Anneannesinin durumu çok kötüydü ve beklenen bi durumdu.tamam ölüm her koşulda zor can yakar ama gayet yediler,ictiler, hatta güldüler.ben de takıldım bu duruma surat beş karış balkonda yediya ben burada millet demiş yok annanesi öldü yok matemdedir acıkcası ben öle düşünmüyorum ya
siz yazıyordunuz annanesı yatıyormus kadın hastaymıs zaten demekkı yası da var allah kurtarmıs ıste
genc değil hanı yaslı kadın ölecek tabı bunun ıcın günlerce matemlere gireceğini zannetmiyorum bi adamın
yanı hafife almıyorum da bu böle ama
ayrıca cenaze olur ve matemde de olsa insan cenazeye gelmiş insanlara böle sırt ceviremez
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimden şüphe eder oldum. Ben mi haksizim siz söyleyin
- Konu Sahibi minnie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben seve seve giderim ama o gelmez.elestiri sevmiyor heke baskasindan duymaktan hiç hoşlanmıyorSiz bu şımarık adamı böyle kabullenmedikçe mutlu olamazsınız...
Terapi düşünmüyor musunuz?
Gitmeyi kabul etmez gibi geliyor bana ama hatalarını bir başkasından duysa veya özeleştiri yapabilmeyi öğrense bir şeyler değişir hayatınızda.
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Beni korkutan birinci sebep boşanmanin ağır yükü boşanan bi arkadaşım çok zor toparladi kendini.ikinci sebep ise hastaligimdan dolayi ömür boyu çocuk sahibi olamamak yani bosanirsam tekrar evlenmem.evlensem dahi zaman gecer vs. Ve Çocuk sahibi olamam.
Yoksa hayatimi idame ettiririm annem babam sahip çıkar.
Ailen arkandaysa boşanma travmasını atlatırsın merak etme.
Gerçekten bu kadar önemli mi anne olmak?
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum.
Rabbim vermiyorsa vardır bildiği demek daha kolay değil mi?
Sen gebe kalınca,beben olunca belki de bu kadın senin evinden çıkmayacak,bebenle uyumak isteyecek,kucağına vermeyecek vs. hiç bu ihtimalleri düşünmez misin?
Eşin hiç bir zaman senden yana değil ki beben olunca hepten cephe alacaklar.
Zaten konuşmaya başlayınca ilk konuda kaliyoruz.adamla konuşmak mümkün deil çünkü. Bi de böyle deneyelim bakalım ne olacak.toparlarsınız dedıgım gıbı alın kagıdı kalemı
aslında benım de dusuncelerım cok dagınıktır burda bunu yazarken baska sey dusunuyorum falan
ama ugrastım bı kac gun surdu hatta bılgsayarda yazın daha ıyı oluyo hanı temıze cekerken falan aralara eklemek yada cıkarmak ıstedıklerınız olur ben ole yaptım sonra cıktı aldım hatta :)
yada yazın maıl atın esınıze gercekten o kadar ıse yaradı ben de alın bastan anlatın konusmaktansa okuması cok daha kısa sürer hem bır defada bütüüüün olarak ne düşündüğünüzü anlamıs olur bence deneyin bunu
Ciddiye alir mi bilemem.ona göre benim rahatim yerinde kendime sirun arıyorum
Ben seve seve giderim ama o gelmez.elestiri sevmiyor heke baskasindan duymaktan hiç hoşlanmıyor
Geriye bence 3 ihtimal kalıyor.
Ya kabullenip hiçbir hareketini sorgulamayacaksınız.
Ya ömür boyu onun dilini çözmeye, onun dilinden konuşmaya çabalayarak yıpranacaksınız.
Veya... Daha mutlu olma ihtimalinizi değerlendireceksiniz, onsuz bir hayatta.
Bir daha evlenmem deme sebebinizi de anlamadım.
Kısmet bu işler sonuçta.
Ailem arkamda çok şükür. Anne olmak benim için önemli yada hastalığım olduğu için bu kadar önemli bi hedef haline geldi galiba bilemiyorum.ama bebek için sağlıklı ve huzurlu bi ortam herseyden önemli bunu saglamadan bebek sahibi olmak o bebege de haksızlık olur aslında.Ailen arkandaysa boşanma travmasını atlatırsın merak etme.
