• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden şüphe eder oldum. Ben mi haksizim siz söyleyin

oldu canım
o zamanda sende böyle davran canım
hayır annesını zaten uzun zamandır ıdare edıyorsun rahatsız oluyorsun oldugu gıbı kabullenmeye calısıyorsun
pekı ya o , sızın dar gununuzde aılene bu sekılde davranamaz

İcinden gelerek yapmana guveniyor.Kocan naparsa yapsin sen huyunu degistirmeyeceksin.Ben de senin gibiydim ama degisicem.1 gundur kusum koczmla yeter artik
Evet benim huyum keşke böyle olmasaydim belki kiymetim bilinirdi o zaman. Gelene gidene güleryüzlü davrandim gerekeni yaptım tüm suçum bu.bende çok degisecem dedim ama yapamadım umarım sen yaparsın

anneannesi vefat etmis. cani sikkindir o yuzden, kendi ailesinden birini kaybedince sizin aile fertlerinize karsi farkli hissetmis olabilir. normaldir diye dusunuyorum, ama tabi kisisel fikrim. eger her zaman bu sekilde degilse bence takmayin kafaya
Olabilir tabi ama annem bana sık gelmez gelse de kalmaz o yüzden zoruma gitti.cenaze toprağa verildi anneannenin evine geldik .yedi içti kuzenleriyle sohbet etti keyifliydi yani

Senin eşin öküz, ve hala sen çırpınıyosun kendinden veriyosun, her delinin bir velisi vardır derler doğru valla

Minnie sen hallisinda Bence bu konuda yuzgoz olma onunla, cunku ben neyin derdindeyim diyecek
Ve acikcasi konularini bilen bir insan olarak annesi sizinle daha cok takilacak diye hissediyorum
Ailene tamam o anda oyle yapti ama genel anlamda adamda bir sorun var bu aile konularinda
Çok haklısın ben haksız duruma düştüm zaten.
Annesi ayrı problem ve dedigin gibi bana iyiden iyiye saracak bunu hissediyorum. Kadin şimdiden ben alışkındim anneme gelmeye ,bakmaya boşluğa düştüm tarzında şeyler söylüyor.kursa git diyor akrabalari herşeye bi bahane buluyor. Açıkçası eşim bu tarzda davranirken onun annesiyle ugrasmak kendimede ailemede haksızlık gibi geliyor.
Hem taviz tavizi getiriyor üzülen ben oluyorum

Minnie merhaba,
Bence geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı birbirinize bilenmişsiniz, ne yapsanız batıyo birbirinize
Yoksa bugün anneannesi ölen biri yarın sabah cenaze kalkacakken bişey yemeyebilir
Sen ısrar edince ekmek ucu yedi diyelim, annenlerle yese daha iyiydi ama annenlerin kalması doğru mu onu da bilmiyorum -şehir dışı- değilse
Eşinin ailesinden biri vefat etmişse o taraftan uzak akraba geldiyse, kalacak yere ihtiyaç olur
Kayınvalidnein evine sığmayan sana gelebilir gibi
Ben böyle düşündüm mesela, tarafsız biri olarak

Ama sizin birbirinizle olan sorunlarınız var
Bi süre sorgulama oluruna bırak istersen
Sadece bu tavırlarınızı hiç bir misafire yansıtmasanız daha iyi olur

Senin bu dertlerin bitmez. 5 yildir esin boyle, kayinvaliden boyle sen cok ezik
Durmussun bugune kadar. Oyle de devam ediceksin sanirim ben anlamiyorum cidden. Bulunmaz hint kumasi mi bu adam ?
Bosan gitsin bence cocuk yoklen.
Mutlu deyilsin anlattiklarindan yola cikarsak, kendini beyenmis sana ancak ke di sartlarinda iyi davranan, sana zerre saygisi olmayan bu adamla nereye kadar devam ettirmeyi
Dusunuyorsun?

Hadi ettiriyorsun diyelim ne zaman sen pnun agzinin payini vermeyi ogreniceksin acaba ?
Artik gücüm kalmadi zaten.tup bebek tedavisi görmem lazim ama ne ailesine ne kendine guvenebiliyorum.
Konusamayan sorunlari çözemeyen bi adamın eline çocuk vermek ne derece doğru bilmiyorum.ama.bi yandanda dr lar bu konu için fazla beklemeden halletmem gerektiğini söylüyorlar böyle bi çaresizlik içindeyim.
Benim ailem bi süreçten geciyor maddi problemleri var ailemin eşim bunu biliyor bazen o yüzden de rahat davranip üstüme geldiğini düşünüyorum. Ama şöyle bi durum varki ailem dipte deil evimiz var ve gayet yeterli bi ev ve her koşulda beni zaten isterler kararlarima saygi duyarlar. Ama dün herkes geldiği yere döner işine gelirse dedi ben onun bbu rahatligini bu ukalaligini ona bagladim ...
Çok bunaldim daraldim kafam hep dolu

