yanı peki nedir sizi rest çekmekten alıkoyan ?Ben annesine laf etsem sık gelio gidiyor desem kıyamet kopar. Annesi ne yapsa hakli ve gerekli. Benim annem sık gelip gitmez kendi ugraslari hayati olan bi insandir bizi sikmaz.benim annem k.v gibi davransa eşim dayanamaz zaten boşanirdi.ananesi çok rahatsız ve yaşlıydı zaten bekliyordu herkes aylardir hastaydi.uzulmekse ben eşimden daha çok üzülmüşümdür.ama onun sorunu cenaze v.s deil saygısızlık
O zaman kendi kızı doğum yapmış oluyor tabi gelir kalır bakarAslında ben içimdekileri söylesem
Bu kadar gergin olmam ama hersey hep içimde hep kafamda dolayisiyla bende huzursuzum.konussam faydası olur mu onu da bilmiyorum. işine gelise ben böyleyim gibi laflar duymak beni daha çok incitiyor.annem cenaze için deldi o gece eve geri döndü sorun yaşanmadı diyelim .ama ilerise ben hastalansam veya dogum yapsam ne yapcam annemi eve almayacak miyim.ama öyle bi durumda onun annesi zaten burdan cikmayacagi icin bana da bakar zaten
Bilmiyorum benimle ilgili bi durum dahi olsa eşimin tutumu bu olur sanki.sorunca sorun çıkarmaya çalışan kavga eden tip oluyorum onun gözünde. Işine gelirse ben böyleyim diyor.bilmiyorum konuşmak lazim ama olmuyorO zaman kendi kızı doğum yapmış oluyor tabi gelir kalır bakar
Ama eşinin anneannesinin ölümünde kalması gereksiz geliyo olabilir eşine
Bunlar benim aklıma gelenler ama eşine direk sorarsan öğrenebilirsin
Çok didikleme bence şu gün şunu neden yapmıştın gibiBilmiyorum benimle ilgili bi durum dahi olsa eşimin tutumu bu olur sanki.sorunca sorun çıkarmaya çalışan kavga eden tip oluyorum onun gözünde. Işine gelirse ben böyleyim diyor.bilmiyorum konuşmak lazim ama olmuyor
Beni korkutan birinci sebep boşanmanin ağır yükü boşanan bi arkadaşım çok zor toparladi kendini.ikinci sebep ise hastaligimdan dolayi ömür boyu çocuk sahibi olamamak yani bosanirsam tekrar evlenmem.evlensem dahi zaman gecer vs. Ve Çocuk sahibi olamam.yanı peki nedir sizi rest çekmekten alıkoyan ?
çok mu seviyorsunuz ? o halde bunları ya duymayacaksınız görmeyeceksiniz illakide kocam deyip herşeye katlanacaksınız ama katlanamıyorsunuz da ee insanız illaki üzülüyoruz
o halde boşanmaktan mı korkuyorsunuz ?
çocugunuz yok bildiğim kadarıyla
yanı boşanmış bir bayan olmaktan mı korkuyorsunuz
(bunları gercekten ben de kolay yazmıyorum öle kolay boşanmadan yana değilim dediğim gibi ama nedir sizi korkutan bilmek istedim buraya yazdıklarınıza göre eşinizin size değer verdiğini göremiyorum ben
bakın ben de eşimle annesi yüzünden cok kavga ederim ama her seferınde esım gelır sarılır bana
yanı hadı bi şekilde kayananmın huyu böle atsan atılmaz satsan satılmaz eşimin annesidir size aşırı laf sokmadığı sürece ee macbur katlanıcaz deyip hadi bi derece kaldırılır ama eşinizin bu tavrı ne oluyor ya hele ki anneniz cenazenıze gelmiş böle mi yapılır ?
bakın ben kaynanamla problemliyim ve kendisini hiç sevmiyorum eşimde bunu biliyor fakat kaynana kayınpeder elti görümce tamam bunlar hepsi huzur bozuyor sinir bozuyor ama aslında hepsi ıvır zıvır kapınızı kapattıktan sonra eşinizle mutluysanız hepsi geride kalıyor insanın eşiyle huzuru hiç bişeye benzemiyor ama işte bunların hepsiyle iyi olup sadece eşinizle kötü olsanız öle de evlilik olmuyor
yani insanın illaki eşi iyi olacak geri laf aslında
ama ben sizin eşinizde de bi iyilik göremiyorum o yüzden dedim size boşanın dıye )
Eskiden gücüm vardi düzelecek umudu vardi artik yok ....o yüzden bende yurutemiyorum artiksizin eşiniz hep aynı evliliğinizin sonunu çok merak ediyorum
ne zaman kendinizin değerli olduğunu anlayacaksınız
boşa uğraşıyorsunuz
benim ailem çok değerli tabiki eşiminde ne ben ne eşim en ufak tepki veremez
bende eşimde çok iyi biliriz
biraz rest çekseniz herşey düzelecek ama sizde o ışık yok
mutsuz hayatınıza devam edin (eski konularınız dan çıkardığım sonuç)
Bu biraz kişinin aileden aldigi görgü ve terbiye ile alakali zorla olmuyor anladim soylemekle hiç olmuyor.Çok didikleme bence şu gün şunu neden yapmıştın gibi
Ama ailen hakkında tavrın net olsun tabi, senin ailen nasıl ağırlanıyorsa beim ailemde böyle ağırlanır
Her iki tarafınında evladının evi gibi.
