Lisede takıldığım herif -ki çok sık kavga ederdik- en son bana, güya canımı acıtmak için, sen o tellerini çıkart, kilo ver anca öyle gelirsin karşıma dedi (ki o zaman 1,72 boya 58 kiloydum). Amaan gerizekalı dedim geçtim.Ergenlik döneminizde veya çocukluğunuzda dış görünüşünüzle ilgili eleştiriler mi aldınız? Bunu ilişkilendirdiğiniz bir olay var mı peki? Ben ergenlik dönemimde çok kiloluydum mesela ve herkes benimle dalga geçerdi o yüzden kendimi beğenmem zaman aldı. Bunu ancak kendinizi geliştirirek, kendinize bakarak özgüvenle ilgili terapilere katılarak, kitaplar okuyarak yenebilirsiniz ben öyle yendim. Ama önce bunun sebebini bulmanız lazım. Ve sizin güzelliğiniz dış etkenlere bağlı olmamalı. Bir de insan kendini beğenmeyince çok kötü bir enerji yayıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen ben kendimden örnek vererek söylüyorum bunları.
seçtiğin profil resminden belli vallaEskiden bende öyle düşünürdüm .
Bir sürü kişi iltifat ederdi 'yok ya abartıyosunuz o kadar da değilim' der utanırdım .
Uzun zamandır öyle değilim artık kendi güzelliğimin farkındayım .
İnsanı çevresi de çok etkiler mesela seni eleştiren birileri olduysa özgüvenin düşer .
Benim sevgilimin ve çevreminde çok etkisi var kendimi beğenmiş olmamda
İvit özenle seçerim onlarıseçtiğin profil resminden belli valla
topluma günün mesajıİvit özenle seçerim onlarıkendimizi sevmeliyiz
ahahahah kahkahayı bastım vallaDerya?
Gidin o guzel,epey kullanilmis hatta kullanilmaktan harap olmus kafanizi ülkenin sorunlarını düşünmekle yorun o halde burda ne işiniz var ? Bayılıyorum şu havalara ya.. Sanırsın ki orgeneral. Olan olaylara dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Olabildiğince normal yaşamaya çalışıyoruz. Kafa dağıtmaya çalışıyoruz. Arada böyle aynştaynlar çıkıyor. Her yerdesiniz. Bi bitmediniz.Eleştiriyorum şükret tebessüm et gibi ama bazen de sizin kafalardan istiyorum aslında
Pürü pak, pek yorulmamış, ülkeden bi haber, tek dert kaş göz yüz
Kıyak işmiş aslında
O 10 kat değil ya 2 kat olması lazım :))aynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumdedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
ben 10 diye hatırlıyorumO 10 kat değil ya 2 kat olması lazım :))
Şu foto isteyenleri de merak ediyorum ..harbi cirkinse çirkinmişsin gercekten mi diyeceksinz.Çirkinlik görecelidir. Ama normları vardır. Mesela boya göre vucut oranları olur. Vucut tipine göre giyinirseniz. Yüzünüze uygun makyajı saçı yaparsanız belki afeti devran olmasanızda güzel olursunuz. Alımlı olursunuz
Siz fotoğraflarınızı koymazsanız biz size yardımcı olamayız
Valla bi araştıralım. 10 ise atın beni denizlere...ben 10 diye hatırlıyorum
offf derya'yı kaçırdım mı ben nezaman oldu bu olayDerya?
kendisi forumumuzun umutsuz vakası olurofff derya'yı kaçırdım mı ben nezaman oldu bu olayeksik kaldığım bişey mi olmuş kk'da çok üzülürüm
kendisi forumumuzun umutsuz vakası olur
yani ama konuları hatta nicki bile ben deryayım diye bağırıyorfarklı hesaplar mı kullanıyo peki tiramiisüümüz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?