Gerçekten bu kadar önemli mi anne olmak?
Yanlış anlama bilmediğim için soruyorum.
Rabbim vermiyorsa vardır bildiği demek daha kolay değil mi?
Sen gebe kalınca,beben olunca belki de bu kadın senin evinden çıkmayacak,bebenle uyumak isteyecek,kucağına vermeyecek vs. hiç bu ihtimalleri düşünmez misin?
Eşin hiç bir zaman senden yana değil ki beben olunca hepten cephe alacaklar.
Aslında anne olmayi hem çok istedim hemde korktum nedeni de sizin de yazdiginiz gibi k.v nin büsbütün bizim hayatimiza ve evimize dahil olmasi çünkü bebek okursa bunun olmama ihtimali YOK. Kadin zaten bize gelmek için bahane arıyor.
Eşim beni anlamaz kavgalar çoğalır kafalarina göre yetistirmeye kalkarlar biliyorum
bu dediğimi düşünün o zaman benceZaten konuşmaya başlayınca ilk konuda kaliyoruz.adamla konuşmak mümkün deil çünkü. Bi de böyle deneyelim bakalım ne olacak.
Ciddiye alir mi bilemem.ona göre benim rahatim yerinde kendime sirun arıyorum
bende işte diyorum ya konusmaya baslayınca zaten cok uzun sürüyor ve sıkılıyor dınlemek istemiyor o öle yaptıkca ben daha cok sinirlenip bağırıyordum ben bağırınca o da bağırıyor ve konu kapanıyordu
böle yazınca sakın bı sekılde hem sonuna kadar okuyor hem de kavga olmuyor daha ıyı ama tabı bu yazma işi de sürekli olmamalı sürekli yaz yaz bundan da sıkılır insan ben bir kere yaptım ve işe yaradı
beş senelik evliyiz 5 seneyi yazdım yanı o derece
Kabullenmeyi denedim ama yapamadim kabullenmek bana göre kendime haksızlık etmek oldu. Ben bu kadar özverili iken onun davranışlarını kaldiramadim.Geriye bence 3 ihtimal kalıyor.
Ya kabullenip hiçbir hareketini sorgulamayacaksınız.
Ya ömür boyu onun dilini çözmeye, onun dilinden konuşmaya çabalayarak yıpranacaksınız.
Veya... Daha mutlu olma ihtimalinizi değerlendireceksiniz, onsuz bir hayatta.
Bir daha evlenmem deme sebebinizi de anlamadım.
Kısmet bu işler sonuçta.
Onun dilini çözmek çok zor anlamak çok zor huzursuz bi ortamda büyümüş bunun etkisini silemem.
Bi daha evlenmem dememin sebebi insanlara guvenemen anlaminda.
Çünkü eşimle sekiz sene çıktık hiç kötü yüzünü göstermedi.
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
Hımmm... Biliyorsun...Ailem arkamda çok şükür. Anne olmak benim için önemli yada hastalığım olduğu için bu kadar önemli bi hedef haline geldi galiba bilemiyorum.ama bebek için sağlıklı ve huzurlu bi ortam herseyden önemli bunu saglamadan bebek sahibi olmak o bebege de haksızlık olur aslında.
Aslında anne olmayi hem çok istedim hemde korktum nedeni de sizin de yazdiginiz gibi k.v nin büsbütün bizim hayatimiza ve evimize dahil olmasi çünkü bebek okursa bunun olmama ihtimali YOK. Kadin zaten bize gelmek için bahane arıyor.
Eşim beni anlamaz kavgalar çoğalır kafalarina göre yetistirmeye kalkarlar biliyorum
Kendini bile bile ateşe atıyorsun.
Demek ki insanlar mutsuzluğunu kendi hazırlıyor.
Kırıcı olmak istemiyorum ciddi anlamda çözemedim çünkü ben seni.
Ne diyeyim arkadaşım, Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah.
