Kendime pahalı hiçbir şey alamıyorum

Ay konu ile alakası yok Margaret Hale de başladın mu çalışmaya benzer dönemlerde doğum yapmıştık ben ücretsizden devam
Başladım ben kız 15 aylıkken. Oğlumda 2 yaşında başlamıştım ama bunda erken başladım çünkü ev aldık. Doğum izni sende bağımlılık yapmış olabilir mi kuşum adgdfdhd

Kesinlikle ayni fikirdeyim

Bende sizin benzer bir versiyonunuzum diyebilirim maalesef bende sizin gibiyim benimde hiç hoşuma gitmiyor ama kendime engel olamıyorum. Çalışsam düzelir miyim acaba diye düşünüyorum, sanmıyorum ben iflah olmazim kesin maaşımıda çocuklara harcar kalanını altına falan yatiririm

Biz kadınlar kaç yaşında olursak olalım kendimizi bırakmamalıyız,saç makyaj giyim bizim doğamızda var.
60 yaşındayım makyajımı yaparım bakımlıyımdır,güzelde giyinirim illa marka olması şart değildir bana göre kendime yakıştırdıysam isterse pazar ürünü olsun hiç önemli değildir bana göre.

Çocuğuma çok markalı şeyler almam. Sağlık, bakım, eğitim ön plandadır. Evimi, indirimde diye 1 milyoncuya çevirmem, gereksiz şeylere para ödemem. Yine indirimde diye kendime gereksiz kıyafet almam, kaliteli alırım, senelerce giyerim. Dolabım kaos içerisinde değil.

Ev eşyalarım az ve kalitelidir, kalabalık sevmem. Ama konfor alanım için para harcamaktan çekinmem. Çalışan, çocuklu, evcil hayvanı olan birisiyim. Robot süpürge, dikey süpürge olmazsa olmazım.

Bir nevresim takımı diyelim, bir yedek olur. Moru, pembesi, mavisi dizmem. Kişi başı 2 adet artı misafir için. Çevremdekilere bakıyorum, ay bunun rengi güzel, ay bunun kumaşı güzel diye diye her yer çaput dolu.

Mutfak dolapları gerekli, gereksiz eşya dolu. Ben alıp o eşyanın kölesi olmam. Bu cimrilik değil, bilinçli tüketim. O gereksiz eşyayı üst üste koysan bir dikey süpürge parası çıkar zaten.

Az eşya, fazla konfor alanı tamamdır. Gerisi yük insana.

Toyumvar
lütfen bu psikolojiden çıkın, tamam dolabınızı marka kıyafetlerle doldurmayın ama kapsül denilen bir kısım kalite ürünleriniz mutlaka olsun. Dikkat çeken, birisi baktığında beğenilen, derisi, dokusu, rengi, tarzı farklı olsun yani.
Siyah şişme mont var, kesimi berbat, böyle siyah market poşeti giymişsin gibi duruyor.
Siyah şişme mont var böyle seni sarıp sarmalıyor, terletmiyor. hafif yumuşacık. Seni de ince gösteriyor.
Kalite kusur örter. İyi tasarlanmış bir kıyafet de sizin kusurlarınızı örtecektir.
Nolucak hayır, zengin mi olucaksınız ? Eşiniz size madalya mı takacak, onun cebini kendisinden daha çok düşündüğünüz için. Eşiniz alıyorken üstelik, sizin kendinizi dizginlemeniz ne kadar doğru?
Bence aksine hoşuna bile gidecektir.
bu avm lerde butik mağazalar var özellikle İpek..l, ve A d: L benim favorimdir.

eşiniz ve çocuğunuz sizi şık görmesin mii

çokdoğru.net

o zaman bütün anaların evliliği sıkıntıda benim annemde böyleydi arkadşaalrımd aböyle burdakilerde yazmış zamanımızı çocuklarımıza veriyoruz diye.

Öyle ne yazık ki. Ben de sizin gibiyim. Bir şey alırken önce fiyatına bakıyorum. Ekonomik durumum bunu gerektiriyor. Elim daha rahat olsaydı daha kaliteli markalara bakıp alırdım ama. Benimkisi biraz ‘tasarruf’ yapmaya çalışmaktan sanırım ama işin kötüsü benim yaptığım tasarrufun kıymeti yok. Misal geçen ay halı yıkadım balkonda, eşim sıkıntı çıkarmasın diye de bir gittim ıslattım, bir gittim köpükledim falan, adam çocuğa 5 dk bakmadı, ofladı pufladı bağırdı vs. Madem öyle kalan halılar yıkamaya gitsin, parasını da paşa paşa ödesin bakalım dedim. Bu hafta yıkamaya vereceğim. 12 m2 halıya 1000 tl versin de belki bir kıymeti olur diyeceğim ama o da olmaz ya neyse.

