• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİMİ ÇARESİZ HİSSEDİYORUM ?

elifmem01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
52
-31
1
31
Merhaba arkadaşlar . Yeni üye oldum. 2,5 aylık evliyim. Eşimle ilk günden beri korunmadık. Artık hamilelik geç ve zor oluyor diye . Eltim var onların da 6 senedir olmuyor çoçuğu birazda beni bu korkuttu açıkçası. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve o günden beri kendimde dedilim. Eşim çok mutlu ama sanki benim hayatım bitmiş gibi geliyor. İyi bir işim var . işe git gel akşamları eşimle keyif yap istediğin zaman dışarı çık bunlar vardı hep. Şimdi bunlar bitti gibi hissediyorum. Kendime çok kızgınım evlenirken dedim hep ilk 1 sene beklicem diye ama başaramadım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bu arada yaşım da 29 . Mutsuzum 3 gündür. Siz ce yanlış mı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar . Yeni üye oldum. 2,5 aylık evliyim. Eşimle ilk günden beri korunmadık. Artık hamilelik geç ve zor oluyor diye . Eltim var onların da 6 senedir olmuyor çoçuğu birazda beni bu korkuttu açıkçası. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve o günden beri kendimde dedilim. Eşim çok mutlu ama sanki benim hayatım bitmiş gibi geliyor. İyi bir işim var . işe git gel akşamları eşimle keyif yap istediğin zaman dışarı çık bunlar vardı hep. Şimdi bunlar bitti gibi hissediyorum. Kendime çok kızgınım evlenirken dedim hep ilk 1 sene beklicem diye ama başaramadım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bu arada yaşım da 29 . Mutsuzum 3 gündür. Siz ce yanlış mı düşünüyorum.
Bence çok şanslısınız. Eltinizi ve eltiniz gibi senelerce çocuk isteyen kardeşlerimizi düşünün. Hele bir kalp atışını duyun bide ufaklığı görün kendinize kızacaksınız niye canımı bu kadar sıktım diye. Sadece hayal ettiğiniz aktiviteleri iki kişi değil, üç kişi yapacaksınız. Sıkmayın canınızı bu büyük mucizenin tadını çıkarın. Ve unutmayın vaktini ve zamanını allah bilir nasip eder.

Çok şanslısınız. Tebrik ederim. İnanın sizin yerinizde olmak için aylarca ilaç iğne tedavi süreci yaşıyor çoğu kadın. Olmuyor tekrar deniyor... Şu anda mutlu olun ve bu güzel sürecin tadını çıkarın. Sonrasında bu günleri özlemle hatırlayacaksınız.

Back