Lisede takıldığım herif -ki çok sık kavga ederdik- en son bana, güya canımı acıtmak için, sen o tellerini çıkart, kilo ver anca öyle gelirsin karşıma dedi (ki o zaman 1,72 boya 58 kiloydum). Amaan gerizekalı dedim geçtim.Ergenlik döneminizde veya çocukluğunuzda dış görünüşünüzle ilgili eleştiriler mi aldınız? Bunu ilişkilendirdiğiniz bir olay var mı peki? Ben ergenlik dönemimde çok kiloluydum mesela ve herkes benimle dalga geçerdi o yüzden kendimi beğenmem zaman aldı. Bunu ancak kendinizi geliştirirek, kendinize bakarak özgüvenle ilgili terapilere katılarak, kitaplar okuyarak yenebilirsiniz ben öyle yendim. Ama önce bunun sebebini bulmanız lazım. Ve sizin güzelliğiniz dış etkenlere bağlı olmamalı. Bir de insan kendini beğenmeyince çok kötü bir enerji yayıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen ben kendimden örnek vererek söylüyorum bunları.
Seneleeer seneler sonra facebooktan buldum, ekledim. Yeni fotoğraflarımı görmüş direkt yılıştı O kadar yazmasından sonra kaale almayıp şutlamak inanın çok zevkli oldu