı telefon eski bişey ama zaten rehberi temizdi whatsapp desen ikimizin fotosu var face desen şifresi var hersey temiz benimde böyle baskın yapmak aklıma geliyor ama ailem bilmiyor akşam gidemem haftaiçi çalışıyorum cumartesi de gelmicem desem de anlar bide ev arkadaşları var öyle pat diye gidersem ayıp olmaz mı

Telefon borsasi bayram edicek sayenizde. Haftada 3 saatlik gorusme icin fazla atraksiyonlu seyler yasiyorsunuz bence. İliskinizin boyle devam etmesi cok zor gorunuyor

sevgiliyken telefonlara şiddet uygulanır,
nişanlıyken duvarlar yumruklanır,
peki evlenince dayaktan şiddetten kim nasibini alır bil bakalım?
hiç sağlıklı gelmedi sevgilinin tavrı bana..
bi de sen kalkmış ben nasıl telefon alıyım ona diyosun..
2.600 liralık telefona acımıyosa o senin bu sıkışıklıkta alacağın telefona da acımaz.
bırak 50 tl lik telefonla ulaşsın sana.. müstehakı budur..

Siz niye utanıyosunuz anlamadım? Tamam insan kıskanırda bu kadar da değil. O zaman bu kadar güvenmediği biriyle niye sevgili oluyor? O telefonu kafasında kırsanız yeriymiş.

Hiç de utanma sen o kadar sabır edip telefonunu vermişsin madem telefon da bir şeyi yok ne diye vermiyor ? Yedin sanki. Durumunun kötü olduğunu yeni telefon alamayacağını biliyor kime artistlik yapıyor da kırıyor telefonu ? Üstelik öyle 50-100 tllik bir telefon da değil..Günahını almak gibi olmasın da bence bunun altında başka bir şey var..

Aynen öyle, dedim zaten sen kendin bişeyler yaptığın için beni de yapıyo sanıyorsun galiba diye . Sana güveniyorum ama hep bi korku var güvenmesem niye hergün evlenelelim diye peşinde gezeyim sen istemedigin halde diyo. Sürekli bana artık bişeyler göster ailene söyle veya bi söz, bi tanışma bişeyler olsun kii benim de kafam rahatlasin sonra hersey Düzelcek diyo
Seni aldatması senle evlenmek istemesine engel değil ki, beraberken bunu yapan evlenince seni eve kapatır dışarda yine yapacağını yapar, sana değer verdiğini sanmıyorum düzgün bir kız buldum evleneyim istiyor bence bu birliktelik senin için iyi değil

