• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok çirkin hissediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tiur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb yasin eger 20 den kucukse hic dert etme..ergen olupta cok nadirdir guzel olan .20den fazlaysan boyunagore kilonu ayarlamalisin.ve sonra bakimli olmak sart.sac rengi ......sac sekli...yuzune uygulayacagin makyaj malzemeleri kaliteli olmali..ve giyim onemli...vucut proporsiyonuna gore giyinmelisin.ben ne cirkin kizlar gordum...giyim ve makyajla tv deki mankenlere tas cikartirlar...uzulme eminim ki sende guzelsin sadece kendine nasil bakacagini bilmiyorsun...

Ahh cnm Antalya da hava güzel değil bir yere gidemiyorum ki nerde patlama olacak korkusundan :KK76:

Nbr ar

Bu arkadaşı bilmem ama sen gerçekten güzelsin ruhun güzel kardeşim ne güzel bir yorum olmuş seni alkışlıyorum...

Teşekkür ederim
Bu tarz konular çok açılıyor
Bir anlatıyorum, iki düşünün diyorum sahip olduğumuz nimetleri
Olmuyor
Bazen celalleniyorum, gerçekten görmesini bilene ne büyük nimet şu aldığımız nefes bile

Derya bile konusu açtığı anda Taksim haberini alınca geçen evet haklısın dediyse bence herkes düşünüp doğruyu bulabilir. Derya bile derken de bir kinaye aranmaz umarım, Derya bu tarz konuları tekrarlayan bi arkadaş burdan, o yüzden dedim.

Gidin o guzel,epey kullanilmis hatta kullanilmaktan harap olmus kafanizi ülkenin sorunlarını düşünmekle yorun o halde burda ne işiniz var ? Bayılıyorum şu havalara ya.. Sanırsın ki orgeneral. Olan olaylara dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Olabildiğince normal yaşamaya çalışıyoruz. Kafa dağıtmaya çalışıyoruz. Arada böyle aynştaynlar çıkıyor. Her yerdesiniz. Bi bitmediniz.

Derya bile konusu açtığı anda Taksim haberini alınca geçen evet haklısın dediyse bence herkes düşünüp doğruyu bulabilir. Derya bile derken de bir kinaye aranmaz umarım, Derya bu tarz konuları tekrarlayan bi arkadaş burdan, o yüzden dedim.

Göz ayrı nimet demek kadar, ülke ne durumda haline şükret te diyebilirim
Bunun için orgenaral olmaya lüzum yok, gerçeklerimiz bunlar
Ama güzel günler hep böyle karanlıkların ardından doğar, ona da inanıyorum ben

Sizin niye bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım doğrusu

Teşekkür ederim
Olmuyor
Bazen celalleniyorum, gerçekten görmesini bilene ne büyük nimet şu aldığımız nefes bile

Televizyonu açmıyorum, haber sitelerine girmiyorum. Cunku yasananlari gördükçe kötü oluyorum. Bir nebze ''unutmak'' için buraya geliyorum. Ve malesefki kendi dertleriyle ilgilenen insanları vatanını düşünmemekle ithaf eden sizleri görüyorum. Derya size haklısın dedi diye haklı olmuyorsunuz. Ülkemizde yaşanan problemleri konusabileceginiz konular mevcut. Her yere yansitmak gereksiz. Ben bu konuya kafa dağıtmak için giriyorsam ''tek derdiniz yüzünüz gozunuz,ülke ne halde umrunuzda degil'' laflarını duymak istemiyorum. Nitekim bilgisayar başında ağlayarak vatan kurtarilmiyor.