Bizde beş senelik evliyiz beş senede çok şey yaşandı. Genel hatlariyla bi yazi çıkarmaya çalışacam ama kolay olmayacak karşımda beni anlayan biri olsa yazmak da anlatmak da kolay ama böyle olunca zor.fikir için teşekkürler. Yavaş yavaş başlarım ayrilsak dahi belki sonradan anlar benibu dediğimi düşünün o zaman bence
bende işte diyorum ya konusmaya baslayınca zaten cok uzun sürüyor ve sıkılıyor dınlemek istemiyor o öle yaptıkca ben daha cok sinirlenip bağırıyordum ben bağırınca o da bağırıyor ve konu kapanıyordu
böle yazınca sakın bı sekılde hem sonuna kadar okuyor hem de kavga olmuyor daha ıyı ama tabı bu yazma işi de sürekli olmamalı sürekli yaz yaz bundan da sıkılır insan ben bir kere yaptım ve işe yaradı
beş senelik evliyiz 5 seneyi yazdım yanı o derece
peki normalde nasılsınızKabullenmeyi denedim ama yapamadim kabullenmek bana göre kendime haksızlık etmek oldu. Ben bu kadar özverili iken onun davranışlarını kaldiramadim.
Onun dilini çözmek çok zor anlamak çok zor huzursuz bi ortamda büyümüş bunun etkisini silemem.
dile kolay sekız sene cıkmıssınız evlenınce bırden nasıl degıstı ?
yani bilmiyorum kaynananız her allahın günü de sizde mi ama normalde bigün eşiniz işten geldi kaynananız sizi aramadı
o zaman nasılsınız mesela beraber yemek yıyıp ne bıleyım tv ızlemek falan yada dısarı el ele tutusup bı dondrma yemege cıkmaz mısınız askım canım demes mı hıc ?
ya da şakalar yapmaz mısınız birbirinize gülüp söylemez mısınız hiç ?
evlilik insanin eşi arkasında sağlam bi şekilde durursa ve seni anlarsa kolay olur.Hımmm... Biliyorsun...
Kendini bile bile ateşe atıyorsun.
Demek ki insanlar mutsuzluğunu kendi hazırlıyor.
Kırıcı olmak istemiyorum ciddi anlamda çözemedim çünkü ben seni.
Ne diyeyim arkadaşım, Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah.
Bunun farkındayım beş sene düzelir umuduyla sürdürdum.tedaviyi hep erteledim halende erteliyorum etrafimdaki insanlarin baski yapmasina rağmen bunu kendime korumak adina yapıyorum aslina bakarsan dönüm noktasindayim bi iş bulup yoluma bakma fikri agir basıyor.
Kabullenmeyi denedim ama yapamadim kabullenmek bana göre kendime haksızlık etmek oldu. Ben bu kadar özverili iken onun davranışlarını kaldiramadim.
Emin misiniz?
Bu kadar bencil bir adam 8 yılda illa ki belli etmiştir kendini, siz ayrıntı deyip üzerinde durmamışsınızdır.
Çünkü eşinizdeki anlık tepkiler değil, karakter.
Çocuğunuz olsa ben onunla mutlu olurum diyebilir misiniz?
Diyemezsiniz.
Çocuktan bağımsız karar verin bence hayatınıza.
Her dakika kendinizden çalıyorsunuz.
Aşkım ,canim tabiki diyoruz ortak zevklerimiz sohbet konularımiz var. Normal şartlar altinda birbirimizle eglenebilen bi çiftiz.ama tabi eşim ailesinin yaninda daha mesafeli.peki normalde nasılsınız
dile kolay sekız sene cıkmıssınız evlenınce bırden nasıl degıstı ?
yani bilmiyorum kaynananız her allahın günü de sizde mi ama normalde bigün eşiniz işten geldi kaynananız sizi aramadı
o zaman nasılsınız mesela beraber yemek yıyıp ne bıleyım tv ızlemek falan yada dısarı el ele tutusup bı dondrma yemege cıkmaz mısınız askım canım demes mı hıc ?
ya da şakalar yapmaz mısınız birbirinize gülüp söylemez mısınız hiç ?