İşin özü sana tavsiyem yapma. Kendine harca. Çünkü karşı tarafta hiçbir türlü kıymetin olmayacak, kendine harcarsan en azından kendinde kıymetin olur.

O değil de halı yıkama fiyatları ne kadar pahalı olmuş arkadaşlar yaa.Yakında eski usül halıları kendimiz yıkayacağız

Şu anda gercekten ekonomi kötü. Fiyatlar her geçen gün artiyor. Dolayisiyla sürekli kullandigin seyler indirimdeyse stoklamak makul geliyor bana da. Eskiden fiyatlar bu kadar cok degismezken gereksiz buluyordum ama şimdi gerçekten devir bu devir haline geldi. Bir şey alirken bir kac yere bakip uygununu almak da makul bence. Evet dediginiz gibi 50 tl cok degil ama sonucta 50 tl'de 50 tl, iki tikla 50 tl az odemek varken neden tercih etmiyesin. Buraya kadar katiliyorum. Ama kendine de bir seyler almaya kiymalisin. Marka takintim yok süs püs sevmem ama ister istemez iyi ayakkabiya, paltoya, sampuan, krem, vitamin vesair saglik icinse veriyorum açikçasi. Cunku şu da gercek ki sen kendine kiymet vermezsen kimse vermiyor, yani tabi parani carçur etme ama kendine harcamaya da kiymamazlik yapma

Maaş almaya başlayınca düzeliyor. Doğum iznindeyken bende de böyle olmuştu. Şimdi macbook aldım iphone peşinde koşuyorum bende teknoloji sorunu var arabaya multimedia aldım, halbuki arabayı daha yeni aktif kullanmaya başladım araba örtüsü direksiyon kılıfı, bişi aynası, bilmene camı bakarken buluyorum. Eşimin isyanı yakındır

Kısacası maaşı alın geçiyor, alırsınız

çok doğru..
camları sileyim, 3 saat çocuklara baksın dersin, ya yokuşa sürerler, ya dışarı çıkıp masraf edip gelirler ya da
hırgür şamata, kaos..
Yemek yetişmiyor sonra dışardan söylüyorsun. Yorgunluğun da yanına kar kalmış. Netice aynı.
Bir yerden birikirken, başka yerden akıyor.
Zorlamaya hiç gerek yok.

Ne mutlu içten gelecek sanırım benim hiç içimden gelmiyor 5 kg fazlam kaldı doğumdan sonra bebegim uyuduktan sonra salona gidiyordum iki aydır kısım kısım evde herkes hasta bir düzelemedik.Kilo vermeden ne yapsam anlamı yokmuş gibi hissediyorum içimden yapacağım her türlü şeyi ertelemek geliyor benim.Ne kıyafet almak istiyorum ne başka bir şey.Önce şu kilomu vereyim diyorum sonra onu da yapamıyorum öylece kül kedisi gibi kaldım.Bebekle uğraşıp duruyorum.Kendisine her türlü bakabilen insanlara da hayranım zira bende mükemmellik takıntısı var ya hepsi olacak ya hiçbir şey.imkanım var erteleme huyum var yaşım 31 içim geçti heralde sanırım benim

Kesinlikle çok güzel yazmışsınız

Özensiz görünmüyorsanız normal.
Pahalı markadan alacağınız şeyin uzun ömürlü olacağının garantisi yok, aldığınız şeyi yakıştırıyorsanız, üzerinizde emanet gibi değilse nereden alındığı ne fark eder.
50 lira için de uğraşılır evet, elinizde telefon hallediveriyorsunuz.

Ama ben olsam o süpürge hayatımı kolaylaştıracaksa alırdım, temel ihtiyaçlardan sonra paranın amacı hayatı kolaylaştırmak bence.

Malum markayı (Dy) ben artık önermiyorum artık. Evimde olan kv. Min hoşuna gitti, yaşlandı işini kolaylaştırır diye ona verdim. Kendime son çıkanı aldım, hiç sorunu bitmiyor yedek parça sorunu, servis desteği zayıf. Eski yine aynı marka olan canavar gibiydi, bu tırt Konu sahibi arkadaş, alacaksan iyi araştırsın. Simdikinden hiç memnun değilim, bir sürü şikayet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…