Kendimi çok suçlu hissediyorum

Bi suçun yokken suçlu hissediyorsun.
Ben eşimn kardeşi hakkinda eşime biraz saydirmiştim. Kızdı pahali telefonunu firlatti kirdi. Zerre vicdan azabi hissetmedim.
Kendini yok yere suçlarsan kendine güvenin kalmaz.
Ayrica olacağı varsa çıkar bir yerden zaten

suçluluk duyacağın bişey yok.. ve erkek arkadaşının öfke kontrolü sorunu var bence.. aşırı kıskançlıktan paranoyaklığa geçiş var dikkat et derim.. ve emin ol bunun sevgiyle alakası yok.. biz kadınlar kıskançlığı nedense sevgi zannederiz bazı zamanlarda .. kendi sevgimizin körlüğünden göremeyiz başini yakmazsin umarım..

Öfke kontrolü olmayan, beni sen böyle yaptın diyen bir psikopat (burada da suçu size atmış)
Güven yok, saygı yok, galiba sadakat de yok.
Kelebeğin ömrü üç gün kanatları tül, kolay yırtılır bilmez misiniz?
Size yazık değil mi?

Bu sinyalleri görüyorsun da niye katlanıyorsun.. tabi bunu çoğumuz evlendikten zonra dank ettiği için farkeedemiyoz..kırmasaydı yaptığı tersiyesizlik.okadar yolu onun içinmi gittin..

Sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsan büyük hata edersin arkadaşım. Adamın öfke kontrolü yok. Böyle biriyle yoluna devam etme. Benden sana tavsiye

Nerden bulursunuz bu psikopatlari ya adamin ofke kontrolu yok bi kere yarin birgun evde esya birakmaz bu adam hatta kafana bile atar birak ne hali varsa gorsun bide bunun icin her hafta sonunu yollarda gecirmissin bide suclulukmu duyuyorsun daha buraya cok konu acarsin sen.

Valla açıkcası adam benim telefonu o kadar kurcalicak ama ben onunkini isteyince inat ettim vermiyorum diye atar gider yapıcak muhtemelen ona fırsat vermeden ben parçalardım o telefonu.Neye mahcup oluyosun pardon? Ona gelince ''ben kafama takıyorum ben kıskanıyorum ben yapıyorum ben bakıcam banane otobüsten uygulamaya bakıcam wifi aricam'' dicek ben ona yolda giderken ver dicem yok dicen.Anasıyla kalmam sülalesini ağlatırım. Bıraksın bu inat yaptım bilmemne palavralarını.Adamın biyerinden kan alırım Allahıma.Herkes haddini bilicek. Benim telefonumu sevgilim istediği kadar kurcalayabilir ama ben onun telefonunu almak istediğmde bana hayır diyosa o telefonu zaten parçalanmış bilsin.

yarın bi gün seni de duvara çarpar kırarsa şaşırmam..

Sen ne diye mahcup oluyorsun ben anlamadım. Bariz birsey sakliyormus bi de üzerine telefon mu alacaksın? Çok saçma.

Ustume iylik saglik.
Benmi telefonu kir dedimde geldi ikiye ayirdi telefonu?

Yok bide yeni telefon alin.
Kendi cebinden cikan 300 tl leri gozu gormeyen adam bedavadan aldigi telin dahada degerini bilmez.
Onuda kirar sonra yine suclu sen olursun.
Sonra 3000 tl lik telefonlari kirmak hobby haline gelir.
Sonra ayrilirsinz.
Sonra siz hala o kirdigi telefonun faturasini odersin.

Hemen ayrıl. Ben 6 ayda bir görüşerek tam 6 yıl bekledim eşimi kimi zaman 9 ay görmedim . rütbeli Askerdi o görüştüğümüz zamanlar kıymetli diye hiç böyle boş işlerle uğraşmadık. Şimdi 5 aylık evliyiz hala birbirimizin telefonuna bakmışlığımız yok. Bi erkek te güven ve saygı yoksa yürümez o iş

Kişi kendinden bilir işi..

Sen aldatılmıyosan ben sakal ektiririm hayatta yanılmıyorum bu konularda..

Resmen yediği halt ortaya çıkmasın diye telefonu kırmış birde üste çıkmış..ya bu kadınlar neden bu kadar saf neden!!!?

Bişey söylemek istiyoeum ama swni şüphelenir mek için değil. Olayda asıl sorudugun soru nedir tam olarak anlayamadım ama sana telefonu vermeyecek kadar sinirlendiyse veya senden bu denli şüphe duyuyorsa kendi yaptıklarından dolayı şüphe duyuyordur diye düşünüyorum. Telefon konusunda ise kendini suçlu hissetmene gerek yok telefonu verip mutlu mutlu ayrılabilirdiniz ikiye bölmek kendisinin fikriymiş şimdide cezasını çekiyormuş

Telefonunda senin görmeni istemediği bişey mi var acaba. Üste çıkmaya çalışmış bide şüpheli bi durum

bu ne ya her sinirlendiğinde bir tlf valla güzel iş senin bi suçun yok kendini suçlu hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…