• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok çirkin hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tiur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye çirkin olmasın kime göre neye göre!önce kendine güven dik yürü,gulumse,iltifat edenlerle ben mi yerine teşekkür ederim demeyi dene
Samimiyet ve özgüven insana ayrı bir hava verir.en onemlisi de kendine değer ver
.

Ben Deryayi gördüm Sayet benden güzel yani ama kendini çirkin sanıyor.

Nbr ar
Siz güzelliğiniiz görmeyi bilmiyorsunuz
Sorun burada

Gülümsemek herkese yakışır
Ama siz görme yetinize şükretmek yerine, minnacık sivilcenize takılır somurtarak geçirirsiniz ve anı ıskalarsınız

Aldığı nefesin kıymetini bilmeyenler bence hep mutsuzdurlar, güzel de olsalar o mutsuzluk yüzlerine yapışır çirkin gösterirler
Bu arkadaşı bilmem ama sen gerçekten güzelsin ruhun güzel kardeşim ne güzel bir yorum olmuş seni alkışlıyorum...

Herkes guzel alımlı baktirani bir daha donup baktiracak gibi olmak zorunda degilki.
Cirkin yada bakimli degilsen degilsin. Burdaki arkadaslarada katılmıyorum. Eminim sen guzelsindir icin guzel vs. Gibi laflara yani.
Cirkinim ben deyip bunalima gircegine toparlan. Neren senin moralini bozuzyorsa onun uzerine calis. Kilon varsa zayifla saçınsa dert kestir boyat vs. Dislerinse yaptir. Bakimli ol tarzini değiştir.
Yani ben anlamiyorum cirkinim diye bunalima giriyorsunuz.

Ya cirkin olduğunu kabul etceksin. Yada bunalima giriyorsan caresini aricaksin. Her şeyin cozumu var artik teknoloji devir ilerledi. Oturup karalar bağlamaya hayattan kopmaya gerek yok.
Dis guzellik her sekilde halledilir.

Su varki sen simdi cirkinim diyorsun ya belki bana gore de cirkinsin belki baska birine gore de cirkinsin ama gozu gormeyen kulagi duymayan kolu bacagi olmayan imsanlara gore dünyanın en sansli ve guzel insanı sensin.

Bunlari yazdim biraz sert uslup kullandim ama yanlis anlama seni kirmak icin degil kalkip toparlanman icin.
Bende guzel bir sey degilim yani.

Karşı cinsten ilgi görüyor ve sevgililerin de oluyorsa, kendini güzel hissetmen için yeterli sebeplerin var demektir.

Aynen bende senin gibi hissediyorum kendimi :)

Ne kadar çok kadın kendini çirkin hissediyor böyle yaaa onlardan biri de benim ama maalesef böyle bir konu açamıyorum. Çünkü herkese bıkkınlık gelmiş bu konular dan aslında Derya ya hak veriyorum çünkü kendini çirkin hisseden insan hastadir acızdir ben neden böyleyim der hep eşi tarafından beğenilme ister.Özgüven eksikliği kadar kötü bişey yoktur.

Ne kadar çok kadın kendini çirkin hissediyor böyle yaaa onlardan biri de benim ama maalesef böyle bir konu açamıyorum. Çünkü herkese bıkkınlık gelmiş bu konular dan aslında Derya ya hak veriyorum çünkü kendini çirkin hisseden insan hastadir acızdir ben neden böyleyim der hep eşi tarafından beğenilme ister.Özgüven eksikliği kadar kötü bişey yoktur.
:)) guzelsin ya hu daha ne olacak sende cirkinsen.bosver bunları cık dolas hava super

Back