aynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumçok çirkin hissediyorsan öylesindir o zaman
insan içine çıkmamam lazımaynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumdedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
amannnn boşver ya herkesin olacağı bir avuç toprak bazen böyle bakmak lazıminsan içine çıkmamam lazım
neyseki makyaj varamannnn boşver ya herkesin olacağı bir avuç toprak bazen böyle bakmak lazım
aynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumdedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
ay çok güldüm yorumunuza şimdi aynaya nasıl bakacam ben.aynaya bakınca insan kendini normalden 10 kat güzel görürmüş bir yerde okumuştumdedim bu 10 kat güzelse normalim ne aklıma o düştü sen böyle yazınca
hayırlısı canım yaay çok güldüm yorumunuza şimdi aynaya nasıl bakacam ben.
eklemek istediğim bişey var beyaz dişlerBen açıkçası hiç bir hanımın çirkin olduğunu düşünmüyorum. Ama tabi gerekleri var. egzersiz olmazsa olmaz. Ağır bir egzersiz de gerekmiyor. Sadece vücudumuzu fit tutmak için akşamları az hareket. Sonuçta vücudumuz erkekler gibi kas değil bizim yağ depoluyoruz. Bunları şekilde tutmak için. İkincisi bence giyim. Açık seçik değil nasıl desem uyumlu giyinmek bence güzel gösteriyor. Üçüncüsü de hareket ve tavır. Gülümsemek, yumuşak ve şevkatli tavırlar.. Bence bir kadın olarak hiç birimiz çirkin değiliz. Sadece kullanmayı bilmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?