O istiyorki istediği gibi davransin yanlış dahi yapsa ben soylemeyim güllük gülistanlik devam edelim eleştiriye gelemiyor hatasini söyleyince kabuk değiştiriyor resmen.
Sekiz sene boyunca hatalari oldu ama Özür diledi şimdi o halinden eser yok .
Annesi ona düşkün başka uğraşı ve hayati yok cani sıkılınca eglencesi biziz. Hergün olmasa da bir gün arayla gelir gelmediğini var sayalim eşimin işyeri oturdugumuz semtte ugrar plan Program beyin yikama iyilik kisvesi halinde halledilir aksini savunur yada yaparsam ben kötü olurum.
Eşimin doğum günü mutlaka k.v ile kutlanır bi ay önceden programi yapılmıştır birlikte yemege gidilir.aksi plan yapmak istersem.huzursuz oluruz.
30 yaşındayizYaşınız kaç?
haklısıniz çocuk derken kendi hayatim çöp oluyor.cocuk olsa bile üç kişilik mutlu bi aile olamayiz o ailesi ve biz oluruz huzursuzluk artarEmin misiniz?
Bu kadar bencil bir adam 8 yılda illa ki belli etmiştir kendini, siz ayrıntı deyip üzerinde durmamışsınızdır.
Çünkü eşinizdeki anlık tepkiler değil, karakter.
Çocuğunuz olsa ben onunla mutlu olurum diyebilir misiniz?
Diyemezsiniz.
Çocuktan bağımsız karar verin bence hayatınıza.
Her dakika kendinizden çalıyorsunuz.
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
evlilik insanin eşi arkasında sağlam bi şekilde durursa ve seni anlarsa kolay olur.
Bunun farkındayım beş sene düzelir umuduyla sürdürdum.tedaviyi hep erteledim halende erteliyorum etrafimdaki insanlarin baski yapmasina rağmen bunu kendime korumak adina yapıyorum aslina bakarsan dönüm noktasindayim bi iş bulup yoluma bakma fikri agir basıyor.
Üzülmeni istemem ama bu adam düzelmez.
Aksine daha kötüye gider.
Zaten geçen senelerde anladım bunu olumlu değişiklik pek olmadi .ailesine git gide daha çok baglanmasi da cabasi oldu.Üzülmeni istemem ama bu adam düzelmez.
Aksine daha kötüye gider.
ya valla boşanınAşkım ,canim tabiki diyoruz ortak zevklerimiz sohbet konularımiz var. Normal şartlar altinda birbirimizle eglenebilen bi çiftiz.ama tabi eşim ailesinin yaninda daha mesafeli.
O istiyorki istediği gibi davransin yanlış dahi yapsa ben soylemeyim güllük gülistanlik devam edelim eleştiriye gelemiyor hatasini söyleyince kabuk değiştiriyor resmen.
Sekiz sene boyunca hatalari oldu ama Özür diledi şimdi o halinden eser yok .
Annesi ona düşkün başka uğraşı ve hayati yok cani sıkılınca eglencesi biziz. Hergün olmasa da bir gün arayla gelir gelmediğini var sayalim eşimin işyeri oturdugumuz semtte ugrar plan Program beyin yikama iyilik kisvesi halinde halledilir aksini savunur yada yaparsam ben kötü olurum.
Eşimin doğum günü mutlaka k.v ile kutlanır bi ay önceden programi yapılmıştır birlikte yemege gidilir.aksi plan yapmak istersem.huzursuz oluruz.
alsın anasını başına çalsın o da mutlu olsun siz de mutlu olun
ha dedıgım gıbı eşinizle cok iyi olsanız kaynana belkı cekılır ama ıkısı de kötü
cocugunuz olsa bişe değişmez hatta daha kötü olur
bi sürü konunuz var bu konu da işte bi kaç sayfa daha yorumlarla dolar daha sonra unutulur ve siz birkaç gün sonra yeni bir başlıkla buraya dönersiniz
çözümü yok
eşinizle konusun böle mutlu olamıyorum bu tavırlarını düzelt düzeltmeyeceksen boşanalım deyin bakalım ne olacak