- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
yani ama konuları hatta nicki bile ben deryayım diye bağırıyor
tamam tatlım teşekkür ederim aydınlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ama konuları hatta nicki bile ben deryayım diye bağırıyor
Tabi tatlım basıl bilmezsin Derya'yıofff derya'yı kaçırdım mı ben nezaman oldu bu olay eksik kaldığım bişey mi olmuş kk'da çok üzülürüm
Tabi tatlım basıl bilmezsin Derya'yı
30 yaşındayım güzel değilim ama başarılı bir kadınım diyor. Bilmem kaç tane ihtivası konusu var birden o sandım :))
bilmiyorum ben deryayı
mesela geçen konusu vardı yaşlandım diye kendisinin sıkı takipçisiyim
bilmiyorum ben deryayı
30 yaşındayım güzel değilim ama başarılı bir kadınım diyor. Bilmem kaç tane ihtivası konusu var birden o sandım :))
mesela geçen konusu vardı yaşlandım diye kendisinin sıkı takipçisiyim
Sanki bi tek ben çirkinim..ben degilimDerya?
Sanki bi tek ben çirkinim..ben degilim
Bu arkadaşı bilmem ama sen gerçekten güzelsin ruhun güzel kardeşim ne güzel bir yorum olmuş seni alkışlıyorum...Siz güzelliğiniiz görmeyi bilmiyorsunuz
Sorun burada
Gülümsemek herkese yakışır
Ama siz görme yetinize şükretmek yerine, minnacık sivilcenize takılır somurtarak geçirirsiniz ve anı ıskalarsınız
Aldığı nefesin kıymetini bilmeyenler bence hep mutsuzdurlar, güzel de olsalar o mutsuzluk yüzlerine yapışır çirkin gösterirler
o gelince benide unutmayın etiketleyi verin hemencik beliririm oracıkta tanışmak istiyorum kendisiyn
alınganlığın üstünde deryacım anlatılmak istenen şey senin böyle konular da fazlaca konu açmış olmanSanki bi tek ben çirkinim..ben degilim
alınganlığın üstünde deryacım anlatılmak istenen şey senin böyle konular da fazlaca konu açmış olman
Benim o hiç yok bi d dusun başlık sahibiKarşı cinsten ilgi görüyor ve sevgililerin de oluyorsa, kendini güzel hissetmen için yeterli sebeplerin var demektir.
:)) guzelsin ya hu daha ne olacak sende cirkinsen.bosver bunları cık dolas hava superNe kadar çok kadın kendini çirkin hissediyor böyle yaaa onlardan biri de benim ama maalesef böyle bir konu açamıyorum. Çünkü herkese bıkkınlık gelmiş bu konular dan aslında Derya ya hak veriyorum çünkü kendini çirkin hisseden insan hastadir acızdir ben neden böyleyim der hep eşi tarafından beğenilme ister.Özgüven eksikliği kadar kötü bişey yoktur.