Kizlar selam. Az önce bir aglama krizi gecirdim artik canima tak etti size de oluyor mu ben yuzumde surekli kusur buluyorum. Hatta Allah affetsin yeter artik bu cirkinlikle yasamak istemiyorum diyorum. Cevremdeki herkes guzelsin diyor ama onlar ben uzulmeyeyim diye diyorlar saniyorum bazen evet güzelim diyorum ama genellikle yüzümün her gun bir yerine takiyorum. Estetik olsam sonu gelmez diye de korkuyorum hem de gunah diyorum icimden bi de sonucta yine dogal guzel olmayacaksin o durumda diyorum. Sürekli birileri bana guzel oldugumu soyleyecek ki ben inanayim. Her gun iltifat bekler oldum. Sevgilim yok teklif edenler oldu hâlâ da var ama benim kendime guvenim yerle bir. Bi diyorum burnum yamuk bi diyorum burun ucgenim buyuk ertesi gun goz altlarım mor cokuk diye agliyorum sonra o geciyor cildim bozuldu diye basliyorum.hepsi bitiyor dudak kaslarim esit kasilmiyor diye video cekiyorum yuzum asimetrik diyorum vs. vs. bitmiyor hic bunlar. Sizde de var mi bu durum? Ben ölmek istiyorum bu atak gibi sey geldiginde cok caresiz hissediyorum dedigim gibi bazen aa ne guzelim diyorum ama cok cabuk moralim bozulabiliyor durduk yere.