bence eşinizle gayet açık konuşmalısınız eğer vefatla ilgisi yoksa ve bu eşinizin her zamanki halıyse konuşun cunku dahada ıleri gidecektir eşinizin yaptığı saygısızlık sızle problemi olabilir ama ailenizin yanında neden böyle yapıyor
İşte bende sadece konuşmak istedim neden böyle yaptin diye ama adam herseyi tartışma kavga tarzinda konuşuyor en sonunda da kendini hakli çıkarıyor

oldu canım
o zamanda sende böyle davran canım
hayır annesını zaten uzun zamandır ıdare edıyorsun rahatsız oluyorsun oldugu gıbı kabullenmeye calısıyorsun
pekı ya o , sızın dar gununuzde aılene bu sekılde davranamaz
Evet idare etmeye bu durumu yansitmamaya çalışıyorum çünkü annesi ile ilgili durumu söylesem yine ben haksız durumda olcam yine ben kötü olcam çünkü eşim böyle hosuna gitmeyen şeyler duyunca tartisiyor konusamiyor

ah minnie her konuna da aynı türde şeyler yazıyorum
bu adam seni hak etmiyor.
çok fazla bencil ve senin duygularına düşüncelerine hiç saygı göstermiyor.
Beni üzen de bu zaten duygu ve düşüncelerime önem vermemesi. Ben sordum neden böyle davrandin ben böyle davraniyor muyum diye ama ama aninda deisti konusamiyoruz anlaşamiyoruz onun duygu ve mutluluk durumuna göre yasarsak sorun yok tersi durumda ortalik karışıyor

Senin eşin öküz, ve hala sen çırpınıyosun kendinden veriyosun, her delinin bir velisi vardır derler doğru valla
Haklısın kendimi bazen Cendere içinde hissediyorum böyle soylemeyim yanlış anlar şuraya gitmeyelim istemez. Annemle telefonda o varken rahat konusamiyorum kelimeleri irdeler kavga çıkarır diye

Minnie merhaba,
Bence geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı birbirinize bilenmişsiniz, ne yapsanız batıyo birbirinize
Yoksa bugün anneannesi ölen biri yarın sabah cenaze kalkacakken bişey yemeyebilir
Sen ısrar edince ekmek ucu yedi diyelim, annenlerle yese daha iyiydi ama annenlerin kalması doğru mu onu da bilmiyorum -şehir dışı- değilse
Eşinin ailesinden biri vefat etmişse o taraftan uzak akraba geldiyse, kalacak yere ihtiyaç olur
Kayınvalidnein evine sığmayan sana gelebilir gibi
Ben böyle düşündüm mesela, tarafsız biri olarak

Ama sizin birbirinizle olan sorunlarınız var
Bi süre sorgulama oluruna bırak istersen
Sadece bu tavırlarınızı hiç bir misafire yansıtmasanız daha iyi olur
Evet açıkçası ne yapsa altında kötülük arıyorum. ama bu durumun suçlusu eşim beni o bu hale getirdi.bu konuda da tavır yaptigini hissettim belki alakasi yoktu ama ben artık eşimi öyle görüyorum.
Annemle kiz kardeşim yardim ettiler aslinda saatte baya geç oldu ertesi gün sabah geri gelecekleri için kaldilar ayni sehirdeyiz ama arada mesafe var yoksa kalmazlardi.keske direk cenazeye gelselerdi ama onlarin amaci da biraz destek olup yardim etmekti

Evet açıkçası ne yapsa altında kötülük arıyorum. ama bu durumun suçlusu eşim beni o bu hale getirdi.bu konuda da tavır yaptigini hissettim belki alakasi yoktu ama ben artık eşimi öyle görüyorum.
Annemle kiz kardeşim yardim ettiler aslinda saatte baya geç oldu ertesi gün sabah geri gelecekleri için kaldilar ayni sehirdeyiz ama arada mesafe var yoksa kalmazlardi.keske direk cenazeye gelselerdi ama onlarin amaci da biraz destek olup yardim etmekti
Annenin niyeti mutlaka iyidir
Ama iyilikten anlayana
Ne kadar anlıyorsa o kadar değer verilmeli bazı insanlara
Bence açık olmalısınız
Mesela sen eşine bu kadar öfkeliyken boşanmayı düşündün mü hiç ?
Düşünyorsan sıkı bi rest çekmenin vaktidir
Dışarı çıkıp konuşmak daha iyi gelebilir
Şu şu şu yönlerin beni soğutuyor
Düzeltmen veya törpülemen bu evliliği ayakta tutabilir
Senin de bende rahatsız olduğun durumları ifade etmeni isterim desen mesela ?