Herkese meraba, size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum. 3 aydır sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ondan önce de 2 yıl boyunca aynı şehirde hergün çok rahatça görüşebiliyorduk. Ama artık öyle değil ben calismaya başladım ve haftada 1 gün cumartesileri görüşüyoruz oda şöyle, şehirler birbirine aşağı yukarı 4 saat uzaklikta. ben sabah 7 de otobüse biniyorum 11 buçuk gibi orda oluyorum saat 3'de de otobüse binip geri dönüyorum. Yani Hepi topu 3 saat görüşüyoruz. O niye gelmiyo senin olduğun yere dceksiniz çok tanıdık olduğu için rahat olamıyoruz korka korka dolaşıyoruz o yüzden ben gidiyorum. Her neyse 3 aydır araya mesafe girdiği için midir yoksa özlediğimiz için midir bilmem uzaklasmistik birbirimizden sürekli tartisiyoduk falan ama son 1 haftadır okadar iyiyiz ki tam dedik problemleri hallettik mutluyuz. Bu cumartesi yine olan oldu ben herzamanki gibi saat 12de indim otobüsten almaya geldi eve gittik tam 1 saat boyunca konustuk bana kötü olduğunu uzak olduğumuz için sürekli şüphe merak içinde yaşadığını anlattı kendisi polis memuru birazda isim geregi paranoyağim napicagimi bilmiyorum çok saçma dusuncelere kapiliyorum kendime De kızıyorum bunları düşündüğüm icin sana güveniyorum ama sürekli bana bi hata bi yanlış yapabileceğini düşünüyorum dedi. Uyuyamiyorum sen 1 kere telefonumu açmasan aklıma başka başka şeyler geliyo dedi. Ben de hiç kızmadan tepki göstermeden sarıldım ne kadar uzakta olsak da tek düşündüğüm sensin sana yalan söylemiyorum sana sadakat konusunda hiç bi yanlısım olmadı olmaz da dedim . Ama ben böyle söyledik ce 1 saat boyunca sürekli aynı şeyleri sordu bana o kadar çok üstüme geldi ki dedim tamam artık kahvaltı yapalım aşkım. Sonra saat 2 oldu sana balık yapcam dedi otobüse yetiscem diye hızlı hızlı yemek hazırladı sonra oturduk masaya ben yemek yiyorum telefonumu aldı eline kurcalamaya başladı arkadaşlarımla mesajlarima kadar okudu yine sesimi çıkarmadım tamam bak yeter ki için rahat etsin dedim sonra apar topar çıktık evden otobüse yetişmek için. Eğer o otobüsü kacirirsam eve gitcek başka otobüsüm yoktu çünkü . Asansöre bindim hala elinde telefon sonra tam incez tekrar yukarı çıkmaya başladık Noldugunu bile anlayamadim meğerse telefonumda hangouts diye bi program var bilmeyenler için söylüyorum sadece telefonda normal mesajlaşma işine yarıyor ama ben o programı hic kullanmadim bile. Neyse o uygulamaya girmeye çalıştı ağ bağlantısı yok dedi. Eve geri döndük wifi ye bağlanıp o uygulamanin ne işe yaradığını gorcekmis diyorum ki ya kullanmıyorum bile hem sadece mesajlaşma işlevini görüyo bunu kullandığın zaman Telefona gelen mesajlar buraya da geliyo diyorum beni dinlemiyo bile. Ben artık iyice sinirlendim yeter artık otobüse geç kaldım 10 dk var nasıl yetiscez diye bagirip çağırmaya başladım kavga ede ede çıktık evden. Yolda da sende bana ver bende seninkine bakayım o zaman dedim vermiyorum vermem inat ettim dedi bana rezil olduk yollarda. bende sen bişey sakliyosun asıl dedim yolda onun telefonunu ben almaya çalışırken oda vermicem diye cabaladigi için o hengamede telefonun ekranı gitti sonra taksiye bindik otobüse yetisebilmek için hala kavga ediyoruz ama ben ne var o telefon da niye vermiyosun dedim taksi de telefonu ortadan ikiye kırdı kızlar. Senin yüzünden 2. Telefonu da kırdım al sana telefon dedi. 3 milyar telefon faturasi ödücem üstelik te olmayan bi telefon için dedi . Borcu da çok yenisini de alamıyo. O kadar çok üzüldüm ki mahçup oldum sanki onu tahrik etmişim gibi geliyor. İlk aldığı telefon 2.500 liraydi 6 ay kullandı daha 2000 lira borcu varken duvara attı kırdı. Sonra da o kadar borç icinde 900 liraya taksitle yeni baska bi telefon aldı rahat rahat konuşalım diye 1 ay önce şimdi bunu da kırdı. Senin yüzünden telefon haram bana yeni bişey yasak falan dedi . Simdi 50 liralik bisey aldi onu kullaniyo muhtemelen Ona yenisini almak istiyorum ama alma imkanım da yok çok utanıyorum kızlar ağlıyorum sürekli mahcubum biraz uzun oldu nolur kusura bakmayın

Bana diyo ki benim sinirli olduğumu bildiğin halde üstüme geliyosun. Ver telefonu ne var onda diye diye sinir krizine soktun beni bisey karistirsam da senden bisey saklasam da kirsam aramiz bozulmasin diye kirdim dcem ama hic bisey yokken kirdim diyo.
Nerden bilelim bişey saklamadığını o çaba nedendi o zaman göstermemek için telefonu?? Bence kendini kandırıyosun canım..Bişey saklamayan kimse böyle bişey yapmaz.. Ayrıca bişeyler karıştırmasa bu kadar yok kurcalamaz senin özelini de.. Hasta bi insan bence ve şiddet eğilimli kendine dikkat et.

