• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime çok kiziyorum

Veraset davası nedir benim bildiğim veraset ilanı gibi bir şey vardı ayrıca annem bana dava açarak kazandığım paraya el koyamaz ki üçüncüsü benim annemin bana böyle bir yaptığımda bulunmaya çalışması benim evden ayrilmama bile sebep olabilir eğer ihtiyacı varsa veririm ama hiçkimsenin benim maaşım üzerinde bir söz hakkı yoktur annemin bile değil maaşım hayatım hakkı bile
Sen anneni ailenin borca sokup zor durumda birakiyorsan Kusura bakma da var... O halde cikacaksin ayrı eve kirsni elektrik suyunu kendi geçimini kendin halledeceksin kimseye de yuk olmayacaksin... seninde ailen dahi olsa borca sokup zor durumda bırakmaya hakkın yok kimseyi...Şahsen benim evladım olsan ya kendine çeki duzen verdiririm yada ayrı eve cikaririm seni...

Sunun da altını cizeyim benim kendi fikrim bu yapacağım bu olurdu senin ailen ne yapar bilemem... tekrar söylüyorum ailenin maaşın la ilgili herhangi bir hakkı olmadığını dusunuyorsan aileni borca sokmAyip kendi geçimini tek başına kendin saglayacaksin ki kimsenin soz hakkı olmayacak maasindA...

Veraset davası nedir benim bildiğim veraset ilanı gibi bir şey vardı ayrıca annem bana dava açarak kazandığım paraya el koyamaz ki üçüncüsü benim annemin bana böyle bir yaptığımda bulunmaya çalışması benim evden ayrilmama bile sebep olabilir eğer ihtiyacı varsa veririm ama hiçkimsenin benim maaşım üzerinde bir söz hakkı yoktur annemin bile değil maaşım hayatım hakkı bile
Annen seni belki de binbir zahmetle buyutecek ve hayatında söz hakkı olmayacak...

Buyuk sehirde yasiyorum aylik sadece kahveye verdiğim para 400 lira geneldr organik besleniyorum üstüne bir de kıyafet ayakkabi kıyafet bi spor ayakkabi 400 lira zaten
Cevapları okumadan yorum yapmıştım şimdi soruma cevap buldum :) sanırım şu büyük kahve zincirinden içiyorsunuz kahvenizi tamam ama her ay spor ayakkabı mı alıyorsunuz? Yargılamak için değil bu arada gerçekten merak ediyorum

Eğer o ayki ek dersim fazlaysa 4 bin 300 falan alıyorum genelde sınav görevi falan filan çıkıyor yoksa düz 4 bin sadece ağustosta ek ders yok o zaman biraz zor oluyor , dediğim gibi 1800 ev kredisi artı aidat 2000 yapıyor , 200 de tek yaşadığım için faturalar öyle çok yüksek gelmiyor geriye 2100 kalıyor , ayda 300 güne girdim toplu halde elime 3000 bin geçti ona hiç dokunmadım direkt döviz yaptım bankada duruyor . Geriye 1800 kalıyor , 400 liralık ayakkabı alıyorum fakat taksidi yüksek yaptırıyorım , yurt dışı tatil ayarladım arkadaşlarımla 3000 bin tuttu onu da 9 taksit yaptırdım ayda 300 kusur o tutuyor , diğer taksitlerde 500 falan kredi kartıma en fazla ödediğim 1000 lira , eee bana kalıyor 800... ki 200 lira verip konsere gittiğimde oldu ama hiç bu zamana kadar eksi hesaba girmedim , yani millet asgeri ücretle 3 çocuk geçiniyor , 4000 lirayla bekar aileyle yaşaıyp yetiremiyorum demek şımarıklık bence ..
Bu bir hastalık. Takıntı. Şımarıklık değil bence. Arkadaş durumunda bi acayiplik olduğunun farkında zaten. Sağlıklı bir bireyle kıyas etmek bana göre hata olacaktır.

Bende de var bu takıntılar ve bu alma hastalığı yüzünden kendime çok kızıyorum... Bazen kendime mantıklı seçenekler üretiyorum almamak için ama param olmasa bile o an mutlaka bir yolunu bulup param olunca almadan duramıyorum... başka şeylere yönelmek iyi oluyo ama
Sen ben misin acaba?

Back