Annem bişey söylemedi zaten ben bozuldum.ama eşimin genel tavri budur kendi ailesi gelince pür neşe benim ailem gelince agzindan laf zorla çıkarAçıkçası kahvaltıda balkonda oturdu diye bozulmanızdan sonrasını okumadım. Hadi siz kırıldınız anneniz düşünemiyor mu anneannesi ölmüş tek başına kalmak istiyordur belki. Her şeyi neden kendinize çekiyorsunuz ki haksız buluyorum sizi.
Annem bişey söylemedi zaten ben bozuldum.ama eşimin genel tavri budur kendi ailesi gelince pür neşe benim ailem gelince agzindan laf zorla çıkar
Aslına bakarsaniz haklisiniz ama ben ayni muameleyi maalesef yapamıyorum. Ailesi ne zaman gelse iyi agirlandi hiç surat asmadim onu hiç huzursuz etmedim.tamam cenaze var ekstra bi durum ama o bi parça ekmeği yedi ve aşağı indi orda gayet mutluydu hiç de matem havasinda degildibenim babamda öyledir. ama bu başka bir şey. tolere edebilirdiniz. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum Allah korusun anneannem vefat etse yalnız kalmayı tercih ederim. Aykırı gideceğinize yanında oldun. Boşverin eşiniz nasıl davranırsa davransın yarın öbür gün oda aynı muammeleyi görür.
Aslına bakarsaniz haklisiniz ama ben ayni muameleyi maalesef yapamıyorum. Ailesi ne zaman gelse iyi agirlandi hiç surat asmadim onu hiç huzursuz etmedim.tamam cenaze var ekstra bi durum ama o bi parça ekmeği yedi ve aşağı indi orda gayet mutluydu hiç de matem havasinda degildi
allah kolaylık versınBeni korkutan birinci sebep boşanmanin ağır yükü boşanan bi arkadaşım çok zor toparladi kendini.ikinci sebep ise hastaligimdan dolayi ömür boyu çocuk sahibi olamamak yani bosanirsam tekrar evlenmem.evlensem dahi zaman gecer vs. Ve Çocuk sahibi olamam.
Yoksa hayatimi idame ettiririm annem babam sahip çıkar.
ya ben burada millet demiş yok annanesi öldü yok matemdedir acıkcası ben öle düşünmüyorum yaAslına bakarsaniz haklisiniz ama ben ayni muameleyi maalesef yapamıyorum. Ailesi ne zaman gelse iyi agirlandi hiç surat asmadim onu hiç huzursuz etmedim.tamam cenaze var ekstra bi durum ama o bi parça ekmeği yedi ve aşağı indi orda gayet mutluydu hiç de matem havasinda degildi
O kadarını bilemem herkesin yaptığı kendine. Aynı şeyleri bende babamdan gördüğüm için size de hak veriyorum. Biz boşverdik artık sizde öyle yapın en iyisi.
Aslinda denedim yazmayi ama beceremedim yani nasıl baslayim nasıl toparlayim bilemedimo kadar çok konu ve olay var ki bana göre.allah kolaylık versın
o zaman eşinizle oturup konuşsanız güzelce yada söyle yapsanız ben de işe yaradı ve daha iyi oldu
bi mektup yazsanız ama güzelce herşeyi anlatın uzun uzun yazın
ben yazdım toparlamam günler sürdü yani günlerce yazdım sonunda verdım ve daha ıyı oldu
cunku konusurken ıster ıstemez sinirlendiğim yerlede sesimi yükseltiyorum üzüldüğüm yerlerde kendimi tutamayıp ağlıorum falan konuşma olmuyor ama yazı daha güzel
ne kadar üzüldüğünüzü ne hissettiğinizi güzelce yazsanız
ve tehdit şeklinde değil ama bu sekilde kaybedeceğini ona hissettirici şeyler yazsanız nasıl olur acaba
bunu yapmadıysanız yapın bence
herseyı en bastan alın ve yazın
Aslinda denedim yazmayi ama beceremedim yani nasıl baslayim nasıl toparlayim bilemedimo kadar çok konu ve olay var ki bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?