- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Anasınıfı öğretmeniyim , çıplak maaşım 3230, ayda 60 saat artı 12 saat nöbet ücretiyle toplam 72 saat ek ders alıyorum , saati 13.8 , toplamda 4155 yapıyor , bazı aylar 90 saat alıyoruz, sınavlarda görev alıyorum , mesela bu sene engelli bir öğrenci için destek eğitim açtım , omdan da ayda bir miktar kazandım, ayda 4500 ü gördüğüm oldu .. Yeterince açıklayıcı oldu mu ?Pardon siz ne öğretmenisiniz ek ders olmadan çıplak maaş 2.900 lira değil mi ek ders ücreti zaten 14 lira mı ne ve ek ders ile öğretmenler toplamda en fazla 3.500 civarında alıyor siz nasıl 4.300 alıyorsunuz ben anlamadım aydınlatırsaniz sevinirim
Bir psikoloğa gidin alışveriş bağımlılığıda bir nevi psikolojik hastalik tıpkı cimrilik gibiGelirine göre fazla lüks yaşantım beni ve ailemi çok zora sokuyor ayda 4000 lira maaş alıyorum kenara 200 lira atıyorum (ilerisi için yıllardır azıcık atıyorum kenara) ailemin yanında yaşıyorum ve bana asla para yetmiyor kendimi çok borca soktum bir de anneme çok masrafın oluyor benim bu alisveriskolikligim annemi inanılmaz borca sokuyor eğer bir şey almaya karar vermissem işime yara masa bile mantıklı olarak almamaya karar vermissem bile rüyalarına giriyor takıntı haline geliyor bu durumu yaşayan var mi nasıl üstesinden geldiniz ya da gelmediniz evde otursam bile bir şekilde kendimi yine internetten alışveriş yaparken buluyorum
Neden haklı üçuz değilse kuş kadar maaşına 3 çocuğu ortak edip onları ac bırakmak hiç normal değil benceYanlış anlama ama bu cevabın resmen kibir kokuyor, psikolojik bir sıkıntın olabilir ama empati yapmana engel değil...
Yarın ne olacağı belli olmaz.1600 lira maaş alıp 3 çocuk yapmayacağım için düşünmeme gerek
Hı siz kıdemlisiniz o zaman ben sizi genç biri zannettimAnasınıfı öğretmeniyim , çıplak maaşım 3230, ayda 60 saat artı 12 saat nöbet ücretiyle toplam 72 saat ek ders alıyorum , saati 13.8 , toplamda 4155 yapıyor , bazı aylar 90 saat alıyoruz, sınavlarda görev alıyorum , mesela bu sene engelli bir öğrenci için destek eğitim açtım , omdan da ayda bir miktar kazandım, ayda 4500 ü gördüğüm oldu .. Yeterince açıklayıcı oldu mu ?
Normal olduğunu savunmadım zaten, ki bu kişiye göre değişir. Yaşam standardı ile alakalı yaşadığın yer ile alakalı. bahsedilen empati yoksunluğu anlatabildim mi? 3 çocuğu olup asgari ücret alanlar var bu ülkede malesef kiNeden haklı üçuz değilse kuş kadar maaşına 3 çocuğu ortak edip onları ac bırakmak hiç normal değil bence
33 yaş yaşlıysa evet genç değilimHı siz kıdemlisiniz o zaman ben sizi genç biri zannettim
kıdeme göre maas artıyor doğru
Bu arada anasinifi öğretmenlerinin ek ders ücreti aldığını bilmiyordum ben de öğretmen adayiyim da ondan sordum
soğandan da ucuzPatatesten ucuzmus :)
ne saçma yorum neden size uçak bileti alsın çalışın kendiniz alınParan çoksa bana uçak bileti alsana sevdiceğime kavuşayım
şu sitede her ekonomik şikayete asgari ücretlileri örnek vermezler mi deliriyorum .onların asgari ücretli olması geliri daha yüksek olanların suçu değil.bazıları yatlar da tatıl yapıyor 3 milyonluk arabalara bınıyor onlar da gelırıne göre yaşıyor ve ben onları hiç kafama takmıyorum eleştırmıyorum kıskanmıyorum meselaNormal olduğunu savunmadım zaten, ki bu kişiye göre değişir. Yaşam standardı ile alakalı yaşadığın yer ile alakalı. bahsedilen empati yoksunluğu anlatabildim mi? 3 çocuğu olup asgari ücret alanlar var bu ülkede malesef ki
Bi empati yapın dedim, sırf yol gösterme amacı ile, pardon ama alakasız olmuş yorumunuz. Seviyeli bir şekilde yorum yapıyorum siz deliriyorsunuz ben ne diyebilirim ki şimdi size? Kıskanmak ne alaka? Burda insanca yorum yapmak anormal bişi gerçi unutmuşumşu sitede her ekonomik şikayete asgari ücretlileri örnek vermezler mi deliriyorum .onların asgari ücretli olması geliri daha yüksek olanların suçu değil.bazıları yatlar da tatıl yapıyor 3 milyonluk arabalara bınıyor onlar da gelırıne göre yaşıyor ve ben onları hiç kafama takmıyorum eleştırmıyorum kıskanmıyorum mesela
size ne oldu anlamadım alıntılamayın beni size mi yorum yaptım ben .Haftalardır sitede ne zaman ekonomik konu açılsa hemen ayy bu ülkede asgari ücretle gecınıyorlar siz musrıfsiniz yok paranızın degerını bılmıyorsunuzlar havada uçuşuyor .ben genele yazıyorum yorumumu sizi ne ılgılendırıyor.banlanmak ıstemıyorum polemıkle alıntılamayın beni istemıyorumBi empati yapın dedim, sırf yol gösterme amacı ile, pardon ama alakasız olmuş yorumunuz. Seviyeli bir şekilde yorum yapıyorum siz deliriyorsunuz ben ne diyebilirim ki şimdi size? Kıskanmak ne alaka? Burda insanca yorum yapmak anormal bişi gerçi unutmuşum
size ne oldu anlamadım alıntılamayın beni size mi yorum yaptım ben .Haftalardır sitede ne zaman ekonomik konu açılsa hemen ayy bu ülkede asgari ücretle gecınıyorlar siz musrıfsiniz yok paranızın degerını bılmıyorsunuzlar havada uçuşuyor .ben genele yazıyorum yorumumu sizi ne ılgılendırıyor.banlanmak ıstemıyorum polemıkle alıntılamayın beni istemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?