• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok çirkin hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tiur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ergenlik döneminizde veya çocukluğunuzda dış görünüşünüzle ilgili eleştiriler mi aldınız? Bunu ilişkilendirdiğiniz bir olay var mı peki? Ben ergenlik dönemimde çok kiloluydum mesela ve herkes benimle dalga geçerdi o yüzden kendimi beğenmem zaman aldı. Bunu ancak kendinizi geliştirirek, kendinize bakarak özgüvenle ilgili terapilere katılarak, kitaplar okuyarak yenebilirsiniz ben öyle yendim. Ama önce bunun sebebini bulmanız lazım. Ve sizin güzelliğiniz dış etkenlere bağlı olmamalı. Bir de insan kendini beğenmeyince çok kötü bir enerji yayıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen ben kendimden örnek vererek söylüyorum bunları.
Lisede takıldığım herif -ki çok sık kavga ederdik- en son bana, güya canımı acıtmak için, sen o tellerini çıkart, kilo ver anca öyle gelirsin karşıma dedi (ki o zaman 1,72 boya 58 kiloydum). Amaan gerizekalı dedim geçtim.

Seneleeer seneler sonra facebooktan buldum, ekledim. Yeni fotoğraflarımı görmüş direkt yılıştı :D O kadar yazmasından sonra kaale almayıp şutlamak inanın çok zevkli oldu :D

Eskiden bende öyle düşünürdüm .
Bir sürü kişi iltifat ederdi 'yok ya abartıyosunuz o kadar da değilim' der utanırdım .
Uzun zamandır öyle değilim artık kendi güzelliğimin farkındayım .
İnsanı çevresi de çok etkiler mesela seni eleştiren birileri olduysa özgüvenin düşer .
Benim sevgilimin ve çevreminde çok etkisi var kendimi beğenmiş olmamda :KK70:
seçtiğin profil resminden belli valla :D

Bende bu aralar kendimi oyle goruyorum sivilcelerim cikti yuzumdr yara oldu izi kaldi. Giydigim hicbirseyi yqkistirmiyorum herkes mezuniyet kiyafetini hazirlarken ben acaba gitmesemmi diye dusunuyorum sozde diyet falan yapiodum oda yalan oldu.

Bu arada konu sahibi, güzel olmak zorunda değilsiniz. Önemli olan kafanızın içi. Dünya güzeli olup 10 dakikalık konuşma kapasitesine sahip olmaktansa, varsın 'çirkin' olun saatlerce konuşun.

Güzellik evet önemli ama özellikle bir süre sonra erkek o güzelliğe alışıyor. İlk zamanlar ağzının suyunu akıttığı kadına artık gözü alışıyor ve normal bir şey oluyor.

Fiziğimize yapabileceğimiz çok şey yok estetik dışında. Eğer estetik olmak istemiyorsanız kendini kabul edin. Ben de kendimi güzel bulmam, şirin miyim evet, güzel miyim hayır. Umrumda mı, hayır, önemli olan kafa bence. Hep de dedim, bana vücudum için değil kafam için gelen erkek lazım. Gelmeyen de kendi bilir.

Bu arada illa güzel bir yeriniz vardır, göz, dudak, göğüs, bacak... Sadece bunu nasıl ön plana çıkaracağınızı bilmek lazım.

"Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmadıkça" demiş Aşık Veysel.
Güzellik görecelidir ,bir de güzele de alışır insan. Sıradanlaşır. Adriana Lima'nın aldatıldığı bir dünyadayız dostum:KK53:
Sen bakımlı ve temiz ol, hayata pozitif bak, iyiliksever ol, alçak gönüllü mütevazi ol. Böyle olunca ister istemez güzelleşiyor insan. Zaten dikkat edersen bizim gönlümüze gözümüze güzel gelen insanlar hep böyle insanlar, yani gönlü güzel olanlar.

O yüzden boşyere kendini gömme. Hepimiz çok güzeliz maşşalah :KK200:

Eleştiriyorum şükret tebessüm et gibi ama bazen de sizin kafalardan istiyorum aslında
Pürü pak, pek yorulmamış, ülkeden bi haber, tek dert kaş göz yüz
Kıyak işmiş aslında
Gidin o guzel,epey kullanilmis hatta kullanilmaktan harap olmus kafanizi ülkenin sorunlarını düşünmekle yorun o halde burda ne işiniz var ? Bayılıyorum şu havalara ya.. Sanırsın ki orgeneral. Olan olaylara dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Olabildiğince normal yaşamaya çalışıyoruz. Kafa dağıtmaya çalışıyoruz. Arada böyle aynştaynlar çıkıyor. Her yerdesiniz. Bi bitmediniz.

teşekkür ederim yorumlarınız için :) erkekler umrumda değil zaten ben kendi mutluluğum için istiyorum böyle bi' şey. bu arada bir-dost nickli arkadaş benim ülke sorunlarından bihaber olduğumu nerden çıkardın? bende kafa yoruyorum ama elimden bir şey gelmiyor. yüz yüze tanışmadığın birini burdan yaftalamak gayet saçma olmuş

Çirkinlik görecelidir. Ama normları vardır. Mesela boya göre vucut oranları olur. Vucut tipine göre giyinirseniz. Yüzünüze uygun makyajı saçı yaparsanız belki afeti devran olmasanızda güzel olursunuz. Alımlı olursunuz

Siz fotoğraflarınızı koymazsanız biz size yardımcı olamayız
Şu foto isteyenleri de merak ediyorum ..harbi cirkinse çirkinmişsin gercekten mi diyeceksinz.
Çirkin yada güzel herkes in bi kusuru var..
Ben mesela küçükken acayip güzelmişim büyüdükce çirkinleştim lisede acayip cirkindim ünide medyum memişe benziyordum .Ünü bittince biraz iyileşmeye başladım, yaslandıkca bişeye benziyorum gecenlerde arkadaşım scarlet johansona benzediğimi söyledi.
Medyum memişten scarlete gördüğün gibi sürekli değiliyo insan.
Bana sorsan çirkinim scarlet kim ben kim.

Back