- 20 Kasım 2022
- 222
- 1.048
- 28
İnanın gerçek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın gerçek
Evet daha bugün aradı elimi bırakma kızım sen ben eskisi gibi mutlu olalım diyorSizinle olmak istiyor mu hala ?
Ozaman kendinizi aff etdirib önce sizin düzelmeniz lazım hatda hatalı benim benim yüzümden öyle.oldun demeniz lazım. Valla şimdi öyle kocamı var öyle sevsin ağlasın asagilansada hala.sevsin valla bence yok. Seninki nankörlük olmuş resmenO beni çok seviyo çoookkk. Bir daha üzmem gerçekten üzmem
Ama kumar yine oynarsa diye korkuyorumOzaman kendinizi aff etdirib önce sizin düzelmeniz lazım hatda hatalı benim benim yüzümden öyle.oldun demeniz lazım. Valla şimdi öyle kocamı var öyle sevsin ağlasın asagilansada hala.sevsin valla bence yok. Seninki nankörlük olmuş resmen
Benim yüzümden dimi
ama çok pişmanım diyorum
Kumarinada sen engel olacaksın gerekirse başka şehire taşın tanıdığı insanlardan uzaklaşın insan isterse her şeyi başara bilirAma kumar yine oynarsa diye korkuyorum
Pismanliginiz su anda tam olarak ne degistiriyor? Adamin yikilmis olmasini mi, yoksa oyun bagimlisi olmasini mi? Dedigim gibi esiniz kardesim, kuzenim, arkadasim felan olsa ilk sizden kurtulmasi gerektigini söylerim. Hicbir insan kendini bu duruma düsürmeye layik degil. Burda kadinlara da diyoruz: Kendi hayatinizi bir erkek icin yakmayin diye. Esiniz zamaninda dur diyecekti olanlara. Demek ki o zamanlar yapamamis. Insallah bundan sonra hem kendisi hem ailesi aklini basina alir. Ben lafta olan "pismanim"lara aldatan erkeklerdede inanmiyorum
Kumara başlayanın da bırakması zor. İmkansız değil ama zor. Başlamasının sebebi sen olmuşsun ama bıraktırabilir misin, bilemedim. Yarın bir gün en ufak bir maddi zorlukta yine kumarda çare arayacaktır. Tanışmış bir kere kumarla.Evet daha bugün aradı elimi bırakma kızım sen ben eskisi gibi mutlu olalım diyor
Napmam lazımKumara başlayanın da bırakması zor. İmkansız değil ama zor. Başlamasının sebebi siz olmuşsunuz ama siz düzelseniz bile bu davranışı devam edebilir. Yarın bir gün en ufak bir maddi zorlukta yine kumarda çare arayacak. Tanışmış bir kere kumarla.
Ya iş arkadasından görmüş oynamış aynı yerde çalışıyorlar hatamı anladım diyor ama aynı yerde çalışıyorlar şeytan dürter.Kumarinada sen engel olacaksın gerekirse başka şehire taşın tanıdığı insanlardan uzaklaşın insan isterse her şeyi başara bilir
Nolur yardım et. Vicdanım sızlıyor herkes onu suçluyor ama ben sebep oldum herkes o da aklını başına alsaydı nasıl kumar oynar diyor ama ne bilim kimse beni anlamıyor
Ailen falan ne diyor?Napmam lazım
Evet haklısınızBu nasıl paraya deger vermemek?
Vermeseydiniz esinizle cok mutluydunuz suan
ailem boşan bu adamdan bi cacık olmaz diyor. Kocam çok iyi. Kumar oynadıgı için ailem öfkeliAilen falan ne diyor?
Biz adamı senin anlattığın kadarıyla yazıyoruz. Onu tanıyan kişilerin fikri ne?
Evet haklısınızBu nasıl paraya deger vermemek?
Vermeseydiniz esinizle cok mutluydunuz suan
ailem boşan bu adamdan bi cacık olmaz diyor. Kocam çok iyi. Kumar oynadıgı için ailem öfkeliAilen falan ne diyor?
Biz adamı senin anlattığın kadarıyla yazıyoruz. Onu tanıyan kişilerin fikri ne?
boşanmalıyım dimiParaya değer vermezdim, hediyelerde gözüm yoktu demişsiniz ama aynı zamanda en baştan beri sürekli ev, para, lüks yaşam gibi şeyler demiş durmuşsunuz. Bu ne çelişki?
Adamı resmen yetersiz hissettirmişsiniz, size yaranmak için napsın gitmiş kredi falan çekmiş, sizin gözünüz doymayınca da kumara dadanmış, valla ben adama üzüldüm. Adamın hayatını maffetmişsiniz.
Aynı yerde olsada isterse başarabilirYa iş arkadasından görmüş oynamış aynı yerde çalışıyorlar hatamı anladım diyor ama aynı yerde çalışıyorlar şeytan dürter.
Evet haklısınız
ailem boşan bu adamdan bi cacık olmaz diyor. Kocam çok iyi. Kumar oynadıgı için ailem öfkeli
Ben sevdiğim insana senin yaptıklarını yapmam kiEğer inanmıyorsanız dalga geçmeyin yazık aynı durumda siz olabilirdiniz