Televizyonu açmıyorum, haber sitelerine girmiyorum. Cunku yasananlari gördükçe kötü oluyorum. Bir nebze ''unutmak'' için buraya geliyorum. Ve malesefki kendi dertleriyle ilgilenen insanları vatanını düşünmemekle ithaf eden sizleri görüyorum. Derya size haklısın dedi diye haklı olmuyorsunuz. Ülkemizde yaşanan problemleri konusabileceginiz konular mevcut. Her yere yansitmak gereksiz. Ben bu konuya kafa dağıtmak için giriyorsam ''tek derdiniz yüzünüz gozunuz,ülke ne halde umrunuzda degil'' laflarını duymak istemiyorum. Nitekim bilgisayar başında ağlayarak vatan kurtarilmiyor.
Konu benim haklı olmam değil ufacık şeylerin kafayı takılmasıydı
Siz taktınız mı takıyorsunuz kişiselleştirmeye çalışıyorsunuz
Resim yok birşey yok güzel dediler ama bana mı dediler inanasım gelmiyor denilen konulara ne yazılabilir görmeden.
Ben İstanbul'dayım Taksim'e komşu bi yerde çalışıyorum tv yi açmasam da görüyorum duyuyorum, o an o kafayla yazdım. Devam ettiren sizsiniz
Ben bugün yine Taksim'deyim gerisi nasip

Takma
Teşekkür ederim
Olmuyor

Canım boşver ben seni anladım benim gibi anlayanlarda var orası kesin. isteyen istediği gibi anlasın ben senin düşüncelerini çok takdir ediyorum seni,eşini ve yavrunu Allah a emanet ediyorum...

Takma

Canım boşver ben seni anladım benim gibi anlayanlarda var orası kesin. isteyen istediği gibi anlasın ben senin düşüncelerini çok takdir ediyorum seni,eşini ve yavrunu Allah a emanet ediyorum...
Teşekkür ederim
Hepimiz Allah'a emanet olalım.

Ne kadar güzellik takıntılı kadın varmış?
Şaşkınım doğrusu.
Güzellik göreceli bir kavram da bir de hiç kimsenin çirkin diyemeyeceği insanlar vardır.
Anlamadığım şey burda şu; güzel olunca hayat daha mı farklı şeyler sunuyor size?
Ben ortalamanın üstünde güzelliğe sahibim, boyum uzun zayıfım.
Düşmanlarım bile arkamdan konuşurken güzel kız derler.
Eee bunun bana artısı ne?
Diğer insanlardan daha mı mutluyum? yoo.
Hayat her şeyi önüme mi sunuyor? yoo.
Dünya çirkini bir adama aşkı oldum ayrıldım unutmam 10 sene mi aldı.
Peşimde dünya kadar insan vardı.
Gördüğün gibi bir artısı yok mutlu olmak için güzelliğin.
Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenin öncelikli olarak.

Eskiden bende öyle düşünürdüm .
Bir sürü kişi iltifat ederdi 'yok ya abartıyosunuz o kadar da değilim' der utanırdım .
Uzun zamandır öyle değilim artık kendi güzelliğimin farkındayım .
İnsanı çevresi de çok etkiler mesela seni eleştiren birileri olduysa özgüvenin düşer .
Benim sevgilimin ve çevreminde çok etkisi var kendimi beğenmiş olmamda :KK70:
Eger fotograftaki hanim sizseniz bencede cok guzelsiniz.:KK25:

O degil de mesela çirkin insanlar daha verimli oluyor. Bir cok iyi yazar, şairler neredeyse hepsi çirkin diye adlandirilir.

Mizah da oyle. Mizahcilarin geneli yine çirkin.

Bana kalirsa bi insan icin fazla guzel olmasi talihsizlik. Hersey altin tepside sunuluyor; populerite, ilgi, kabul gorme... Cabalayacaklari bisey olmuyor. Hep ayni yerde sekiyorlar. Ne mizah duygulari gelisiyor ne de insan olan yanlari... Cok guzel diye bi kiza aracilik edip "Bu kiz cok guzel. Ugrasamam kibriyle" diye reddeden istemeyen arkadaslarim var mesela.

Tabi ben cok buyuk genelleme yaptim. Bazi cok guzel kadinlari tenzih ederim.

Arkadaşlar, ben çirkin hissetmiyorum direkt çirkinim, beni de teselli eder misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Sevgiler.

Back