Kendimi çok suçlu hissediyorum

Ya işte hergün ne olaylar görüyorum duyuyorum insan korkuyot diyor. İlk başta bende sizin gibi düşünüyodum o başlattı o üstüne geldi diye ama telefonunu kirinca nedense utandım ne dcegimi bilemedim
Takintili birisi sanirim.Sen onu sevmesen kalkip onca yol gitmezsin bile bunu dusunemiyor mu acaba.Telefondan once guvensizlik daha buyuk sorun.

Lütfen doğru konuşun, eleştiri yapcaksaniz bile hersey saygı çerçevesinde geldim buraya size bi sıkıntımı anlattım dalga gececekseniz yazmayın.
dalga gecmek icin yazmadim, olayin vehametini gor diye vurgulu yazdim biraz. valla bu durumdaki kizlara artik acimiyorum, kızıyorum. burda bizlere atarlandiginiz kadar o adamlara atarlansaniz keşke

Ya işte hergün ne olaylar görüyorum duyuyorum insan korkuyot diyor. İlk başta bende sizin gibi düşünüyodum o başlattı o üstüne geldi diye ama telefonunu kirinca nedense utandım ne dcegimi bilemedim
polislerin icinde calisiyorum hicte boyle korkanini gormedim, birde bellerinde daima silah olur dikkkat et derim.

dalga gecmek icin yazmadim, olayin vehametini gor diye vurgulu yazdim biraz. valla bu durumdaki kizlara artik acimiyorum, kızıyorum. burda bizlere atarlandiginiz kadar o adamlara atarlansaniz keşke
Saf demek vurgulu yazmak mi. Bunu başka şekilde dile getirebilirdiniz ayrıca kimseye atar yaptığım yok size kendimle ilgili bi konuda rica da bulundum o kadar

Al yenisini gizledigi seye devam eder

Bu adam o Telefonda kesin biriylr yazisiyodu , yoksa asla kirmazdi

Hem kirdi diyede yenisini felan alma kirnasaydi cocukmu zora girince kiriyo

Sendede cok hata var tabii neden veriyosun Telefonu eline herseyini kontrol ediyo azcik özel hayatiniz olsun yahu , adam sana zerre kadar güvenmiyor neden zorluyosun yani..

Ya kusura bakma ben korkarım bu adamdan..

Hani butun polisleri zan altında bırakmak istemem ama haberlerde sürekli cinnet geçirip ailesini,kendisini tabancasıyla öldüren polisleri hatırlattı bana bu insan..

Bir polisin ofke kontrolunu yapabılmesi lazım..

Takintili birisi sanirim.Sen onu sevmesen kalkip onca yol gitmezsin bile bunu dusunemiyor mu acaba.Telefondan once guvensizlik daha buyuk sorun.
Evet fazlasıyla takıntılı , evlenmek istiyor ailene anlat diyor bende daha erken diyorum önceden hergün görüşürduk istediğimiz zaman. Şimdi telefon da bile çok zor konuşuyoruz nerde ne zaman naptigini bile bilmiyorum hep aklım sende diyo o yüzden bişey demiyorum anlamaya çalışıyorum işte

bence hıcde mahcup olma..O kafanı taslara vurmanı ıstemem cunku...boyle davranan her erkek kendı halt karıstırır cunku.
bak gor demıstı dersnız

Aslında normal de polislerin mülakatta ki en büyük sınavlarıdır öfke kontrolü testi soruları ama gel gelelim benimki tuhaf . Şunu da biliyorum ama o sinirlenince ben sussam o an yarım saat geçmeden yanıma geliyo veya arıyo Özür dilemek için konuşmak için . Ama o an susmak çok zor ben konuşurken de deliye dönüyor

Sana birsey olacak diye endiselense tamam da sana guvenmiyorki adam.Kafani bulandirmak istemem ama bana boyle insanlar evlenince kiskanclik olayini abartir karsisindakini fazlasiyla huzursuz eder gibi geliyor.Hatta daha kotu sonuclar da olabilir.Simdilik sinirlendiginde bir saat konusmayinca sakinlesiyor olabilir de evlenince ayni evde olacaksiniz o zaman napacaksin.

ona yeni bir telefon almak yerine kendime yeni bir hat alir, boyle saplantili biriyle birlikte olmayi keserdim.
bazen insanlar yasadiklarindan gelecek icin bir anlam cikaramiyor, tam da bu durumdasiniz.
dilerim gozunuz gec olmadan acilir.

Neden kendinizi bir kenara koyup hele de neler hissettiğinizi;sadece onun tarafından bakıp haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz? Öfkesini ve zihnini paranoya ya kaptıran bir polis yani! Adam bakkal olsa manav olsa neyse bir de bunun eğitimini Almış
Ama siz bu kadar taviz verince bunun tavanı yok ki

Hepsi için sölemiyorum ama polislerin bi çoğuna güven olmaz ilişkilerde . üniformalı adama bakmayan kız da görmedim ben bu zaman kadar. Ne telefon alcan adama ya çokta sık gitme ayrıca yanına seni görmek istiosa gelsin adam gibi istesin babandan seni ne kasıyorsunuz kendinizi seni babandan istemesi kaçak köçek görüşmenizden daha mı zor. Asabiyetine kontrolcülüğüne başlatmasın bide telefon al iyice yüz ver sonra bi gün bi bakmışsın gözün mor çıkıosun o evden.. Hadi hayırlısı ne diim

Hic de utanma. Ofke kontrolu neymis ogrensin. Sen kirmadin o telefonu, neden sen alacakmissin. Ben teli kirdigi icin kendisinin masum oldugunu dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…