Bunlar onun hayatında ben varken olan şeyler değil, benle başlamadan öncesine ait konuşmalar. Ben onları görünce etkilendim. Benimle olduğu zamanda böyle birşey yapmadı, ona dair herhangi bir birşeyde yok. Tüm konuşmalar eski tarihli kuzeni vs arasında geçen muhabbetler yani hayatında ben yokken. Beni aldatacak biri olduğuna inanmıyorum, bu yönden korkum yok. Ben sadece geçmişte yaşadıklarını okuyunca üzüldüm. Üzülmem doğrumu yanlış mı onu merak ediyorum.üslubundan anlıyorum ki nişanlını aklayacak bişeyler dememizi bekliyosun
sen hamileyken falan ihtiyaç hasıl olursa ne olacak??
Bunlar onun hayatında ben varken olan şeyler değil, benle başlamadan öncesine ait konuşmalar. Ben onları görünce etkilendim. Benimle olduğu zamanda böyle birşey yapmadı, ona dair herhangi bir birşeyde yok. Tüm konuşmalar eski tarihli kuzeni vs arasında geçen muhabbetler yani hayatında ben yokken. Beni aldatacak biri olduğuna inanmıyorum, bu yönden korkum yok. Ben sadece geçmişte yaşadıklarını okuyunca üzüldüm. Üzülmem doğrumu yanlış mı onu merak ediyorum.
Evet sinirim bozuldu, geçmiş geçmiştir diyemiyorum iştedoğru ya da yanlış diyememde mantıklı diyebilirim kimse sevdiği erkeği başka bi kadının kollarında düşünemez kadına ister yollu de ister aile kızı de aksiyon aynı neticede
Evet ben bir defa olduğunu, oda okulda olduğu zaman arkadaşlarının zoruyla gittiğini anlatmıştı. Diğerlerini baştan bilsem belki tepkim farklı olurdu. Bu bir yalan evet. Bunu ona nasıl açıklayacağım ama sen şifreni verdin ben girip mesajlarını tek tek okudum, eski yazışmalarınızı gördüm mü diyeyimolmuşla ölmüşe çare yok ama yanlış okumadım dimi nişanlın sana bi kere oldu dedi, ama kuzeniyle bikaç kez gitmişler, bu bir yalan mesela, bunu yüzüne vurabilirsin
Evet ben bir defa olduğunu, oda okulda olduğu zaman arkadaşlarının zoruyla gittiğini anlatmıştı. Diğerlerini baştan bilsem belki tepkim farklı olurdu. Bu bir yalan evet. Bunu ona nasıl açıklayacağım ama sen şifreni verdin ben girip mesajlarını tek tek okudum, eski yazışmalarınızı gördüm mü diyeyimBunu dersem ona güvenmediğimi ve kontrol ettiğimi düşünmeye başlayacak. Aramızda bir güven sorunu ortaya çıkacak yani. Rahatlama için bunu ona gerçekten anlatmalıyım yani
o erkek ihtiyaç kısmına katılmıyorum
ihtiyaç diye bişey yok iğrenç.
ama şöyle de bir şey yok ki her şey senden önce olmuş
beki bakir erkek istiyo oabilirsin ama o hiç yatmadım dememiş sayıda yalan söylemiş
belki kızar soğursun diye dememiş de olabilir.
ama okuduğunu söyle sonuçta kendisi izin vermiş.
bildiğini anlasın.
Haklısınız, sanırım ben fazla büyüttüm bu konuyu. Aslında baştan bir kişi demeseydi sanırım onları okuduğumda da şaşırmayacaktım. Beni üzen sadece bu oldu zaten. Bunu da yukarıdaki yorumlardan birinde okudum, soğumamam için daha fazlasını diyememiş olabilir diye düşünüyorum ben böyle şeylere karşı çok ön yargılıydım çünkü en baştan beri. Muhtemelen anlatsa hemen fikrim değişir ve soğurdum. Onun beni aldatacağına inanmıyorum cidden çünkü bana çok değer veriyor. Sormamam ve konuyu kafamda bitirmem en doğrusu olacak umarım. Diğer türlü dediğiniz gibi sorarsam ileri gitmiş olacağım. O sakınca görse şifresini de hiç vermezdi. Sanırım eski konuşmaları çoktan unutmuş gitmiş ki aradan kaç yıl geçmiş unutması da doğal. Teşekkür ederim hepinize.
Çok teşekkür ederimen güzel kararı vermişsin canım.bugünlerin tadını çıkar.sana değer vermeseydi daha ilişkin yeniyken yapardı diye düşünüyorum.mutluluklar dilerim
Nişanlınızda hiç bir sorun göremedim ben. Ancak geçmişi bilmek ilişkilerde probleme neden olabiliyor. Şahsen bana hiç bir şey anlatmasalar çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü zihin anlatılan ya da öğrenilen 1 tane şeye 1000 tane ayrıntı ekleyebiliyor. Şu an bitmiş, geçmiş bir çok şey gereksi önemli hale geliyor. Düşünsenize kızlar arasında neler konuşuyoruz, ya da yaşadığımız platonik bir ilişki için bile günlerce ağlayıp sızlandığımız oluyor. Bunların çoğu anlık duygular, olaylar, hatalar olduğu halde, üzerinden çoook sular geçtiği halde sevdiğimiz adamlar bunları duysa ya da bir yerden okusa kim bilir ne sanırlar. Bu sebepten en iyisi (Çok ciddi bir durum yoksa) bilmemek, bildirmemek galiba...
Siz de takılmayın, mutluluğunuzun tadını çıkarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?