Artık kullandığı telefon eski bişey ama zaten rehberi temizdi whatsapp desen ikimizin fotosu var face desen şifresi var hersey temiz benimde böyle baskın yapmak aklıma geliyor ama ailem bilmiyor akşam gidemem haftaiçi çalışıyorum cumartesi de gelmicem desem de anlar bide ev arkadaşları var öyle pat diye gidersem ayıp olmaz mı
yemişim arkadaşı ailenize yalan söyleyin iştende 1 günlük izin alın ailenize eğitim toplantı kongre fuar bişeyler uydurun işte gider otelde kalırsınız arkadaşına ayıp olacaksa

kaç yasında bu adam hala sinirlenince telefon kıran ergen piskolojisi. senın teline bakabiliyosa sen de onunkine bakabilmelisin inat etmiş miş miş. sana guvenmıyorum diyerek ters piskoloji yasatıyo olmasın belki de senın ona güvenmemen gerekiyor.

Genellemek istemiyorum ama polislerin çoğu böyle. Mesleklerinde gördükleri ve yaşadıkları şeyler sebebiyle %80'nin psikolojisi bozuluyor. Böyle söylüyorum diye kimse beni polis düşmanı sanmasın benim babam da polis. Lojmanlarda da kaldık ve orada daha çok gözlemleme fırsatı buldum çoğunun psikolojisi gerçekten bozuk.

Konu sahibi sana gelince; öfke kontrolü olmayan, paranoyak düşünceleri sebebiyle özel hayatını didik didik eden bir adamla lütfen olma. Bugün bir hiç uğruna telefonunu kıran yarın duvarları yumruklar, öteki gün o yumrukları yüzünde görürsün. Sözlü şiddetten bahsetmiyorum bile. Aileleriniz böyle adamların hanzoluklarını çekin diye sizi yetiştirmiyor. Verilen emeklere yazık. Dışarıda çok daha iyi, kibar, özel hayata saygılı adamlar var. Kıtlık yok yani. Öfke kontrolü olmayan, çocukça şeylerden sözde inatlaşan adamdan korkarım ben arkadaş! Sen de korksan iyi edersin...

Canım sen kendini hiç üzme onum bu şüphesi kendisi sana yanlış yaptığı için .Kendisi senden bir şey sakladığı için seninde yapabileceğini düşünüyor telefonu da vermemesi gizlidigi bir şey olduğu için asil sen ona dikkat et telefonu da kirması tam bir psikopatlik

Cok iyi niyetlisiniz bence. Herseye he diyerek kendinize olan sayginizi kaybedersiniz. Ben evli oldugun halde esim benden izindiz trlefonumu alip uygulama acamaz, arkadaslarimla olan msjlarimi hic okuyamaz. O ne demek? Cok saygisizca. Ayrica kisi kendinden bilir isi. Gecmiste bir hata yapmamissaniz bu kadar suphelenmesi coook garip. Madem oyle kendi kurcalayabiliyor verseymis telefonunu inada bindirmekle ne alakasi var. ustune bide masum masum cok uzgunum yenisini almak istiyorum diyorsun. Adam manyak. Bugun sinirden telefon kirar yarin colugun cocugun yaninda sinirlendi diye duvar yumruklar. Sonra psikolojik sorunlari olan baba, sorunlu bir anne problemli ve cevresine zarar veren cocuklar.. Bu sadece sizi degil ileride olacak cocukalrinizin okul arkadaslarini bile etkileyecek. Gelecekteki konularinizda oglum arkadasini dovdu, kizim evden kacti, dayanamiyorum ne yapacagim vs vs. ilk degilmis sonda olmayacak. Bu kadar guven sorunu sizi coook yorar.

Bu iliski böyle devam ederse iyice psikolojin bozulacak.arada mesafeler olunca en sut liman iliskiler bile zarar gorebiliyor ama bu sekilde davranmasi sadece mesafeyle ozlemle vs açıklanabilir bsy degil.kendiyle ilgili problemleri var.cekmek zorunda degilsin.duzelmeyecegi gibi ilerde daha da kotulesecek tecrübeyle sabit.bir iliskiyi mutlu olmak için yasariz sinir harbi yaşamak için değil. Ayril, kisa ve net.

X