ya ben sızın konuları okuyorum hep
bu nedır bole
adamın anası sureklı dibinizde ve siz bundan rahatsız oluyorsunuz
rahatsız oldugunuzu bile bile kocanız anasını hala burnunuzun dibine sokuyor sizi mecbur ediyor
sizin anneniz iki günlüğüne gelince surat yapıyor

ananesı öldüyse öldü herkesin acısı oluyor milletin gencecik ogulları ölüyor şehit oluyor böle mi yapmak lazım anneniz cenazeye gelmiş böle mi davranılır misafire
bir de tehdit annnene yok gitmem diye siz de o halde onun annesini kabul etmeyin ya o yapışkan kadını çıkarın hayatınızdan
yada .... ya bakın ben kolay kolay ayrıl boşan yazmam ve öle düşünmem bizim aile yapımız gercekten kültürümüz böle değil boşanmaktan yana hiç değilim ama bu adamdan boşanın gerçekten artık
bu ne ya kendi anasını melek gibi gören ve üstün gören adamlardan nefret ediyorum
anasını da alsın ve gitsin

Evet benim huyum keşke böyle olmasaydim belki kiymetim . Bilinirdi o zaman. Gelene gidene güleryüzlü davrandim gerekeni yaptım tüm suçum bu.bende çok degisecem dedim ama yapamadım umarım sen yaparsın
Canim ben bicak gibi keserim.Bu yaptiklarimi da arasin ki kiymeti olsun.Anam beni kocamin akrabalar icin dogurmadi

ya ben sızın konuları okuyorum hep
bu nedır bole
adamın anası sureklı dibinizde ve siz bundan rahatsız oluyorsunuz
rahatsız oldugunuzu bile bile kocanız anasını hala burnunuzun dibine sokuyor sizi mecbur ediyor
sizin anneniz iki günlüğüne gelince surat yapıyor

ananesı öldüyse öldü herkesin acısı oluyor milletin gencecik ogulları ölüyor şehit oluyor böle mi yapmak lazım anneniz cenazeye gelmiş böle mi davranılır misafire
bir de tehdit annnene yok gitmem diye siz de o halde onun annesini kabul etmeyin ya o yapışkan kadını çıkarın hayatınızdan
yada .... ya bakın ben kolay kolay ayrıl boşan yazmam ve öle düşünmem bizim aile yapımız gercekten kültürümüz böle değil boşanmaktan yana hiç değilim ama bu adamdan boşanın gerçekten artık
bu ne ya kendi anasını melek gibi gören ve üstün gören adamlardan nefret ediyorum
anasını da alsın ve gitsin
Ben annesine laf etsem sık gelio gidiyor desem kıyamet kopar. Annesi ne yapsa hakli ve gerekli. Benim annem sık gelip gitmez kendi ugraslari hayati olan bi insandir bizi sikmaz.benim annem k.v gibi davransa eşim dayanamaz zaten boşanirdi.ananesi çok rahatsız ve yaşlıydı zaten bekliyordu herkes aylardir hastaydi.uzulmekse ben eşimden daha çok üzülmüşümdür.ama onun sorunu cenaze v.s deil saygısızlık

Annenin niyeti mutlaka iyidir
Ama iyilikten anlayana
Ne kadar anlıyorsa o kadar değer verilmeli bazı insanlara
Bence açık olmalısınız
Mesela sen eşine bu kadar öfkeliyken boşanmayı düşündün mü hiç ?
Düşünyorsan sıkı bi rest çekmenin vaktidir
Dışarı çıkıp konuşmak daha iyi gelebilir
Şu şu şu yönlerin beni soğutuyor
Düzeltmen veya törpülemen bu evliliği ayakta tutabilir
Senin de bende rahatsız olduğun durumları ifade etmeni isterim desen mesela ?
Aslında ben içimdekileri söylesem
Bu kadar gergin olmam ama hersey hep içimde hep kafamda dolayisiyla bende huzursuzum.konussam faydası olur mu onu da bilmiyorum. işine gelise ben böyleyim gibi laflar duymak beni daha çok incitiyor.annem cenaze için deldi o gece eve geri döndü sorun yaşanmadı diyelim .ama ilerise ben hastalansam veya dogum yapsam ne yapcam annemi eve almayacak miyim.ama öyle bi durumda onun annesi zaten burdan cikmayacagi icin bana da bakar zaten

Canim ben bicak gibi keserim.Bu yaptiklarimi da arasin ki kiymeti olsun.Anam beni kocamin akrabalar icin dogurmadi
Ben dayanamıyorum artık eski sabrim hevesim yok çocuğum olmuyor kafam hiç huzurlu degil sorunlarim var.ben zaten eski ben deilim o cenazeyi bahane edip saygısızlık ediyorsa benimde sebebim çok bende bunlarin arkasina siginirim

Back