yanı peki nedir sizi rest çekmekten alıkoyan ?Ben annesine laf etsem sık gelio gidiyor desem kıyamet kopar. Annesi ne yapsa hakli ve gerekli. Benim annem sık gelip gitmez kendi ugraslari hayati olan bi insandir bizi sikmaz.benim annem k.v gibi davransa eşim dayanamaz zaten boşanirdi.ananesi çok rahatsız ve yaşlıydı zaten bekliyordu herkes aylardir hastaydi.uzulmekse ben eşimden daha çok üzülmüşümdür.ama onun sorunu cenaze v.s deil saygısızlık
çok mu seviyorsunuz ? o halde bunları ya duymayacaksınız görmeyeceksiniz illakide kocam deyip herşeye katlanacaksınız ama katlanamıyorsunuz da ee insanız illaki üzülüyoruz
o halde boşanmaktan mı korkuyorsunuz ?
çocugunuz yok bildiğim kadarıyla
yanı boşanmış bir bayan olmaktan mı korkuyorsunuz
(bunları gercekten ben de kolay yazmıyorum öle kolay boşanmadan yana değilim dediğim gibi ama nedir sizi korkutan bilmek istedim buraya yazdıklarınıza göre eşinizin size değer verdiğini göremiyorum ben
bakın ben de eşimle annesi yüzünden cok kavga ederim ama her seferınde esım gelır sarılır bana
yanı hadı bi şekilde kayananmın huyu böle atsan atılmaz satsan satılmaz eşimin annesidir size aşırı laf sokmadığı sürece ee macbur katlanıcaz deyip hadi bi derece kaldırılır ama eşinizin bu tavrı ne oluyor ya hele ki anneniz cenazenıze gelmiş böle mi yapılır ?
bakın ben kaynanamla problemliyim ve kendisini hiç sevmiyorum eşimde bunu biliyor fakat kaynana kayınpeder elti görümce tamam bunlar hepsi huzur bozuyor sinir bozuyor ama aslında hepsi ıvır zıvır kapınızı kapattıktan sonra eşinizle mutluysanız hepsi geride kalıyor insanın eşiyle huzuru hiç bişeye benzemiyor ama işte bunların hepsiyle iyi olup sadece eşinizle kötü olsanız öle de evlilik olmuyor
yani insanın illaki eşi iyi olacak geri laf aslında
ama ben sizin eşinizde de bi iyilik göremiyorum o yüzden dedim size boşanın dıye )