Kendime eşimin sırtında bir kambur gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Of. Keşke annemde beni alıp dizine yatırıp bunları söylese. Kovandır katlan demese
Burda hepimiz senin birer ablan sayılırız.
Bu kadar laf eden adam, eminim defol git de demiştir.
Zorla çocuğunu aldıran insan, senle bir gelecek düşünmez.

Bence git evine aile konutu şerhi koydur. Sonra da karşısında otur ve de ki" boşanalım ama Bana ayda şunu ver" Gelirine göre ev araba ne ise. Öyle tahmin ediyorum ki bosanman için verecek ve seni istemiyor. Kendine bi hayat kur. Daha 22 yaşındasın her şeye alisirsin. 32 yaşına gelince artik çok geç kaldım deme.

Çok haklısın sorun sadece çalışmak değil çok başka sıkıntılar var işin içinde...

O kadae iyi geliri varken olmasa kendi tercihiniz derdim ama kendi canindan olan bir bebegi sirf annesinin kardesinin kredisini ödüyor ona para ayiramam dusuncesiyle istememiş bir adamdan bahsediyorsun adam bile demek istemiyorum.
Konu sahibi neden bosanmak istemiyorsun sirf millet ne der adim bosanmisa cikar die mi mesleginiz var .. o bahsettiğiniz hayallerinizi şu an yaoabiliyor musunuz ki adam yediginiz lokmayi sayacak neeedeyse.. oturup iki nefes alacamayacak miyim demissiniz ya oturmaniz bile adama batıyorken siz nasil o evde duruyorsunuz ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamadim.

Ailem boşanmamı istemiyor

Dememesi gereken ne varsa demiş. Bu saatten sonra çalışmaktan başka şansınız yok gibi zira evde çalışmadan geçen bir hayatta da size huzur verilmeyecek. Ne desem bilemedim ve çok üzüldüm.

annesine ve kardesine bütçe ayiriyor da ayni yastiga bas koydugu ayni cati altinda yasadigi esine gelince mi dert oluyor her sey? cok kirici sözler sizin yerinizde olsam is aramaktansa avukat bulup boşanırdım herhalde. cok agir sözler bunlar. ha
illa ki calisan biri istiyorsa ona gore evlenseymiş. sizin dert edecek bi durumunuz yok sartlar geregi ayrilmissiniz isinizden. hemşirelik ve hosteslik evli bayanlara gore degilmis gibi gelir bana zor meslekler cok yorucu, uyksusuz, gecesi gündüzü olmayan meslekler..çalışmayı seviyor ve istiyorsunuz anladigim kadariyla ama yollarinizi ayirin calisin derim

Kimsenin iftirasına maruz kalmadan ve aileme bile gerek duymadan en az zararla nasıl kendi ayaklarımın üstünde dururum ona bakıyorum. Çek git kapıyı demekle bir yere gidemiyorsun gidecek yerin yok ise

Zaten annesine kardeşine ev alıp onlara bakabilen biri eşinin harcadığı 5 kuruşa göz dikiyorsa o evlilik hiç bir şekilde yürümez bence.

Bu yasadiginiza evlilik diyemiyorum. Ne kadar üzücü. Siz bu adamla nasil sarilabiliyorsunuz yatakta. Cocugunuzu aldirmis, nasil katlandiniz? Gerci o Adam Baba olmayi hak etmiyor.
Sarilip optugun kisiden bunlari duymamali bir insan. Umarim hersey yoluna girer

bu konuya denk gelip okuduğum için çok üzüldüm ya. Verdiğiniz örnek tüy ürpertici

Eşiniz çalışmanızı istiyor olabilir ama herşeyin bir adabı var,çalışsanız ne olacak sorunun temeli sizin çalışıp çalışmamanız değil eşinizin size tutumu,yarın çalışıp iyi bir para kazansanız başka bir konu da sizinle bu üslupla konuşacak siz yaptığınız fedakarlıkla kalacaksınız. Bence siz eşinizin artılarını eksilerini iyi düşünüp evliliğiniz hakkında bir yol çizin

O zaman çalışın ve kendi paranızı sadece siz yiyin. Belli ki o paradan da nasiplenmek istiyor. Her şeyi alın eve temizlikçi getirin mesela

Canı nafaka ödemek istiyor demek ki. Başkası olsa bosar nafakasiyla da gül gibi geçinir. Dişli bir avukat lazım

ben olsam işe girer çalışırdım diyenler var şaşkınım. Arkadaşım adam sana paramı yiyorsun diyor ve sen buna evlilik mi diyorsun? Madem evlendi eşşek gibi seni geçindirecek çalışmak istemiyorsan çalışmazsın seni buna zorlayamaz, bir kadın asla eve para getirmek zorunda değildir. Paşa gönlün isterse çalış ve sana bunca hakaret eden bir adamla da evli kalma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…